liviutz Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Suntem de mult inaintea lor.....cu o ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 care stie pe cineva care vopseste electrostatic sau cv de genul'...vreau sa vopsesc crash-barurile si cricurile tnx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 care stie pe cineva care vopseste electrostatic sau cv de genul'...vreau sa vopsesc crash-barurile si cricuriletnx Festeaua ,,lovitura de ciocan" ii baza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 care stie pe cineva care vopseste electrostatic sau cv de genul'...vreau sa vopsesc crash-barurile si cricuriletnx Incearca VERBITA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 Festeaua ,,lovitura de ciocan" ii baza sa vezi ce te lovesc io pe tine cu ciocanu'...la baza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 In atentia celor care "le plac carnea" de la "mec" Happy Meal rezista 6 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 In atentia celor care "le plac carnea" de la "mec"Happy Meal rezista 6 luni Puii mei, nici kukoti nu mai mananca carnea aia. pescarii ar astepta mult si bine dupa kukoti de la carnea aia. Intrebare: alarma de auto se poate adapta la mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Puii mei, nici kukoti nu mai mananca carnea aia. pescarii ar astepta mult si bine dupa kukoti de la carnea aia. Intrebare: alarma de auto se poate adapta la mobra? kato esti baut sau ce dreq ?pai tu ne intrebi pe noi de-astea ? Io ti-am mai zis sa te lasi de ginecologie si sa te apuci de electrice. P.S.1 - Oricum, daca totusi o montezi pe motor, nu uita sa anulezi contactele de usi ca altfel o sa ai probleme cu Vasile Roaita ! P.S.2 - PE CELE MAI BUNE ACUMA : CINE ARE PE ACASA UN CD AUTO DE LA SONY-DEZAFECTAT, MA INTERESEAZA RAMA ACEEA DE PLASTIC CARE INCADREAZA FATA DETASABILA.PLATESC F BINE IN LICHID ! Cius ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Salutare Arad,nu se incumeta nimeni la treaba asta /index.php?...10&start=10 ca vazusem ca nu v-ati anuntat nici unu pe aci. Hai noroc si sa auzim numai de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Salutare Arad,nu se incumeta nimeni la treaba asta /index.php?...10&start=10 ca vazusem ca nu v-ati anuntat nici unu pe aci.Hai noroc si sa auzim numai de bine. ceao Dacule! ramane de vazut. Ne urnim mai greu acum. Am vazut ca te-ai dotat cu o noua mobra VFR. S-o folosesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 http://apps.facebook.com/causes/posts/629116?m= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 (editat) ceao Dacule! ramane de vazut. Ne urnim mai greu acum. Am vazut ca te-ai dotat cu o noua mobra VFR. S-o folosesti sanatos! Treaba e ca nu sunt multe locuri de cazare,deaia ziceam,anul acesta e mai restransa treaba,asta in caz ca nu vreti sa stati la cort sa-mi tineti de urat ;) Editat Ianuarie 16, 2011 de Dacul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Treaba e ca nu sunt multe locuri de cazare,deaia ziceam,anul acesta e mai restransa treaba,asta in caz ca nu vreti sa stati la cort sa-mi tineti de urat Ata tuica nu pot sa beau ca sa dorm in cort , dar o sa fiu prezenta, ca si anul trecut... ..Felicitari, ma bucur ca ti-ai indeplinit visul.. multi km... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Ata tuica nu pot sa beau ca sa dorm in cort , dar o sa fiu prezenta, ca si anul trecut... ..Felicitari, ma bucur ca ti-ai indeplinit visul.. multi km... Mesi ,mersi...niciodata nu ma las pana nu-mi indeplinesc visele. Sa ne vedem cu bine,toata gasca!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Mesi ,mersi...niciodata nu ma las pana nu-mi indeplinesc visele.Sa ne vedem cu bine,toata gasca!! De park miroase a tzuicomicina p`aici.. :-> Hmm,.. Am impresia ca prezentza mea va fii asigurata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 (editat) In Arad mai importa si altcineva chinezariile de motocilete X-Motos? In vara as avea nevoie de 2 bucati. Stiu doar de AMW. Editat Ianuarie 18, 2011 de guiutzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 In Arad mai importa si altcineva chinezariile de motocilete X-Motos? In vara as avea nevoie de 2 bucati. Stiu doar de AMW.Vezi la Razvan de pe Saguna, vizavi de Pompieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 MS!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coyotu' Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 care stie pe cineva care vopseste electrostatic sau cv de genul'...vreau sa vopsesc crash-barurile si cricuriletnx din cite stiu eu exista la timisoara o firma care vopseste electrostatic dar nu cunosc adresa,mai nou e in zona industriala din arad o firma care se ocupa cu vopsiri industriale,nu stiu daca se ocupa si cu ce ai tu nevoie dar merita sa te interesezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 Mobra vs. auto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stasi Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 care stie pe cineva care vopseste electrostatic sau cv de genul'...vreau sa vopsesc crash-barurile si cricuriletnx Este , este , in Timisoara pe strada Resita si sunt chiar buni baietii .Pe langa asta au si o sensibilitate pentru motociclisti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 azi maine asa o sa mergem si noi daca mai scumpesc astia benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 http://www.politiaromana.ro/relatii_public...i.aspx?id=10453 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 http://www.politiaromana.ro/relatii_public...i.aspx?id=10453 Fain, da' cel putin la Paulis si Mandruloc e de mult indicatorul cu 70km/h la intrare in localitate cat despre Vinga ... m-au prins acu' 2 ani cu 69km/h chiar in curba aia larga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate