Saracie Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 as vrea sa ajung acolo pe 6 - duminicamai este cineva care ajunge asa devreme? Salut..de la Braila plecam joi 03.09 si pe 05 o sa fim in zona... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 Salut Andrei! Stai tot unde ai stat anul trecut? Sper sa ne vedem acolo, ne auzim la telefon. Vlad Da, sigur, la benzinaria aia in dreptul cu Harley Village unde ne-am vazut anul trecut, tot vineri seara ajung. Sa dai un bip. Vin cu o Viroaga de 1100 imprumutata, ca mi-am vindut mobra sapt. trecuta. Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabimaty Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 lasati niste numere de telefon, macar pe privat, sa ne intalnim cumva acolo. nu mai zic ca e bun sa ai un numar de telefon in caz de nevoie, poate e cineva in preajma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 lasati niste numere de telefon, macar pe privat, sa ne intalnim cumva acolo. nu mai zic ca e bun sa ai un numar de telefon in caz de nevoie, poate e cineva in preajma... Da..... numarul meu l-ai notat, am scris mai sus. Pe vineri seara da un bip, voi fii prin zona. Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat Septembrie 2, 2009 Autor Share Postat Septembrie 2, 2009 DUMINICA 06.09 SUNTEM LA FAAK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelutu_10pin Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 sal. tuturor. din Resita venim 3 , sper sa ne vedem acolo. plecam joi dimineata pe ungaria . poate ne intilnim si mergem in gasca mai mare. asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guarana Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 din Slatina Olt mergem 3 pe moto si inca 4 maisni cu cu platforme si inca 6 moto plecam luni la 21" pe serbia hai sa ne intalnim acolo hotaram o zi si un loc de intalnire eu zic joi la OMV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 SALUT. DIN CLUJ PLECAM 4 MOTOARE JOI DIMINEATA ,DACA E CINEVA INTERESAT SA VINA CU NOI E BINEVENIT. TEL 0740068015 DORIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielos Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Fratilor si eu sunt un rider dar dotorita faptului ca mi-am deschis o pensiune ratez aceasta intrunire .Pensiunea se afla in Arad pe soseaua de centura la iesirea catre Vama Nadlac se numeste Pensiunea Etap,daca doriti sa bagati un somn si sa continuati va astept 80 ron camera /mic dejun inclus, Va astept dc nu la plecare poate la intoarcere,,,,, ASFALT USCAT,tel 0726 386 421 pt rezervari. Mesaj completat Fratilor si eu sunt un rider dar dotorita faptului ca mi-am deschis o pensiune ratez aceasta intrunire .Pensiunea se afla in Arad pe soseaua de centura la iesirea catre Vama Nadlac se numeste Pensiunea Etap,daca doriti sa bagati un somn si sa continuati va astept 80 ron camera /mic dejun inclus, Va astept dc nu la plecare poate la intoarcere,,,,, ASFALT USCAT,tel 0726 386 421 pt rezervari. Mesaj completat Fratilor si eu sunt un rider dar dotorita faptului ca mi-am deschis o pensiune ratez aceasta intrunire .Pensiunea se afla in Arad pe soseaua de centura la iesirea catre Vama Nadlac se numeste Pensiunea Etap,daca doriti sa bagati un somn si sa continuati va astept 80 ron camera /mic dejun inclus, Va astept dc nu la plecare poate la intoarcere,,,,, ASFALT USCAT,tel 0726 386 421 pt rezervari.Mesaj completat panouri_etap_final_504x238_curbe.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDS Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 pleaca cineva Joi dimineata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bas Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 pleaca cineva Joi dimineata? Da.Din Resita plecam 3 moto pe ruta Timisoara, Cenad si mai departe.In jur de ora 6 vom fi in TM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDS Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 (editat) Ma gandeam sa plec prin Arad pe drumul pe care il cunosc. Care ar fi traseul complet? As putea fi la 6 seara in Timisoara, nu e o problema. Sunt cu un R 1200 C Plec din Bucuresti la prima ora Editat Septembrie 8, 2009 de CDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bas Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Era vorba de joi ora 6 dimineata.Din Resita sunt vreo 850 km deci drumul il vom face dintr o bucata. Daca vi din Bucuresti iti trebuie o noapte de cazare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDS Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Aha, asa da. Sigur ca dorm pe la Arad sau unguri, dar vroiam sa stiu daca e mai bine sa o iau prin Timisoara. E mai scurt drumul? Ocoliti Budapesta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Noi plecam Joi la 4 din cluj. daca vreti careva, 0745927446 Patrick. Eventual sa ne vedem pe drum, granita Oradea... Daca nu, drum bun la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelutu_10pin Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 am fost am vazut si la anu de vom fi sanatosi vom merge iar. a fost BESTIALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDS Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 (editat) Am fost si eu rapid, am bagat o ocolire pe Grosglockner si apoi acasa, interesant spectacol, se auzeau motoarele de HD de la 20 de km in munti. Pe Grosglokner nu erau asa multe HDuri, mai mult motoare de autostrada. Editat Septembrie 16, 2009 de CDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate