catas_him Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Nu pot face chiar cu oricare, unde ai pus tu gura eu nu pun nici macar fundu'... Poti face cu oricare din ei, trebuie doar sa inchizi ochii. Ultima oara cand te-am vazut, aveai bataturi si erai rosu pe frunte, erau de la casca?Sau te-au batut baietii cu fruntea de buric? Am zis ca ne vedem pe 28......04.2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tank Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 Era de la catarama. Ti-am zis ca fac sex cu cine trebuie. Ne vedem, cum sa nu. Ramane pe 28.04.2012, cum am stabilit. Poti face cu oricare din ei, trebuie doar sa inchizi ochii. Ultima oara cand te-am vazut, aveai bataturi si erai rosu pe frunte, erau de la casca?Sau te-au batut baietii cu fruntea de buric? Am zis ca ne vedem pe 28......04.2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 Am o intrebare si in acelasi timp o rugaminte. Joi se o sarbatoare evreiasca si se face o petrecere in Office. Petrecerea e stil bal mascat. As vrea sa ma costumez in biker, insa tot echipamentul mi-e la la o distanta prea mare atat de mine cat si de cei de acasa (din Botosani). Si acum vine rugamintea: poate cineva sa-mi imprumute pentru joi seara un combinezon din piele, marimea 52-54? De casca ma pot lipsi cred. Multumesc anticipat si astept un pm ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 Am o intrebare si in acelasi timp o rugaminte. Joi se o sarbatoare evreiasca si se face o petrecere in Office. Petrecerea e stil bal mascat. As vrea sa ma costumez in biker, insa tot echipamentul mi-e la la o distanta prea mare atat de mine cat si de cei de acasa (din Botosani). Si acum vine rugamintea: poate cineva sa-mi imprumute pentru joi seara un combinezon din piele, marimea 52-54? De casca ma pot lipsi cred. Multumesc anticipat si astept un pm ceva. Te dai cu circumcizii? Vezi sa nu-ți taie costumul primprejur, mai ales că nu e al tău. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 Nu, nu, doamne fereste ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Buna seara. In ce consta testul psihologic pentru categoria A ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Am o intrebare si in acelasi timp o rugaminte. Joi se o sarbatoare evreiasca si se face o petrecere in Office. Petrecerea e stil bal mascat. As vrea sa ma costumez in biker, insa tot echipamentul mi-e la la o distanta prea mare atat de mine cat si de cei de acasa (din Botosani). Si acum vine rugamintea: poate cineva sa-mi imprumute pentru joi seara un combinezon din piele, marimea 52-54? De casca ma pot lipsi cred. Multumesc anticipat si astept un pm ceva. Nu te-ai saturat sa te prefaci ca esti motociclist, eu da, adica vad ca te-ai costumat odata pentru poza de la profil, sa stim noi astia de pe forum ca esti. P.S.Eu in locul tau as incerca un costum de marinar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Buna seara. In ce consta testul psihologic pentru categoria A ? Salut, Te baga intr-o camera si te pune sa asculti timp de o ora un album very best of celine dion, daca rezisti fara sa cedezi psihic (faci criza/spargi ceva/incepi sa plangi) inseamna ca nu esti roacker prin urmare nu iti da stampila ca sa devii motociclist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Salut, Te baga intr-o camera si te pune sa asculti timp de o ora un album very best of celine dion, daca rezisti fara sa cedezi psihic (faci criza/spargi ceva/incepi sa plangi) inseamna ca nu esti roacker prin urmare nu iti da stampila ca sa devii motociclist. Aaa ... smecher. ) Serios acum, e asemanator cu cel de la B ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 (editat) Aaa ... smecher. ) Serios acum, e asemanator cu cel de la B ? Habar n-am man, eu cand facui scoala erau alte vremuri, alta coruptie, cu 50 lei s-a dus o sageata si mi-a luat toate stampilele. Oricum vezi ca esti on-topic http://i.imgur.com/IjTDE.gif Editat Martie 14, 2012 de mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Habar n-am man, eu cand facui scoala erau alte vremuri, alta coruptie, cu 50 lei s-a dus o sageata si mi-a luat toate stampilele. Ehe, frumos pe atunci. Acum umbli nebun o zi intreaga prin tot orasul. Oi vedea maine. Oricum esti on-topic http://i.imgur.com/IjTDE.gif Da, aici m-ai prins ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Nu te-ai saturat sa te prefaci ca esti motociclist, eu da, adica vad ca te-ai costumat odata pentru poza de la profil, sa stim noi astia de pe forum ca esti. P.S.Eu in locul tau as incerca un costum de marinar. Imi dai costumul tau de marinar? Gata baieti, nu mai e nevoie de combi, am facut rost de costum de marinar. Un sezon frumos sa aveti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Imi dai costumul tau de marinar? Ti-l dau, dar e patat un pic de vin rosu, de la ultima chermeza facuta la Golden Blitz cu un fost capitan de vas. Imi dai costumul tau de marinar? Gata baieti, nu mai e nevoie de combi, am facut rost de costum de marinar. Un sezon frumos sa aveti! Ce am uitat sa-ti spun e ca costumul e de la un ofiter de marina neamt, asa ca nu te baza sa faci impresie buna, daca vrei sa risti, e treaba ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 heil hitler! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Daca are cineva nevoie... /index.php?/topic/77986-donatii-pentru-comunisti/page__st__830__gopid__3080085#entry3080085 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 are cineva in Iasi si e amabil sa ma lase sa vad un UVEX XENOVA sau UVEX DISCOVERY nu conteaza marimea vreau doar sa ma benoclez putin la ea, sa vad calitatea si diferenta intre Uvex boss 525 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 27, 2012 Autor Share Postat Martie 27, 2012 caut urgent cu imprumut (contra-cost) cauciuc 160/60 ZR17 in stare buna. imi trebuie cel tirziu miine la 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nae10 Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 caut urgent cu imprumut (contra-cost) cauciuc 160/60 ZR17 in stare buna. imi trebuie cel tirziu miine la 12. Mergi la RAR man? Daca da sa-mi spui si mie cum e treaba pe acolo. Bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deimos Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Apelez la comunitatea din Iași cu o rugăminte. Doresc să achiziționez o motocicletă sport și tind între Cbr 600 rr și Gsx-r (2004). Practic, caut pe cineva care are o Honda Cbr 600 rr (2003 preferabil) și ar fi dispus să mă lase să vad cum e poziția. Nu vreau să mi-o dea să merg efectiv cu ea, ci doar să văd cum e poziția pe șa. Pentru același lucru caut și un posesor de Gsx-r 600 (2004 minim). Fac cinste cu o cafea (sau bere) celui care mă ajută Mă puteți contacta la 0761 147 150 sau pe id-ul bdkalm . Vă mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 28, 2012 Autor Share Postat Martie 28, 2012 Mergi la RAR man? Daca da sa-mi spui si mie cum e treaba pe acolo. Bafta!!! eu as fi vrut sa merg doar la ITP dar din pacate am mers si la RAR. treaba e ca s-au schimbat treburile in ultimii 2 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 eu as fi vrut sa merg doar la ITP dar din pacate am mers si la RAR. treaba e ca s-au schimbat treburile in ultimii 2 ani. poti sa ne spui si noua ce au verificat la RAR !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 28, 2012 Autor Share Postat Martie 28, 2012 ok, azi sint altruist (pina la ora 12:00 AM). dupa cum stie deja toata lumea, verifica frinele prima data. toti cei cu care am vorbit mi-au spus ca i-a pus pe ei sa stea pe motor in timpul testului si ca a trebuit sa repete de 2-3 ori, la mine a stat dom' inspector si au iesit ambele din prima. in rest a verificat tot ce verifica deobicei, adica cauciucuri si lumini. si mai verifica toba. daca nu are E-ul pe ea, repetati clasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 46926d1331680237-larger-rear-tire-motorcycle-rim-width-and-tire-size-chart1.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Unde gasesc un service gsm bun si ieftin in Iasi? Vreau sa schimb un dispay la un telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Unde gasesc un service gsm bun si ieftin in Iasi? Vreau sa schimb un dispay la un telefon. Podul Ros, fata in fata cu Mercury Mary este parcarea. Gasesti masini de scoala de obicei pentru ca pe langa sunt si scolile de soferi. Cum stai in parcare cu spatele spre Mercury Mary, in blocul din partea stanga trebuie sa fie un service gsm. Acolo mi-am schimbat eu softul la un Nokia si a fost ok. Poti intreba acolo. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate