cip_tm Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Nu sunte-ti in stare ! e cul avatarul ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Nu sunte-ti in stare ! O sa-ti demonstram ca vom fi in stare. Si mai invata sa scrii corect. Pe langa asta complecteaza-ti profilul sa stim cu cine stam de vorba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Nu sunte-ti in stare ! Funny, dar cred ca ti-ai bagat nasul unde nu-ti fierbe oala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Nu sunte-ti in stare ! Ne cunosti?Ai stat la aceeasi masa cu noi?Ai iesit cu noi?Ai schimbat macar o privire cu noi?Cred ca NU,poate lipsa de lumina din "tunel" te-a blocat acolo si nu vezi iesirea.Nu e problema te ajutam,hai,nu e greu,cunostene APOI esti liber arbitru sa spui ca NU suntem in stare.Pana atuncea tot ceea ce cerem noi este sa fim respectati daca nu...sa fim lasati in pace asa cum suntem cu defecte si calitati. E greu?Cred ca nu.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Ce va ambalati asa ? Omu se plictiseste si vrea sa se distreze de reactiile voastre, vad ca a reusit! Nu trebuie bagat in seama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 e cul avatarul ..... Ah, da Mi-a scapat acest mic detaliu care explica unde este amplasat creierul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Ah, daMi-a scapat acest mic detaliu care explica unde este amplasat creierul lui Altceva nu am de zis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Nu sunte-ti in stare ! mi-am gasit competitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 mi-am gasit competitor Tu ai trecut de faza aia , ai devenit om serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Tu ai trecut de faza aia , ai devenit om serios nu baga mana-n foc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
383 Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 O sa-ti demonstram ca vom fi in stare. Si mai invata sa scrii corect. Pe langa asta complecteaza-ti profilul sa stim cu cine stam de vorba! Atat trebuia scris ! Ce au mazgalit ceilalti . . . . sunt vorbe-n vant ! Suntem in stare sa facem ceva in Arad si punct ( . ) ! Nu tre sa sariti in sus ! Multa bafta , Kato ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 alinpapa2000 ai pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 alinpapa2000 ai pm. Il vede oricum cand deschide pagina de Motociclism.ro Apare acea fereastra pe mijlocul ecranului. Nu era cazu sa-i scri si aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
383 Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Il vede oricum cand deschide pagina de Motociclism.ro Apare acea fereastra pe mijlocul ecranului. Nu era cazu sa-i scri si aici Sa fie sigur ca stie omul ! Repet : Alin , ai un PM ! ( Privat mesage sau Post Mortem ? ) Mesaj completat Sa fie sigur ca stie omul ! Repet : Alin , ai un PM ! ( Privat mesage sau Post Mortem ? ) Nu va suparati pe mine dar asa scrie : " de la aradeni pt aradeni si nu numai!!! " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Sa fie sigur ca stie omul ! Repet : Alin , ai un PM ! ( Privat mesage sau Post Mortem ? )Mesaj completat Nu va suparati pe mine dar asa scrie : " de la aradeni pt aradeni si nu numai!!! " Nu ne suparam. Pe mine personal ma distrezi. Afara ii urat , ploua ... ce sa facem altceva , stam pe forum si ne "simtem bine" PS: Maradeanule , "esti bagat in buzunar" ! Trebe sa vi cu ceva nou ai concurenta tare ... nu te culca pe o ureche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
383 Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Nu ne suparam. Pe mine personal ma distrezi. Afara ii urat , ploua ... ce sa facem altceva , stam pe forum si ne "simtem bine" PS: Maradeanule , "esti bagat in buzunar" ! Trebe sa vi cu ceva nou ai concurenta tare ... nu te culca pe o ureche Promit sa-mi fac rivalul praf ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Promit sa-mi fac rivalul praf ! vad ca tu pe mai multe judete tot te bagi si comentezi la fiecare post, nu spui nimic concret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draqqora Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 (editat) mah copii.......voi nu vedeti ca-i moldovean?.... ,,oiu negru'' Editat Octombrie 20, 2010 de draqqora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Il vede oricum cand deschide pagina de Motociclism.ro Apare acea fereastra pe mijlocul ecranului. Nu era cazu sa-i scri si aici stiam ca il vede.off topic nu cred ca am fost.deranjat?lume lume............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 PS: Maradeanule , "esti bagat in buzunar" ! Trebe sa vi cu ceva nou ai concurenta tare ... nu te culca pe o ureche Sa ma pun sa fac un post "a la maradeanu", sa nu ma pun... Mai bine ma abtin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Am fost cu mobra la omologare si cu ocazia asta am vazut si noile standuri de proba de frane recent. S-au cam chinuit baietii de vre-o 4 ori pana le-a iesit cum trebuie testul. Preturile la omologare te usuca. 300 lei ,doar omologarea la mobre. In rest inca cateva sute bune. Se mai plange statul ca nu are bani. Sute de masini trec pe acolo, ori la omologare ori pentru transcriere. P.S. Vroiam sa spun noul stand (nu noile) ptr ca e doar unul. Nu stiu de ce nu pot redacta ce scriu. Ca sa-mi corectez greselile trebuie sa sterg tot ce am scris pana la erata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 apasa odata pe tasta "Insert" si vezi daca e la fel si dupa aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 apasa odata pe tasta "Insert" si vezi daca e la fel si dupa aia tasta insert de pe tasatura? Degeaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 stiam ca il vede.off topic nu cred ca am fost.deranjat?lume lume............ Nu am zis ca esti offtopic , nici ca ai deranjat Am zis ca idee , ma plictiseam rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate