tacanel Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 (editat) asta e,daca nu se poate abtine. tre sa fie el tot timpu samanta de scandal. numa bine si-asfalt uscat Editat Iulie 3, 2006 de tacanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 hai sa traiasca cine a platit la vinga!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 hai sa traiasca cine a platit la vinga!!!!!!!!!!!! sa traiasca si sa-l tina naravu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BAR Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 lasati omul in pace,acuma nu poate comenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 lasati omul in pace,acuma nu poate comenta da???am inteles sa traiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibiloi Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Deci? Cine a platit la Vinga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Deci? Cine a platit la Vinga? nu se stie,dar dupa cum zice taca "sa-i tina D-zeu naravul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 nu se stie,dar dupa cum zice taca "sa-i tina D-zeu naravul" bai,de doua zile pauza,nu te mai vede lumea. ai luat rosu? brani isi ia fisele cu el macar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brani Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 mai fratilor nu simte nimeni nevoia unei plimbari mai lungi macar un zam ceva acolo ?? ca mi sau facut cauciucurile patrate de la atita drum drept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 mai fratilor nu simte nimeni nevoia unei plimbari mai lungi macar un zam ceva acolo ?? ca mi sau facut cauciucurile patrate de la atita drum drept. cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 (editat) bah.....aveti grija k vi se pune rugina pe baraitoare de atata stat la terasa am trecut si eu azi pe la notting hill(sau cum se scrie ) si v-am vazut las' ca-mi iau eu motor inmatriculat ODATA si va corup la plimbari off topic...am auzit ca aveti un englez deghizat pe acolo Editat Iulie 8, 2006 de badbeats Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 bai,de doua zile pauza,nu te mai vede lumea. ai luat rosu? brani isi ia fisele cu el macar. am primit bilet de voie....am primit bilet de voie..... am si fise....am si fise....ha,ha,ha..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 am primit bilet de voie....am primit bilet de voie..... am si fise....am si fise....ha,ha,ha..... si unde ziceti ca plecam duminica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 si unde ziceti ca plecam duminica ? plecam la ........vedem noi unde!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brani Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 bah.....aveti grija k vi se pune rugina pe baraitoare de atata stat la terasa am trecut si eu azi pe la notting hill(sau cum se scrie ) si v-am vazut las' ca-mi iau eu motor inmatriculat ODATA si va corup la plimbari off topic...am auzit ca aveti un englez deghizat pe acolo te asteptam si cu motor si fara mai auzi o parere oimpresie poti sa vi linistit cu noi nu avem fumuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 te asteptam si cu motor si fara mai auzi o parere oimpresie poti sa vi linistit cu noi nu avem fumuri... mersi si am sa vin p acolo pt ca fac scoala de soferite si vin des in arad(eu stau in pecica) iar prietena mea e la fotomodele la un colt de nothing hill(iara nu stiu cum se scrie )mersi mult si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 9, 2006 Autor Share Postat Iulie 9, 2006 se pare ca de cand l-or interzis astia pe lemon[florian] nu mai vorbeste nimeni nimic prin zona. ....ha,ha!...asa va trebuie! asta e,daca nu se poate abtine. tre sa fie el tot timpu samanta de scandal. numa bine si-asfalt uscat :-] ...saminta de scandal?? ...eu? lasati omul in pace,acuma nu poate comenta ... !! plecam la ........vedem noi unde!!!! ...ma luati si pe mine???.. ...ca io n-am motor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 uite cine a aparut din nou ...... welcome back,floriane... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spawn Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 uite cine a aparut din nou ...... welcome back,floriane... pai si-au dat seama moderatorii ca nu mai e nici o "scofala" de site-ul asta fara "condimente" E prea mare linistea O sa fie interesant de-acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 10, 2006 Autor Share Postat Iulie 10, 2006 ....va las sa va linistiti oleaca...la noapte plec in italia cu motorul si ma intorc...mai vad eu cind!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luf Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 ....va las sa va linistiti oleaca...la noapte plec in italia cu motorul si ma intorc...mai vad eu cind!!! Numa' ce ai aprut si deja te lauzi .Oricum iti urez Welcome Back Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 ce faci brani?? ai amutit de tot ??? nu mai zici nimic ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 ce faci brani?? ai amutit de tot ??? nu mai zici nimic ??? se da cu motoru.n-are vreme de net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 se da cu motoru.n-are vreme de net. da chiar asa, nici seara nu mai vine la suc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 da chiar asa, nici seara nu mai vine la suc aseara o fost el si n-ai fost tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate