tripaco Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 Caline ! Nu mai povesti filme horror la miezul noptii ! PS : Inchiriez ieftin drujba BOSCH - lucreaza usor, fara chinuri, si relativ curat. Daca ies ceva pete ... ai incredere-n roz ( Vanish ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 25, 2009 Autor Share Postat Iunie 25, 2009 Threadul despre intrunirea de la Predeal a fost sters. Care-i faza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Threadul despre intrunirea de la Predeal a fost sters. Care-i faza? Care topic ua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Threadul despre intrunirea de la Predeal a fost sters. Care-i faza? /index.php?showtopic=384705 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 25, 2009 Autor Share Postat Iunie 25, 2009 (editat) A fost un thread unde au postat citiva, mihaicretu a zis ca face Transfagarasanul inainte, eu am intrebat daca BV-Fagaras s-a terminat de reparat, orestte a zis ca aproape. Acuma s-au trezit astia sa faca moderare, cind unii se baga si se scot pe alte threaduri? Editat Iunie 25, 2009 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 A fost un thread unde au postat citiva, mihaicretu a zis ca face Transfagarasanul inainte, eu am intrebat daca BV-Fagaras s-a terminat de reparat, orestte a zis ca aproape. Acuma s-au trezit astia sa faca moderare, cind unii se baga si se scot pe alte threaduri? singura prb in zona mare grija la linia continua, se sta la panda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 ce mai spuneti voi? nu am mai fost prin fundatie de ceva vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Pai vina mah si tu sa temai vedem la ochi Oricum, ai pierdut subiectul lunii, un cioparist din fundatie care si-a recunoscut public babofilia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 27, 2009 Autor Share Postat Iunie 27, 2009 ce mai spuneti voi? nu am mai fost prin fundatie de ceva vreme. E tot acolo fundatia, arata la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krystynell Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Pai vina mah si tu sa temai vedem la ochi Oricum, ai pierdut subiectul lunii, un cioparist din fundatie care si-a recunoscut public babofilia ii zice gerontofilie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 ii zice gerontofilie i-am spus si eu, dar nu vrea sa recunoasca. e ca diferenta intre a face sex si dragoste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 28, 2009 Autor Share Postat Iunie 28, 2009 Iar on-topic: unde gasesc rapid in Iasi niste ulei de furca 15W, eventual pe stoc? Vreau sa-l am pina pe 4 iulie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Iar on-topic: unde gasesc rapid in Iasi niste ulei de furca 15W, eventual pe stoc? Vreau sa-l am pina pe 4 iulie. am eu un litru de motul 10W fork oil, sau daca vrei neaparat 15W gasesti la oreste pe stoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baazalung Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Am gasit ceva mai bun pt pasagere decat un sissy-bar: http://fishki.net/comment.php?id=53537 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 28, 2009 Autor Share Postat Iunie 28, 2009 Am gasit ceva mai bun pt pasagere decat un sissy-bar: http://fishki.net/comment.php?id=53537 Veche, vezi si varianta cu bicicleta cu dildo. @Ciprian: daca ma hotarasc sa nu pun 15W iau de la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baazalung Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 La bicicleta se scoate sheaua si se pune sheaua asta custom, nu? Asa am inteles eu de la maicutze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Si asta e veche, dar macar nu mai vad plue Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 RR 4 ever. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 RR 4 ever. Sa inteleg ca "Stil, Valoare, Bani" nu mai e la moda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 este ce vreti voi. tot manelist sunt in fata voastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 29, 2009 Autor Share Postat Iunie 29, 2009 este ce vreti voi. tot manelist sunt in fata voastra. Dar te iubim oricum >< :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 Dar te iubim oricum >< :* Gabar nay buiey GalinD, se scrie :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 29, 2009 Autor Share Postat Iunie 29, 2009 da si poop u :x :x :x :x :* :* :* :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 stiati ca desi suntem in m....UE la vama Oradea se mai percepe "taxa de jmecher" de la vamesi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 stiati ca desi suntem in m....UE la vama Oradea se mai percepe "taxa de jmecher" de la vamesi? nu, dar banuiam. imi aduci cablu ala? :-s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate