randamentmaxim Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 (editat) Salut baieti..vreau sa-mi vopsesc motorul si nu am idee cam care model de painting facut de designerul meu sa-l folosesc. Atasez aici cam ce mi-a placut mie si va rog sa va dati o parere despre cum ar arata mai bine. http://www.motoflash.ro/_addon/mototube_all.jpg Editat Martie 26, 2009 de randamentmaxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Parerea mea este ca imaginea 1 sau 3 ar da foarte bine ! Bafta orice ai alege si sa bagi niste poze cand o fi gata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
randamentmaxim Postat Martie 26, 2009 Autor Share Postat Martie 26, 2009 (editat) am facut o greseala..scuze! asta-i linkul: Editat Martie 26, 2009 de randamentmaxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 (editat) Negru mat, invizibil pe radar! Detalii aici: /index.php?...t=0&start=0 Ontopic: 1A Editat Martie 26, 2009 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
randamentmaxim Postat Martie 26, 2009 Autor Share Postat Martie 26, 2009 Negru mat, invizibil pe radar! Detalii aici: /index.php?...t=0&start=0 Ontopic: 1A da mersi! auzi man...astia nu stiu ca nu e vb. de vopsea la stealth? e vorba de structura 'fagure' a fuzelajului care absoarbe undele radar. Cat despre aspectul 'stealth' m-am plictisit de el..asa l-am avut vopsit pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Varianta 2 clar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
randamentmaxim Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 Hai baietii! Cum s-o dreg? Promit ca bag poze cand e gata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Hai baietii! Cum s-o dreg? Promit ca bag poze cand e gata! 1 restul sunt prea incarcate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Nashpa toate modelele, banale. Uite aicea : Sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 la o vopsea camelon te-ai gandit ? 2A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Nashpa toate modelele, banale. Uite aicea : Sbz Normal ca-s banale daca pentru tine e misto kitsch-ul ala de la Alstare Suzuki In caz ca nu te-ai prins de schema, iti explic eu: motoreta tre sa aiba o grafica care sa promoveze MotoTube nu altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 (editat) ...si inca ceva, topicul a fost pus pentru a alege UNA din cele 5 variante prezentate NU pentru a sugera ce alte scheme de culoare din SBK s-ar potrivi. Unde mai pui ca motoretele Alstare Suzuki au una din cele mai nasoale grafice racing facute vreodata. Editat Martie 27, 2009 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
randamentmaxim Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 ...si inca ceva, topicul a fost pus pentru a alege UNA din cele 5 variante prezentate NU pentru a sugera ce alte scheme de culoare din SBK s-ar potrivi. Unde mai pui ca motoretele Alstare Suzuki au una din cele mai nasoale grafice racing facute vreodata. Chiar e prea incarcata aia...si nu pica deloc bine scrisurile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Normal ca-s banale daca pentru tine e misto kitsch-ul ala de la Alstare Suzuki In caz ca nu te-ai prins de schema, iti explic eu: motoreta tre sa aiba o grafica care sa promoveze MotoTube nu altceva. M-am prins, e clar. Bafta. Oricum, nasoale rau modelele de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Oricum, nasoale rau modelele de mai sus. De-a dreptul gretoase as adauga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
randamentmaxim Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 Ba...despre care e vb. ca-s gretoase? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 mmm...n-ai fi interesat de culorice modelelor Moto Gp, Race..Sbk?...Cu sponsori alea alea? uite un exemplu...Daca ar putea arata ceva de genu.... Cu sposorul Coroana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 (editat) mie-mi place 3. e super. ma abtin sa comentez reactiile celorlalti. chiar n-are rost. ti-as fi sugerat sa faci sondaj la inceputul topicului. era mai simplu. dar in definitiv, conteaza parerea celorlalti? tu ai s-o calaresti asa ca alege ceva ce-ti place tie. bafta multa la alegere. sunt convins ca va iesi ceva super. Editat Martie 27, 2009 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 mie tot 3 imi place. contrastul e destul de echilibrat. pana la urma conteaza sa iti placa tie, sa te simti tu mai bine. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
randamentmaxim Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 mersi mersi baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 dar de ce apare mototube.ro?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dio phili Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 pai tu catre ce te indrepti by default? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 dar de ce apare mototube.ro?? Pai pentru ca vrea sa-si faca reclama la site prin motoreta lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
randamentmaxim Postat Martie 31, 2009 Autor Share Postat Martie 31, 2009 Am vandut motoreta! Deci..nu mai vopsesc nimic ! :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate