Reaper Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 lasati omul in pace. Poate a facut o greseala, poate atat i-a fost dat sa traiasca...nimeni nu stie. Asta e ceea ce zice fiica lui: mergea cu 60 la ora pentru ca era si un prieten de`al lui cu copilul si se plimbau inainte sa venim in cluj de la pensiunea lara.a schimbat viteaza pentru a intra in curba,i sa facut rau si a ramas cu mana pe acceleratie[pentru ca la motociclete se schimba de la ghidon]si s`a tot dus.Asa ca putea sa fi facut infarct si sa fi murit inainte sa cada cu motocicleta. Dumenzeu sa-l ierte. Asa cred si eu.A facut infarct miocardic cand si-a dat seama ca o ia pe aratura(datorita faptului ca nu a gasit schimbatorul de la ghidon) si nu are casca de protectie omologata CE. Jur ca marmota impacheta ciocolata ! Motocicleta este un ZX-12 ? In poza prezentata asa arata,dar este pusa la intimidare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZX-R Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 calare pe un zx12 si fara casca? mare pacat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Modelul motorului e necunoscut. Poza din 'articol' se pare ca nu e cea de la locul faptei, judecand dupa comentarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Motocicleta este un ZX-12 ? da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 (editat) Iar imi dau foc la valiza cu un comentariu, dar nu pot sa ma abtin: 1 moto RR, "pilot", accident mortal, fara echipament .... Ceva imi suna cunoscut , dar nu stiu ce.... Condoleante familiei si Dumnezeu sa-l ierte. Mare tristete pt familie.... Mare PUTERE sa va dea Dumnezeu sa treceti peste acest nefericit accident. Dumnezeu sa-l ierte ! Editat Aprilie 8, 2009 de Lucianggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Viteza+lipsa echipament=iresponsabilitate.Daca tu nu pui pret pe viata ta,atunci cine sa o faca? Nu avea cumva R1?Pentru ca e in top. Dumnezeu sa aiba grija de sufletul lui. R1 nu se poarta cu casca!!!nu da bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saint Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 parca a mai fost accidentul asta. asemanari : motor sport si rider fara echipament diferente : locatia Mortului : RIP Familiei : multa putere sa treaca peste suferinta asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 R1 nu se poarta cu casca!!!nu da bine!!! Ce are r1 cu toata treaba?ti-ai vazut femeia cu bucile goale pe un r1 in timp ce zicea ca e la servici sau la maica-sa? r6 si cbr 125... Asta e ca si cum ai bea doar must si ai avea de comentat despre jack daniel's cum ca...beau doar manelistii...in fine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate