sukhoi Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 TARKA 2 a spus: Ne tine plt pe toti ? Nu stiu exact. Dimensiunea nu variaza cand sunt pe mobra. In schimb daca te-ai simtit jenat de exprimare, imi cer scuze aici pe topic, facand offtopic, tie si tuturor domnisoarelor care citesc forumul asta. guy.til a spus: vad ca tu esti unul din experti Nu-s bre dar nici aberatiile de dragul postului nu imi plac si atunci raspund si eu la obiect, fara a fi expert. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaman Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 kex83 a spus: ca la orice topic, s-a ajuns la limita unde incepem s-o ardem aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 (editat) Hmm! http://video.vnn.ro/services/player/bcpid1...tid=18221353001 Dar in acelasi timp: Citat Desi mai multi martori au declarat ca Ponta se afla pe locul din dreapta soferului, ministrul pentru relatia cu Parlamentul a negat, insa, ca ar fi fost in autoturism. Contactat telefonic de reporterii CANCAN, el a tinut sa precizeze: "Nu circul niciodata cu masina de serviciu. Nu am condus aceasta masina niciodata, iar la momentul accidentului nu ma aflam in autoturism". http://www.cancan.ro/2009-03-31/Masina-lui...tociclisti.html Editat Aprilie 1, 2009 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 (editat) http://www.click.ro/actualitate/soferul-lu...-un-motociclist ponta a recunoscut ca era in masina!! Editat Aprilie 1, 2009 de disney Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 maryan a spus: Din cate vad eu asta a mai facut inca un accident in 2006 in care i s-a facut dosar penal pentru vatamare corporala.Intrebarea este acum ce i se va intampla ?dar atunci ce i s-a intamplat ? va suporta consecintele sau il va scoate sefu din cacao si motociclistii vor ramane cu oasele rupte si cretinul maine o ia din nou la volan pe strazile bucurestiului ?Un asa sofer... nu mi-as dori sa-mi conduca masina. Asta deja e pericol social, cum sa mai dai masina pe mana lui? Doar sa fii masochist. Derek a spus: Daca ...animalul ala ...ca altfel nu stiu cum sa ii zic, toate apelativele par prea blande, va scapa ieftin... Cum sa nu incepi man-hunting la cate o faza din asta ? Si pana la urma, a aflat cineva cum si-a spart pasagerul dintii ? Intr-un caz ca asta, ai ce face astfel incat, cheltuielile de recuperare (ex. pus dinti noi, care, Slava Domnului, costa de te ustura) sa fie suportate de vinovat ? Dintii pusi nu vor fi niciodata ca dintii lui, plus durerea omului si a familiei, cine o suporta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate