ThunderByte Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 stiti ce ma gindeam, dragi tovarasi si pretini? cum ar fi sa sterg topicul off-topic? sa ramina sectiunea Iasi curata si neprihanita de aiureli, exact cum s-a stabilit la al XV-lea congres al PCR ca trebuie sa fie? how about that? ; Daca l-ai inchide ar fi pacat ... macar asa e un sigur topic unde se poate vorbi la misto si face cam orice, daca il inchizi s-ar putea sa se descarce fiecare pe unde apuca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Ianuarie 30, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2010 e, nu-l inchid, va speriam si io. da' ma gindeam cum ar fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 offtopic: imi place cum acu doua zile, (vineri parca) in amiaza mare astia 'plombau' asfaltul pe la blocuri pacurari,unde abia ai cum sa te strecori cu o bicicleta pe strada.... Asta pentru mine a fost gestul suprem de imbecilitate din partea a tot ce tine de conducerea orasului/municipiului iasi......din momentul asta chiar nu pot avea nici o pretentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 din momentul asta chiar nu pot avea nici o pretentie tu nu ..dar ei da taxe, impozite locale stiai ca orice firma din iasi plateste o taxa de sport de 200ron? care se duce...unde crezi? la balba!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grin Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 e, nu-l inchid, va speriam si io. da' ma gindeam cum ar fi. gen " eu te-am facut, eu te omor" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 adica la colegu' asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 pe zi ce trece gropile sunt mai adanci si mai multe desi ei plombeaza mi-am adus aminte de o reclama tare la KTM pana vine marea asfaltare ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 offtopic: imi place cum acu doua zile [...] gestul suprem de imbecilitate Cu sincera parere de rau trebuie sa te contrazic: dovada suprema de imbecilitate am vazut-o pe 25 ianuarie 2010, la ora 22 (-25 de grade), cand gagiii asfaltau in Pacurari strada principala. Si nu vreau sa se inteleaga ca muncitorii erau imbecili, pentru ca saracii n-au nici o vina; sefii lor, pe de alta parte, ar trebui batuti cu urzici radioactive la curu gol. Dovada: PS: nimeni cu suportul ala de detector? Mesaj completat reclama tare la KTM Deci din cauza voastra apar craterele in asfalt, va pisati acid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukigsx550es Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 Incep sa iau cate ceva din ce ii trebuie motocicletei pentru sezonul care vine. Primul e cauciucul de pe spate. Va rog sa imi spuneti si mie care stie cum sunt Kenda? Pretul e bun, pe site arata bine, cica se fac pt moto si atv, sunt americane, dar asta e tot ce am gasit. Daca a avut careva experienta cu ele astept o parere. Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Ianuarie 31, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2010 Alveola, you are shittin' me. ai facut poza aia in Photoshop, asa ceva nu e posibil :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 Ce-a pus alveola acolo mie unu nu mi se pare asfaltare... in cel mai bun caz sunt lucrarile pregatitoare, cum de altfel se fac mai prin tot iasi-ul. Si sa dai cu tarnacopul intr-o groapa s-o nivelezi nu cred ca nu poti la -25 de grade. Nu ca tin cu ursu, oricum si cand toarna asfalt tot de k.k.t iese, dar daca zici ceva macar sa fii sigur de ce zici. Bine ca incepe sa se incalzeasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 Incep sa iau cate ceva din ce ii trebuie motocicletei pentru sezonul care vine. Primul e cauciucul de pe spate. Va rog sa imi spuneti si mie care stie cum sunt Kenda? Pretul e bun, pe site arata bine, cica se fac pt moto si atv, sunt americane, dar asta e tot ce am gasit. Daca a avut careva experienta cu ele astept o parere. Va multumesc. kenda sunt favute in taiwan pt sua suntem dealeru pe iasi la kenda daca ai intrebari suntem aici pe PM numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 Ce-a pus alveola acolo mie unu nu mi se pare asfaltare daca zici ceva macar sa fii sigur de ce zici. Ce-mi place mie cand esti Gica Contra, dar e de inteles: de cand ai Tenere, esti probabil mai obisnuit cu pamantul decat cu asfaltul si ai uitat cum arata cel din urma Am avut timp in cele 10-15 minute cat am incalzit motorul de la masina sa vad ce faceau muncitorii, deci da, sunt sigur de ceea ce zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 offtopic fata de offtopicul vostru poate-i veche,da' eu acu am dat de ea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Ce-mi place mie cand esti Gica Contra, dar e de inteles: de cand ai Tenere, esti probabil mai obisnuit cu pamantul decat cu asfaltul si ai uitat cum arata cel din urma Am avut timp in cele 10-15 minute cat am incalzit motorul de la masina sa vad ce faceau muncitorii, deci da, sunt sigur de ceea ce zic. Ok, greseala mea, dar ma asteptam ca in poza sa apara un butoi cu smoala, un compactor... chestii de asfaltat. Iar cat despre GicaContra, (super)Tenere si pamant..... aici ai mare dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 1, 2010 Autor Share Postat Februarie 1, 2010 o intrebare pt dot: imi zici te rog ce model e combinezonul tau Alpine Stars? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 o intrebare pt dot: imi zici te rog ce model e combinezonul tau Alpine Stars? E combinezon 2PC: geaca RC-1 si track pants tall sizes (modelul asta l-au retras din productie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 1, 2010 Autor Share Postat Februarie 1, 2010 10x Mesaj completat loc de defulare: http://www.ratp-iasi.ro/forum/bb/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 (editat) un butoi cu smoala, un compactor... chestii de asfaltat. Erau si alea, dar chiar in fata masinii si prin parbrizul inghetat nu se vedea nimic. Dupa 10-15 minute, cand s-a dezghetat un pic parbrizul cat sa vad,nu am mai stat la poze ca eram inghetat bomba si am plecat LE: sunt primul care observa ca dom'moderator a pus topicul de off-topic la locul lui, adica la "Important topics" ? Editat Februarie 1, 2010 de Alveola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 1, 2010 Autor Share Postat Februarie 1, 2010 stii regula aia a reclamei, care zice ca sansele sa fii remarcat scad daca scrii cu litere de-o schioapa? o regula inrudita a aplicat si tov. moderator cind a pus topicul acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 LE: sunt primul care observa ca dom'moderator a pus topicul de off-topic la locul lui, adica la "Important topics" ? deja e veche... stii care e partea noua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 deja e veche... stii care e partea noua? Mi-ai gasit un suport de detector fara ventuze, la pret normal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Mi-ai gasit un suport de detector fara ventuze, la pret normal? nu...nu m-am interesat:d mai vede cineva cine se "uita" pe un topic sau pe vre-o sectiune jos in bara nu mai apar userii sau e o prb de la je? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 1, 2010 Autor Share Postat Februarie 1, 2010 orestte, fenomenul neobisnuit remarcat de tine a fost observat de noi toti utilizatorii dar te asigur ca numai la ei se intimpla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 nu...nu m-am interesat:d mai vede cineva cine se "uita" pe un topic sau pe vre-o sectiune jos in bara nu mai apar userii sau e o prb de la je? nasol ca nu te-ai interesat Si eu am observat aia, dar ca si tine am crezut ca e ceva c browserul meu. De fapt, Calin e de vina, ne-a sters la toti conturile pt off-topic si de asta nu mai aparem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate