kinguh Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 ma plictisesc la munca si vad discutii de introbagat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 De unde pot cumpara Decarbusolv? Prin magazinele gen Kaufland, Carrefour, Baumax nu am gasit si nici chiar in cateva magazine de piese auto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 De unde pot cumpara Decarbusolv? Prin magazinele gen Kaufland, Carrefour, Baumax nu am gasit si nici chiar in cateva magazine de piese auto. Ciudat, de cele mai multe ori au, incearca la Bras sub pod la Alexandru sau la Autocenter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 In Carrefour am gasit spray, insa vreau la sticla. Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Are careva o geaca Icon marimea M? Vreau sa imi iau de pe net dar trebuie sa stiu dinainte daca mi se potriveste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 baieti, stie careva unde pot sa-mi fac jantele polishate sau cum se cheama/face chestia aia cand se da vopseaua si ramane aluminiul curat? era ceva parca care se face cu praf de nisip daca nu ma insel. eventual costuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 baieti, stie careva unde pot sa-mi fac jantele polishate sau cum se cheama/face chestia aia cand se da vopseaua si ramane aluminiul curat? era ceva parca care se face cu praf de nisip daca nu ma insel. eventual costuri? Da, e in Iasi ... costuri ... depinde de suprafata, tipul de vopsea care trebuie inlaturata (daca e de fabrica de obicei iese mai greu, automat dureaza mai mult, automat costa mai mult ....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 jantele le-am vopsit anu trecut. nu stiu cum a vopsit ala. acum pe spate am cumparata alta janta, dar nu-i mai tin minte culoarea. parca a fost si aai vopsita tot negru.. estimativ la pret. suprafata.......pai is 2 jante pe 17 care vin cu gume 120 si 180. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 jantele le-am vopsit anu trecut. nu stiu cum a vopsit ala. acum pe spate am cumparata alta janta, dar nu-i mai tin minte culoarea. parca a fost si aai vopsita tot negru.. estimativ la pret. suprafata.......pai is 2 jante pe 17 care vin cu gume 120 si 180. Nu le fac eu personal, stiu unde si cine la face ... am sa vad daca pot intreba maine un pret estimativ . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Stiti pe cineva in iasi care sa vanda o yamaha tt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Nu le fac eu personal, stiu unde si cine la face ... am sa vad daca pot intreba maine un pret estimativ . ok. ms mult. am mai primit detalii de la cineva, si acum sa vad si de la tine. inca nu sunt decis sa le fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Pentru ca tocmai incepe sezonul, si stiu deja ca nu vreti sa dati bani (multi) pe anvelope noi, am adus un transport de anvelope SH cu DOT din 2010, unele chiar nerulate !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C devil Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 120/60 zr 17 cati bani ?? Pentru ca tocmai incepe sezonul, si stiu deja ca nu vreti sa dati bani (multi) pe anvelope noi, am adus un transport de anvelope SH cu DOT din 2010, unele chiar nerulate !!! si unde te putem gasi pentru cei care nu suntem din iasi ?? multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 (editat) si unde te putem gasi pentru cei care nu suntem din iasi ?? multam in Copou, pe Codrescu 6, langa Tele M.....daca ai prieteni in Iasi te pot indruma Editat Martie 12, 2013 de manutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider_boy Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 cele mai ieftine asigurari sunt pe www.asigurari24.com au reducere -10% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Incerc si aici caci nu se stie... Cumpar spoiler (bara) fata pt. logan, la un pret mai rezonabil (nou original e 230 lei). Am incercat la toate dezmembrarile auto din Iasi, dar fara succes. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Incerc si aici caci nu se stie... Cumpar spoiler (bara) fata pt. logan, la un pret mai rezonabil (nou original e 230 lei). Am incercat la toate dezmembrarile auto din Iasi, dar fara succes. Mersi! nou si original nu o sa coste niciodata 230 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 nou si original nu o sa coste niciodata 230 lei Am gasit pana la urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Am gasit pana la urma... nou si original ? si la 230 lei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 nou si original ? si la 230 lei ? Nou-da, original-nu, in ceea ce priveste pretul l-am gasit la jumatate, 114,5 lei ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPASMO Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Buna Seara! Stimabililor am si eu o intrebare...de fapt o curiozitate! Stie cineva a cui e motorul ala din Cug din zona Rondului Vechi? E vorba de un Kawasaky vn de 1100 parca. Sta de mult acolo, si a stat si toata iarna, si ma gandesc ca e pacat sa stea. Poate e de vanzare si nu stim noi. sau poate stapanul sau face un bine si il da la un ''amarat'' sa il calareasca.cu sau fara bannuti.. Multam, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 (editat) Daca te referi la cel de la spalatorie care mai sta cu un motor de viteza parcat langa... stiu ca apartin patronului de acolo .... sau ceva de genu.. sigur nu sunt fara stapan Editat Martie 28, 2013 de CHUCKY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doleanucatalin Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 am vazut si eu acolo un suzuki de 600 parca ... tot langa ala care zici tu chiar nu stiu al cui este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPASMO Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Nu. ''mai la vale'' ma refer cum cobori de la rond spre Podu Ros, undeva pe partea dreapta, sunt niste scari la blocul ala. e un pic mai la vale de rond. se e vorba de un kawasaki Vulcan de 1200. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 kawasaki vn 1100 sau 1200 nu exista cat despre...ce face fiecare cu mobra lui e problema lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate