Sari la conținut

Echipament Wintex


Postări Recomandate

Ce stiti despre echipamentul Wintex ? Ati avut/auzit ceva despre el, daca e water proof pe cat spune, etc. Vreau sa-mi cumpar o geaca textila pentru dominator si am gasit la Romana Wintex la 6 mil. cu reducere.

Sau daca aveti alta sugestie in Bucuresti, ma intereseaza sa fie water proof, nu vreau goretex, costa prea mult, dar macar 1-2 ore sa reziste.

 

Thanks

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Gore-Tex mai are vreo 20 de denumiri comerciale, nu trebuie sa arunci atitia bani doar pentru nume. Mie mi se pare mult 6 mil., poate pentru ca sint obisnuit cu preturile de la Louis....

 

GoreTex e GoreTex, celelalte 20 sunt produse asemanatoare, mai bune sau mai proaste. Nu arunc banii din snobism, am echipament de munte din gore si rezista cel mai bine din cate am avut + manusi + cisme motor + bocanci allaround toate cu goretex, nu am avut niciodata probleme cu apa. Suntem prea saraci sa ne permitem lucruri ieftine, daca iau de la louis geaca, trebuie sa iau apoi si costum de ploaie si tot acolo ajung (sau aproape).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu vreau sa ma lansez in cine stie ce discutii, dar pentru mine politetrafluoretilenul expandat este acelasi oricum s-ar chema (DryGate, Sympatex, Hipora, Reissa etc). Ca in orice domeniu, se impune o marca, dar asta nu inseamna ca celelalte sint de 2 bani.

N-am avut placerea sa testez tot, dar geaca mea Uvex cu DryGate si pantalonii Outdoor cu Reissa se comporta foarte bine la vint (inca n-am incercat pe ploaie) la temperaturile de iarna.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu daca merita sa dai bani multi pe o geaca de enduro. Avand in vedere ca o harshai foarte mult, plus cazaturile, plus spalarile repetate, geaca se buleshte imediat, in max. 2 ani. Oricat de buna ar fi.

 

Eu personal folosesc o geaca KTM, rezonabila ca pret, si ma uit la prognoza meteo. Daca se anunta ploaie sau vreme incerta, indes in rucsac o foitza cu Gore, pe care in caz de novoie o iau peste.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda, numa ca am impresia ca el vorbeste de soft-enduro.

 

La noi la hard, tre sa recunosc ca am folosit foita de Gore doar o singura data cand am ajutat la un concurs off-road auto si am stat mult pe loc, in ploaie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am uitat sa precizez ca vreau o geaca pentru enduro.

 

 

Eu mi-am luat cycle spyrit la100e.materialul nu e f.impermeabil,da pe sub material e o foita impermeabila,respirabila si vulcanizata la cusaturi(treaba vazuta,nu citita).Eu zic ca e OK la 365 ron.

post-4060-1137931715_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu cred ca prin toate intra apa daca te ploua bine mai mult de 10 min. Aveti vreunul geaca de enduro prin care nu intra apa?

Fasul e sfant cand ploua. Cand se opreste ploaia il dai jos si esti si curat si uscat :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Prin Gore, cand e nou, chiar NU INTRA. Intr-o primavara la Balea am intrat intr-o cascada, imbracat tot in Gore (de schi, nu de enduro) si am iesit de acolo tot uscat pe dedesubt. Odata cu trecerea timpului, materialul imbatraneste, si atunci, intr-adevar, incepi sa te uzi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...