derkamarad Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) Pun aici câteva poze vechi de la Mugello (2008). Mă pregătesc (sufleteÂşte) să-mi iau biletul pentru Misano. Editat Aprilie 4, 2009 de derkamarad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkamarad Postat Aprilie 4, 2009 Autor Share Postat Aprilie 4, 2009 ...Âşi pozele de final cu Valentino Rossi câÂştigător ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_tro Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 tare tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata MCMLXXXVII Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 Super misto!!!!! Felicitari! Anul asta sper sa merg si eu la o cursa de motoGP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Foarte faine pozele. Crad ca e super atmosfera la Mugello...doar atata ca la MotoGP se stie cine castiga, si asta strica spectacolul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Te invidiez la maxim Foarte tare poza cu cei doi deci nu-mi place cand vad rosu in fata ochilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosTE Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Pun aici câteva poze vechi de la Mugello (2008). Mă pregătesc (sufleteÂşte) să-mi iau biletul pentru Misano. ne poti spune si noua cat costa un bilet la motogp in italia? mi-ar placea si mie sa merg la o cursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate