ThunderByte Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 (editat) stai la coada Insidere ce NU as vrea sa fiu in locul tau acum, si chiar daca eram nu cred ca as fi fost atat de dobitoc incat sa ma pun in gura cu toata lumea de pe forum ... oricum sa nu uiti sa ne spui si noua cum se termina povestea, iti iei/ti-ai luat sau nu ... Editat Decembrie 25, 2009 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Insidere ce NU as vrea sa fiu in locul tau acum, si chiar daca eram nu cred ca as fi fost atat de dobitoc incat sa ma pun in gura cu toata lumea de pe forum ... oricum sa nu uiti sa ne spui si noua cum se termina povestea, iti iei/ti-ai luat sau nu ... daca mi-am luat ce? cauciucuri la motor,sau ce? incearca sa nu-ti depasesti conditia de fraier,ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 (editat) Bai, Pasteti Fericiti! A, Taz, vrei un mar? Editat Decembrie 25, 2009 de Puc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha1 Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 stai la coada Insidere ,tu in Lumea reala esti un caca.t mic si umil.in lumea virtual a forumului esti un Mare zmeu.noi suntem reali si cadoul pe care o sa l iei e la fel de real. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Insidere ,tu in Lumea reala esti un caca.t mic si umil.in lumea virtual a forumului esti un Mare zmeu.noi suntem reali si cadoul pe care o sa l iei e la fel de real. voi care, ma? esti capitanu vreunei echipe de fotbal forumiste? ia vezi,poate ai treaba si te incurc. ca vad ca tu m-ai cam incurcat de cateva ori cu altii pe forum, gen catas_him etc invata sa scrii si sa citesti romaneste si dupa aia mai vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 daca mi-am luat ce? cauciucuri la motor,sau ce? incearca sa nu-ti depasesti conditia de fraier,ok? Nu ma, era vorba de m.uia de care se tot vorbeste pe aici ... Nu stiu care dintre noi e luat mai mult de fraier pe aici, eu sau tu ... cred ca tu, da ... cu siguranta tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Decembrie 25, 2009 Autor Share Postat Decembrie 25, 2009 imi place ca toata lumea e patrunsa de spiritul craciunului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Pai Craciunul inseamna pace si dragoste si m.uia se incadreaza in una din categoriile astea doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Decembrie 25, 2009 Autor Share Postat Decembrie 25, 2009 Pai Craciunul inseamna pace si dragoste si m.uia se incadreaza in una din categoriile astea doua. de unde si expresia make muia not war Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha1 Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Iepuras, da' tu ce faci? tii evidenta cu cine ma trag de sireturi? alta treaba nu ai? vezi ca mai e unu pe forum aici care ma tot admira si ma confunda cu altcineva,ia-te de o mana cu el si "face-ti' un cuplu ceva... Latratorule o sa ti Fu.t directia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Latratorule o sa ti Fu.t directia. te ataci macar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Decembrie 25, 2009 Autor Share Postat Decembrie 25, 2009 te ataci macar? wa, zi odata: mi-ai trimis aseara un mesaj pe ym in care ma intrebai ceva de vopsit, au ba? eram teapan cind l-am gasit, de asta n-am raspuns, ce-i asa de greu de priceput? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
76cpo Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 LA MULTI ANI PT TOTI BIKERI DIN IASI ...UN AN NOU CU MULTI KM FARA INCIDENTE...SA NE VEDEM SANATOSI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 wa, zi odata: mi-ai trimis aseara un mesaj pe ym in care ma intrebai ceva de vopsit, au ba? eram teapan cind l-am gasit, de asta n-am raspuns, ce-i asa de greu de priceput? da m3n,dar nu mai conteaza, e iarna. ma agit la primavara cu vopsitu:) eu eram,scuze, am uitat sa-ti raspund pe pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
76cpo Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 INSIDER UN SFAT STAI RELAX SI NUMAI COMENTA...CA AI SA TI-O IEI ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha1 Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 da m3n,dar nu mai conteaza, e iarna. ma agit la primavara cu vopsitu:)eu eram,scuze, am uitat sa-ti raspund pe pm. Nu Ma atac latraciosule,astept sa te "mut" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
76cpo Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 ADMI N SCOATEL PE SIDER MAN+DE PE CHAT .. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Nu Ma atac latraciosule,astept sa te "mut" te las sa latri in continuare, in compania lui 76CPO se pare ca pe timp de iarna,forumul nu prezinta nici un interes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 De ce sa va certati, mai bine un cantec vesel ascultati PS: eu am baut spiritul Craciunului, de acu' am sofer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 (editat) Ca tot nu e vreme de mers si eu nu am aripa pe fatza vin si eu o cu o rugaminte, am si eu nevoie de o aripa de fata de CB 500 pentru cateva ore cat sa ii fac mulaj ca sa imi fac una din fibra, recompensez cu ceva bere binevoitorul Precizez ca nu o sa fie afectat deloc stratul de vopsea, daca e nevoie las ceva garantie ... Editat Decembrie 28, 2009 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Decembrie 30, 2009 Autor Share Postat Decembrie 30, 2009 avind in vedere ca am schimbat culoarea rablei, stie cineva daca pina il duc sa-i modifice CIV-ul se poate elibera vreo hirtoaga de la Militie pentru drept de circulatie temporar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 avind in vedere ca am schimbat culoarea rablei, stie cineva daca pina il duc sa-i modifice CIV-ul se poate elibera vreo hirtoaga de la Militie pentru drept de circulatie temporar? avand in vedere ca asta ti-ar face viata mai usoara, ma indoiesc ca e posibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 avind in vedere ca am schimbat culoarea rablei, stie cineva daca pina il duc sa-i modifice CIV-ul se poate elibera vreo hirtoaga de la Militie pentru drept de circulatie temporar? traseul daca nu-l stii e asa: te duci la rar cu mobra de acolo iti da cartea modificata avand culoarea noua trecuta in ea la politie tre sa ai taxa de certificat cererea compleata oricum gasesti datele complete pe site-urile lor nu politia face constatarea ca sa-ti dea te o hartie provizorie pt circulatie ci RAR eliberand cartea modificata...dureaza 30min-1h sa te duci la rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Decembrie 30, 2009 Autor Share Postat Decembrie 30, 2009 traseul daca nu-l stii e asa: te duci la rar cu mobra de acolo iti da cartea modificata avand culoarea noua trecuta in ea la politie tre sa ai taxa de certificat cererea compleata oricum gasesti datele complete pe site-urile lornu politia face constatarea ca sa-ti dea te o hartie provizorie pt circulatie ci RAR eliberand cartea modificata...dureaza 30min-1h sa te duci la rar asa deci. apropos de RAR, in martie imi expira si ITP-ul. avind in vedere ca am schimbate niscaiva accesorii (faruri, oglinzi, semnale) crezi ca e posibil sa faca figuri aia? sau sa ma duc sa-l fac intr-un service autorizat care poate e mai blind? (vezi anumiti colegi de forum). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 asa deci.apropos de RAR, in martie imi expira si ITP-ul. avind in vedere ca am schimbate niscaiva accesorii (faruri, oglinzi, semnale) crezi ca e posibil sa faca figuri aia? sau sa ma duc sa-l fac intr-un service autorizat care poate e mai blind? (vezi anumiti colegi de forum). te duci si faci itp-ul si schimbare de culoare la RAR pt ca itp nu te primeste cu noua culoare eu nu cred ca ai probleme daca sunt functionale toate cele schimbate asa am luat-o din germania cand a fost adusa si avea tuv-ul valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate