gn77b Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2010 in eventualitatea ca mi se face subit greata de functia de moderator, ar avea cineva chef sa-mi ia locul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 in eventualitatea ca mi se face subit greata de functia de moderator, ar avea cineva chef sa-mi ia locul? insider cred ca este nr 1. dar vezi ca nu a mai postat de cand esti tu sheriff? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2010 daca o sa mi se faca greata si ADMIN-ul o sa decida ca asa e bine, insider o sa fie moderator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Salut, 1. Imi puteti spune unde sunt in Iasi dezmembrari auto ? 2. Daca stie cineva ceva de un Golf 3 cat mai intreg care se dezmembreaza pentru piese, v-as ruga sa postati. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 (editat) Just a joke... vb cu hau Editat Ianuarie 28, 2010 de Purice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 cine are treaba-drum la bucuresti apoi ploiesti sapt viitoare? cotizez la motorina-benzina. merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anf_andrei Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Just a joke...vb cu hau uite atata capu-ti fac:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Bai, o ocservat cineva ca de cand CalinD e moderator, nu prea mai e animatie pe zona asta? Nu tu topicuri de (cuvant urat), nu tu injuraturi, nu tu poze cu pisici... Cred ca de fapt el destabiliza toata treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Ianuarie 29, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2010 eu am observat si ma bucur ca acest pesronaj odios a fost redus la tacere, astfel incit sa ne putem continua linistiti viata forumistica. aplicind regula de trei simpla se poate determina ca prin exterminarea completa a acestui element abominabil s-ar putea rezolva citeva probleme acute ale omenirii: criza economica, incalzirea globala si amenintarea terorismului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 eu am observat si ma bucur ca acest pesronaj odios a fost redus la tacere, astfel incit sa ne putem continua linistiti viata forumistica.aplicind regula de trei simpla se poate determina ca prin exterminarea completa a acestui element abominabil s-ar putea rezolva citeva probleme acute ale omenirii: criza economica, incalzirea globala si amenintarea terorismului. Deci asa a fost redus la tacere, am crezut ca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Ianuarie 29, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2010 Deci asa a fost redus la tacere, am crezut ca... ca ce? ca au crezut unii ca am motor galben? e o vorba din batrini, pe care-o stiu de la bunicu': daca vrei sa reduci la tacere un om, fa-l moderator pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 (editat) cea mai tare piesa HOUSE Editat Ianuarie 29, 2010 de mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mykkak Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Mai tari is astia sau http://www.rathergood.com/vines Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 i hate cats Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Sunt curios cati soferi de varsta lui mai sunt asa de soferi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 pai sa-si ia dom'le nepra cu atas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Sunt curios cati soferi de varsta lui mai sunt asa de soferi hai mai ca e proaspat vopsita nu vezi cum straluceste lacu? dar cand te uiti pe geam la noi iti dai seama ca esti in..... in alta parte uga uga uga ha haa ti tai cu coasa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 prea tare... Pinguinii din guvern Si aci o tipa care isi forteatza putin cam mult norocul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Ianuarie 29, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2010 Puc, cred ca esti fericit. doar ce-ai invocat numele acestui infam si deja sectiunea Iasi se transforma iar intr-un misto ieftin. din nou motociclistii seriosi, care vor sa invete ceva de pe forum, se vor izbi de acest omniprezent off-topic de proasta factura si-n consecinta, scirbiti, vor parasi forumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 sunteti patetici, ca de obicei:) va plangeati ca va stric topicurile ,acu ati inceput sa o sugeti la rece, faceti cumva incantatii sa ma aduceti inapoi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 sunteti patetici, ca de obicei:) va plangeati ca va stric topicurile ,acu ati inceput sa o sugeti la rece, faceti cumva incantatii sa ma aduceti inapoi..... Nu e nevoie de nici o incantatie, ca vii singurel ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Ianuarie 30, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2010 stiti ce ma gindeam, dragi tovarasi si pretini? cum ar fi sa sterg topicul off-topic? sa ramina sectiunea Iasi curata si neprihanita de aiureli, exact cum s-a stabilit la al XV-lea congres al PCR ca trebuie sa fie? how about that? ; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 (editat) E un anunt pe bune, desi nu vreau sa-l pun la Bursa locala (e prea neinsemnat). Caut suport detector radar Cobra, pentru montat pe parbriz, dar ma intereseaza doar partea metalica, fara ventuze. Anuntul e in ideea in care aveti asa ceva pe acasa si nu va trebuie, ca pe net am gasit si eu. Asa arata respectiva chestie, numai ca repet: nu am nevoie de ventuze, vreau doar partea metalica. O sa adaug poze mai detaliate in cursul zilei. Editat Ianuarie 30, 2010 de Alveola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Ianuarie 30, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2010 Si aci o tipa care isi forteatza putin cam mult norocul!!! nu cred ca se expune la pericole prea mari, are airbag-uri corespunzatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 stiti ce ma gindeam, dragi tovarasi si pretini? cum ar fi sa sterg topicul off-topic? sa ramina sectiunea Iasi curata si neprihanita de aiureli, exact cum s-a stabilit la al XV-lea congres al PCR ca trebuie sa fie? how about that? ; neeaaa tre sa fie si un loc de refulare pentru unii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate