skvj Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 Multumesc mult. Am sa incerc acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chicoladron Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 salut..vreau sa mi cumpar o geaca de piele cu protectii si o pereche de manusi lungi..imi poate spune cineva daca in iasi este vreun magazin cu echipamente moto??multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 salut..vreau sa mi cumpar o geaca de piele cu protectii si o pereche de manusi lungi..imi poate spune cineva daca in iasi este vreun magazin cu echipamente moto??multumesc anticipat Madras Are cineva un cauciuc 170x60x17 catusi de cat ok, de imprumut o zi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 (editat) verifica-ti casuta cand mai intri. Editat Aprilie 2, 2012 de robertd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 4, 2012 Autor Share Postat Aprilie 4, 2012 are cineva un bec xenon H7 functional? vreau sa verific daca mi s-a bushit becul sau balastul. dureaza 1 minut sa-l conectez. daca e becul si eventual e de vinzare il si cumpar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 are cineva un bec xenon H7 functional? vreau sa verific daca mi s-a bushit becul sau balastul. dureaza 1 minut sa-l conectez. daca e becul si eventual e de vinzare il si cumpar. este, vineri dupa 10 da un tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukigsx550es Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 http://www.decathlon.ro/RO/rucsac-apa-antracit-1-178434961/ Pentru cine e interesat... Este unul identic aproape de la Rockrider. E 50 RON; se gaseste la Decathlon. E foarte bun calitativ si e cu tot cu rezervor de apa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 http://www.decathlon.ro/RO/rucsac-apa-antracit-1-178434961/ Pentru cine e interesat... Este unul identic aproape de la Rockrider. E 50 RON; se gaseste la Decathlon. E foarte bun calitativ si e cu tot cu rezervor de apa. aha http://i.imgur.com/6jsai.gif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 4, 2012 Autor Share Postat Aprilie 4, 2012 (editat) este, vineri dupa 10 da un tel 'traiti sefu'. Editat Aprilie 4, 2012 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukigsx550es Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 (editat) Ridicol... http://www.bzi.ro/sofer-amendat-pentru-ca-a-depasit-o-masina-care-stationa-neregulamentar-video-281107 Editat Aprilie 10, 2012 de suzukigsx550es Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 (editat) Ridicol... http://www.bzi.ro/sofer-amendat-pentru-ca-a-depasit-o-masina-care-stationa-neregulamentar-video-281107 Taică-miu era să-și piardă permisul tot pentru o chestie din asta. A parcat unul de-aiurea și el depășind a călcat linia continuă și exact ca în clipul ăsta din față îi venea MCV-ul polițienesc. Editat Aprilie 10, 2012 de pomo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 11, 2012 Autor Share Postat Aprilie 11, 2012 http://www.adevarul.ro/sabin_orcan-editorial/Republica_de_la_Iasi_7_679202077.html# http://www.romania-insider.com/wp-content/uploads/2012/03/Palas-Iasi_Martie-2012.jpg just sayin'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Palatul Culturii din Ciurea. Imi imaginez o mare de grasuni cu gat gros si lanturi de aur si mai groase in jurul lor, zornainand cu satra de pitzipoance prin spatele palatului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 imaginez o mare de grasuni cu gat gros si lanturi de aur si mai groase in jurul lor, zornainand cu satra de pitzipoance prin spatele palatului. Pe cand era strandul ala infect era fix la fel.. o mare de ciorditori .. rromi (ca sa nu par rasist) si chestii de genu ... acum s-au creat niste locuri de munca... au refacut teatrul de vara.... si au curatat zona respectiva care oricum multi nu aveau nimic de castigat .. eu zic ca e mai bine asa .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 (editat) Eu nu prea merg la mall, insa dupa ce am apucat sa ma plimb prin interior nu pot sa zic decat ca o sa va pice fata la multe chestii. Abia astept sa se deschida, e incredibil de futere ce se face in vremurile astea, in fundul Moldovei, i-as fi dat terenul degeaba si toti bugetarii extra care o freaca cu 2mp de flori pe zi, sa puna osu la treaba. Am tendita sa ma enervez cand vad toti conspirationistii online la borfaiala insa tura asta nu. Sunt ferm convins ca dupa inaugurare or sa taca, in afara de aia care latra de cand se nasc pana mor si cei care nu mai au unde sa li se cace patrupedele de apartament pe pajiste. p.s. m-am pierdut de doua ori in parcarea subterana (inca nu era sistemul electronic in functiune), nu mai stiam la ce nivel (SUBTERAN) eram, foarte funny. Editat Aprilie 12, 2012 de mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 14, 2012 Autor Share Postat Aprilie 14, 2012 asta am vrut sa zic si eu. pina una-alta, combinatie sau necombinatie, da' a facut. timp in care analizacii sforaie ca "trebuie sa se faca ceva". http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-11996876-video-incendiu-proportii-complexul-comercial-siraj-din-iasi.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasy80 Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 HO HO HO!!! Paste Fericit voiam sa va urez,sa aveti parte de cafea buna in fundatie,seminte cat mai multe si scarile din fundatie cat mai calde...si pentru restul care zic ca nu bat scarile si preferea sa faca km...le urez asfalt uscat dar eu tare as bate putin scarile din fundatie si as bea o cafea de la Sofany!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thh_89 Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 salutare,hristos a inviat! incerc sa ajut un prieten la achizitionarea unei casti. dupa masurare,a iesit un 60cm. cam problematic, a incercat un uvex,L (59-60 ) dar e pre mica totusi. stie cineva,are cineva de vanzare o casca,marime care s-ar potrivi? eventual prieteni/magazine unde se pot si proba/vedea pt a nu lua pe ghicite. merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Stiu ca s-a mai intrebat, dar mi-e lene sa "rasfoiesc". Tabla Al de 2 mm grosime, dimensiuni mai mici pe unde gasesc si eu? Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 De afli, anunta-ma si pe mine te rog ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 cine vrea sa merga la SMAEB mai am 2locuri in masina plecare sambata dimineata cu intoarcere in aceeasi zi cine vrea sa merga la SMAEB mai am 2locuri in masina plecare sambata dimineata cu intoarcere in aceeasi zi s-au ocupat locurile, ne vedem la smaeb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 Se mai serbează pe 10 mai ziua motociclistului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 Salut. La adaugare categorie la permis auto, faci din nou poza si toate alea ? Sau iti retine permisul si modifica datele pe el fara sa faci poze iarasi si ce mai era acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 Salut. La adaugare categorie la permis auto, faci din nou poza si toate alea ? Sau iti retine permisul si modifica datele pe el fara sa faci poze iarasi si ce mai era acolo ? alt permis cu poza noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Am trecut din sens opus ieri de un VFR 1200 in zona podul de piatra. Baietii astia cu motoare noi clar sunt foarte atenti la strada, ii inteleg, cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate