adorlith Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 Ce stiti despre echipamentul Wintex ? Ati avut/auzit ceva despre el, daca e water proof pe cat spune, etc. Vreau sa-mi cumpar o geaca textila pentru dominator si am gasit la Romana Wintex la 6 mil. cu reducere. Sau daca aveti alta sugestie in Bucuresti, ma intereseaza sa fie water proof, nu vreau goretex, costa prea mult, dar macar 1-2 ore sa reziste. Thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 Gore-Tex mai are vreo 20 de denumiri comerciale, nu trebuie sa arunci atitia bani doar pentru nume. Mie mi se pare mult 6 mil., poate pentru ca sint obisnuit cu preturile de la Louis.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Ianuarie 20, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2006 Gore-Tex mai are vreo 20 de denumiri comerciale, nu trebuie sa arunci atitia bani doar pentru nume. Mie mi se pare mult 6 mil., poate pentru ca sint obisnuit cu preturile de la Louis.... GoreTex e GoreTex, celelalte 20 sunt produse asemanatoare, mai bune sau mai proaste. Nu arunc banii din snobism, am echipament de munte din gore si rezista cel mai bine din cate am avut + manusi + cisme motor + bocanci allaround toate cu goretex, nu am avut niciodata probleme cu apa. Suntem prea saraci sa ne permitem lucruri ieftine, daca iau de la louis geaca, trebuie sa iau apoi si costum de ploaie si tot acolo ajung (sau aproape). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 sper sa nu ma insel dar wintex is facuti in romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 nu inteleg de ce ai postat la coltul enduristilor. are vreo legatura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 Nu vreau sa ma lansez in cine stie ce discutii, dar pentru mine politetrafluoretilenul expandat este acelasi oricum s-ar chema (DryGate, Sympatex, Hipora, Reissa etc). Ca in orice domeniu, se impune o marca, dar asta nu inseamna ca celelalte sint de 2 bani. N-am avut placerea sa testez tot, dar geaca mea Uvex cu DryGate si pantalonii Outdoor cu Reissa se comporta foarte bine la vint (inca n-am incercat pe ploaie) la temperaturile de iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Ianuarie 20, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2006 nu inteleg de ce ai postat la coltul enduristilor. are vreo legatura? Am uitat sa precizez ca vreau o geaca pentru enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 Nu stiu daca merita sa dai bani multi pe o geaca de enduro. Avand in vedere ca o harshai foarte mult, plus cazaturile, plus spalarile repetate, geaca se buleshte imediat, in max. 2 ani. Oricat de buna ar fi. Eu personal folosesc o geaca KTM, rezonabila ca pret, si ma uit la prognoza meteo. Daca se anunta ploaie sau vreme incerta, indes in rucsac o foitza cu Gore, pe care in caz de novoie o iau peste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 La enduro nu prea conteaza vremea , oricum te faci ca porcu' ...numai eu ies cel mai curat din cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Ianuarie 21, 2006 Share Postat Ianuarie 21, 2006 Mda, numa ca am impresia ca el vorbeste de soft-enduro. La noi la hard, tre sa recunosc ca am folosit foita de Gore doar o singura data cand am ajutat la un concurs off-road auto si am stat mult pe loc, in ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Ianuarie 22, 2006 Share Postat Ianuarie 22, 2006 Am uitat sa precizez ca vreau o geaca pentru enduro. Eu mi-am luat cycle spyrit la100e.materialul nu e f.impermeabil,da pe sub material e o foita impermeabila,respirabila si vulcanizata la cusaturi(treaba vazuta,nu citita).Eu zic ca e OK la 365 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 Eu cred ca prin toate intra apa daca te ploua bine mai mult de 10 min. Aveti vreunul geaca de enduro prin care nu intra apa? Fasul e sfant cand ploua. Cand se opreste ploaia il dai jos si esti si curat si uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 Prin Gore, cand e nou, chiar NU INTRA. Intr-o primavara la Balea am intrat intr-o cascada, imbracat tot in Gore (de schi, nu de enduro) si am iesit de acolo tot uscat pe dedesubt. Odata cu trecerea timpului, materialul imbatraneste, si atunci, intr-adevar, incepi sa te uzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate