underix Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 trebuie sa cautam si un ofiter de la starea civila sa fie motociclist si apoi un popa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Popa motociclist... vreau sa o vad si pe asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
underix Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 gasim noi unu, ii facem o poza langa un chopper si zicem ca`i motociclist eu zic sa dam drumu la topicu ala pana nu apar reguli noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 apropo de asta... chiar avem nevoie de un popa motociclist... "SA-I DAM DRUMU" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
underix Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 sa dam drumu de pe bloc la popa ? eu glumeam ma... cine dracu se apuca sa faca concurenta hi5`ului cu un forum... relax app am voi sa zic drac ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 aparent da... ca daca nu dadeai in cuvant urat Da eu nu am glumit la faza cu avem nevoie de un popa motociclist... poate stie cineva ceva si ne da un info.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
underix Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 eu propun sa nu facem prea mult offtopic, ca se trezeste lumea maine dimineata si se plictiseste citind posturile noastre ) si nu cred ca avem de unde sa luam un popic pt un forum. eu zic sa scriem la bursa locala ca si asa tb un popic din iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 eu propun sa nu facem prea mult offtopic, ca se trezeste lumea maine dimineata si se plictiseste citind posturile noastre )si nu cred ca avem de unde sa luam un popic pt un forum. eu zic sa scriem la bursa locala ca si asa tb un popic din iasi lasa ca si eu m-am plictisit citind posturile altora... macar se plictisesc la sectiunea care trebuie... Buna ideea cu postatu pe bursa locala... da tre sa dai mai multe detalii acolo... din ce an vrei sa fie, ce nr de inmatriculare sa aiba... bla bla... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
underix Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 da cine sa se mai plictiseasca...cred ca toti sunt plictisiti de la topicurile astea sunt plictisitoare... noroc de altii ca se mai cearta si ne mai distram si noi hai sa jucam bambilici american stii cum se joaca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Popa motociclist... vreau sa o vad si pe asta... Iegzista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
underix Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 ai o bere de la purice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Da tu dai beri in numele meu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
underix Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 (editat) am dat una, si am fugit. ma duc la sanius la breazu ! hai ca vin sa te iau si pe tine daca vrei, mai lasa km pe forum Editat Ianuarie 19, 2010 de underix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Ianuarie 19, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2010 da unde a disparut topicul cu reguli ? si eu incerc sa aflu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
76cpo Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 salut care stie nr de tel a lui mertan si idul lui ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 am dat una, si am fugit. ma duc la sanius la breazu ! stai asa ca vin si eu.... dau drumu la bambilici 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 (editat) salut care stie nr de tel a lui mertan si idul lui ??? Sau asta, e mai...completa Editat Ianuarie 19, 2010 de Alveola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
underix Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 stai asa ca vin si eu.... dau drumu la bambilici 1 am venit de la sanius bambilici -> 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 poze acusi, prea tare la breaza.... Bambilici-->3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
underix Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 si eu incerc sa aflu asta. te`a hackuit insider bambilici ->5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 te`a hackuit insider bambilici ->5 bambilici-->6 PS: unde e bambilici 4 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
underix Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 bambilici->7 ps. bambilici 4 l`am furat, am vrut sa vad daca esti atent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 (editat) bambilici 8 Editat Ianuarie 20, 2010 de Purice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
underix Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 mai mari nu puteai sa le pui ??? bambilici 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 mai mari nu puteai sa le pui ??? bambilici 9 da te crezi vedeta? bambilici 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate