Sari la conținut

Mesaje(vorbe)discutii!


GIV 32
 Share

Postări Recomandate

Mesaj completat

Nu stiu daca s-a mai postat la Accidente sau nu (in caz ca s-a postat, imi cer scuze! si scuze si ptr OFF ;) ), un caz similar a fost si la noi in judet, undeva in zona Cermeiului parca. La fel, motor sport, fara casca, pantaloni scurti, tricou, coma alcoolica! Rezultatul? Creieri intinsi pe asfalt, decedat pe loc!

Ar trebui sa se mai termine cu accidentele ca anul asta numai eu stiu o gramada. Cred ca rata mortalitatii pe motocicleta a depasit demult pe cea de pe scenele de lupta din Afganistan, Irak, Kosovo si altele...

La Nadab a fost accidentul de care zici .Asa cum zici tu,cu un motor de 600 Suzuki,la modele nu se pricepe colegul meu care e din Nadab.Figuri pe capul lui si iata ce a lasat.O familie ,sotie,copil,etc. indurerati.Vorbele sunt de prisos.Fiecare trage concluziile cum il duce capul.

Editat de kato_arad
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 6,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

De citit,cu atentie!

PROFETIA MAYA (foarte interesant!!!!!!)

 

Maya ramane o civilizatie misterioasa, aparuta din neant si cu o origine inca nedeslusita, la fel ca in cazul Sumerului, Indului sau Egiptului Antic. O civilizatie cu un calendar inexplicabil de asemanator cu cel al dacilor, cu date cosmice calculate pana la milioane de ani in trecut, deci avand cunostiinte astronomice extraordinar de avansate.

 

O dovada in acest sens este si calendarul, de o exactitate demna de secolul XX.

Anul mayas avea 365,242129 zile, in conditiile in care actualele calcule dimensioneaza anul la 356,242198 zile.

Pentru comparatie, sa retinem un amanunt: calendarul Gregorian indica 365,2425 zile.

Desi extraordinar de exact, calendarul mayas se opreste in 22 decembrie 2012 !

Aceasta data obsedeaza omenirea de cateva secole si i s-au cautat diverse explicatii, majoritatea de

esenta religioasa, mai ales ca unele pasaje ofera argumente in acest sens.

Vom vedea, insa, ca Sfarsitul Timpului nu este si Sfarsitul Lumii, cum gresit s-a inteles si transmis

prin Biblie.

Schimbarile care se asteapta in 2012 vor modifica total viata pe Terra si omenirea insasi.

 

- Alexei Dimitrov, un cercetator rus, a constatat ca Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din

compusi ai sodiului, care acum se intinde pe o suprafata de 6000 kmp.

 

- Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, in 1997.

 

- Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica a crescut de 5 ori din 1875 incoace.

 

- Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase.

 

- Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de

radiatie ionizata.

 

- Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai

stralucitoare.

 

- Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace.

 

Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar.

 

Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee.

Centrul Galaxiei se afla in Constelatia Pleiadelor, fiind marcat de steaua Alciona,

 

Soarele central al Pleiadelor, aflat la 400 de ani lumina fata de noi. Centura Fotonica incercuieste Constelatia Pleiadelor.. Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerata Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.

 

Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012. Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala.

 

Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist si, deci, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta in Centura Fotonica.

Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala amintita.

 

Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie. Iar energia este informatie, si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuri energetice.Omul se incadreaza si el, fireste, in organizarea universala. "Animal cu (oaresce) ratiune", fiinta umana a fost inzestrata cu capacitatea de a avea o paleta larga de trairi, sentimente si ganduri.

 

Dovada ca acestea sunt energii in stare pura ne este oferita de constatarile de-a lungul timpului si cercetarile stiintifice din ultimile doua secole. Trairile si sentimentele negative creeaza energia negativa, nefasta, iar gandurile se pot chiar si materializa, dupa cum s-a reusit in proiectul Montauk.

Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie. O energie negativa nu poate avea, evident, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei.

 

In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii.

 

Materia insasi este inzestrata cu o inexplicabila capacitate de a crea viata! Exista legi universale chimice, fizice,astronomice si chiar juridice. Ele nu sunt insa stricte,pentru ca Universul nu este Armata Poporului iar cuvantul de ordine este diversitatea.

 

Viata trebuie sa evolueze prin forte proprii, fara dirijari cazone, sa se confrunte cu cele mai dificile situatii.

 

Cine invinge merita sa mearga mai departe . Chiar si razboaiele au rolul lor in programul universal. Nu sunt de dorit, in general, dar determina unitatea unei natii, planete sau chiar unei galaxii (?) si evolutia

stiintifica, aducand o presiune si o urgentare sporita in acest sens. Tot ele, aduc un examen energetic major, o separare intre "baietii buni si baietii rai" - dupa gandirea simplista americana .

 

Fiindca totul este energie, nici Universul nu face exceptie de la regula. Asa cum el a fost creat prin explozia colosala a unui… atom, tot asa exista surse de energie pozitiva ce alimenteaza galaxiile iar de la acestea, prin sori,sistemele solare. Aceste energii sunt de frecventa foarte inalta, pentru a putea strabate distanele imense, pana la sorii captatori.

 

Pe de alta parte , planetele, sistemele solare si galaxiile se afla intr-o continua miscare, parca pentru a

beneficia toate de aceste izvoare de energie a evolutiei.

 

Miscarea are insa si un reflux: catastrofismul… periodic.

 

Nu intamplator, galatenii Ioan Farcas si Ilie Ghetu au devenit subiect pentru "Discovery" TV, teoria lor fiind cu adevarat revolutionara. Conform acestora, la 180-200 milioane ani, Galaxia noastra sufera, permanent, transformari radicale iar sistemul solar de trei ori in acest interval.

 

O data la 60-70 milioane de ani, modificarile de pe Terra sunt atat de radicale incat, spun cei doi, "pana si istoria nu poate fi considerata o observatie continua".

Toate aceste modificari sunt ciclice si… obligatorii si se datoreaza permanentei miscari a galaxiei si sistemului solar. Doar izvoarele de energie pozitiva par a avea o anumita stabilitate.

 

2012 pe Terra

 

Am tot mentionat ca trecerea prin Centura Fotonica duce la o schimbare radicala a vietii pe Terra.

Ce inseamna insa aceasta, concret? Centurile de siguranta, va rog!

Centura Fotonica atat de imensa, incat trebuie strabatuta timp de

2000 ani, emite o intensa radiatie electromagnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel invizibil, de inalta frecventa (inclusiv raze X).

 

Fotonii Centurii vor exercita o multipla si socanta influenta asupra materiei terestre.

In primul rand, se va constata fluorescenta tuturor corpurilor iar ca rezultat… nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani!!!

Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor avea umbra.

Intregul sistem solar isi va schimba structurile moleculare ale materiei iar energia fotonica nu va mai da dureri de cap la NASA, va deveni sursa majora de energie libera si nepoluanta (gandita de Tesla).

Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba "bataia inimii". Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, "rezonanta Schumann" a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de

la 7,8Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi.

Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt… doar 16 ore reale!

Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avem suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi.

 

Ce se va intampla in momentul intrarii in Centura Fotonica, in 2012 sau in alt an, este pur si simplu de neinchipuit : intreaga planeta, inclusiv omenirea, va trece intr-o alta dimensiune !

Inca neclar?

Mai concret: 24 de ore vor fi… 0 ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista ! ! !

Iar pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, in acel "Punct Zero" se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului.

 

Veste buna este, repet, ca Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii

 

Semn ca momentul este relativ aproape, intensitatea plasmei

stralucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori. Prin intermediul Soarelui, planetele au primit si ele o energie sporita.

 

Mayasii ne retransmit si ei informatiile primite de la zei despre schimbarile ce vor urma:

- intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice;

- vom depasii tehnologia actuala si ce cunoastem despre Timp si Spatiu;

- banii vor disparea ca necesitate;

- vom intra in Dimensiunea a 5-a;

- ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 in prezent.

In ce priveste fiinta umana, schimbarile vor fi deci, colosale in sens pozitiv. Insotite totusi de simptome neplacute (inca o veste buna - este semnul ca organismul se purifica):

- migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii;

- simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin tratamente clasice;

- slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata;

- modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului. In momentul intrarii in Centura Fotonica se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducand la o crestere a celor umane.

Este asa-numita "inaltare", "ridicare la Cer", despre care vorbesc si

vechile scrieri. "Inaltarea" fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.) nu vor rezista transformarii. Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine. Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei si sfinti.

 

Dr.. Berrende Fox a constatat ca, de 20 de ani, oamenii au inceput sa se schimbe la nivel celular iar unii chiar si-au dezvoltat noi lanturi in structura ADN-ului,fapt observat prin teste de sange.

 

Bine, bine, vor intreba oamenii de afaceri, si eu ce castig de aici?! Sa vedem daca le place:

- intuitia si capacitatile paranormale se dezvolta mai repede;

- folosirea unei parti mai mari din creier, peste 10-15% cat in prezent;

- toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul;

- se vor inmulti bioterapeutii si telepatii;

- corpul fizic va incepe sa se schimbe si probabil vom vedea (cei care scapa!) o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor.

 

Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta profetie este reala sau falsa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta profetie este reala sau falsa.

...ca o prima masura de protectie, eu i-mi mai iau un motor!.. :laugh: :lol: ...evident, tot bmw!..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am gasit intr-un blog cateva randuri care merita citite si reflectate,merita!

Un curcubeu fara culori

 

 

 

In viata putem modela clipele cu superficialitate dar maretia vietii se pot realiza doar cu o adevarata profunzime daca dorim ca rezultatele noastre sa ne fie treapta spre evolutie si nu involutie. Eforturile noastre zilnice ar trebui sa duca spre contemplare, spre inaltare, autoenergizare universala, ar trebui sa fructifice mintea si inima pentru ca intreg mecanismul uman sa functioneza la cel mai puternic nivel si sa ofere spiritului tot ce are el mai bun. Ne traim viata, clipele, timpul, in superficialitate sau in beatitudine? Gandim superficial sau profund? Simtim superficial sau adanc? Toate astea au legatura cu ceea ce devenim pentru ca ceea ce am devenit face parte din autoconstructia noastra realizata in timp.

 

Omul este o fiinta a energiei gandului si a sufletului. Drumul sau se deschide datorita acestor formidabile functii care nefolosite la maxim se atrofiaza. Nu e suficient sa gandesc si sa simt pur si simplu, superficial, trebuie sa depasesc stadiul comun, intotdeauna spre sfere nedescoperite inca de ganduri si simtiri. Cineva spunea foarte frumos: ” Omul nu doar ca isi foloseste doar 10% din capacitatile sale mentale, dar ce e si mai trist e ca isi foloseste doar 10% si din capacitatile spirituale ale sufletului “. Trist, dar din pacate acesta e un adevar, folosim foarte putin din cat am putea sa folosim pentru a patrunde in alte sfere ale cunoasterii. Sa nu uitam ca adevarata cunoastere nu se poate accesa in doar 15 ani de studiu, dupa care ne lasam indoctrinati in formele unor lectii virgine, care ofera simple definitii si concluzii, pareri si errori care mai de care mai indoctrinate. Cunoasterea este mult mai mult decat o lectie invatata la scoala sau facultate, dincolo de ele se afla esenta, tot ce ai accesat in acest timp sunt doar frimituri, franturi, boabe de nisip pe care le inghiti mereu fara o cercetare proprie. Desigur, ajungem din nou la superficialitate. Nu putem trai gandind doar la suprafata, ca intr-un lesin continuu, ca intr-un somn adanc ce ne transforma in fiinte care nu mai inteleg si nu mai vor sa simta si sa gandeasca. Trebuie sa vrem, sa dorim cunoasterea ca un tel spre autodezvoltare proprie. Si pentru ca totul e interconectat, o minte si un suflet curat dau putere, energie intregului mecanism (trupul) care va functiona impecabil.

 

In general boala este rezultatul unor ganduri si simtiri dereglate. Mesajul negativ se transmite automat din zona mental-suflet spre organele cele mai fragile, dupa care apar diverse disfunctionalitati, etc. Sanatatea trupului nostru este strans legata de energia minte-suflet, iar cel mai bun pansament pentru o viata incantatoare este intotdeauna o minte si un suflet ce cauta energia constiintei, a cunoasterii, adevarului, profunzimii, a vietii naturale. Evolutia umana tine de gand si suflet, ele sunt viata si moartea noastra, cu ele ne ajutam sa patrundem in sferele cele mai vii sau in tenebrele cele mai intunecate ale trairilor noastre, clipe ce aduc cu ele cresterea noastra sau decaderea noastra ca prezenta.

 

Suntem din ce in ce mai superficiali deoarece am devenit din ce in ce mai lenesi cand vine vorba de iluminare mentala si spirituala. Ne plictisim repede, ne inervam, ne stresam, distrugem repede orice fara a mai petrunde cu adevarat lucrurile. Din aceasta cauza ne lasam manipulati mai usor, nu mai trecem prin sita proprilor noastre cunostinte anumite subiecte, luam totul asa cum e, inghitim tot ce vine cu nepasare, putem spune ca am atins credinta oarba maxima. Ideea de baza e sa cercetezi tu cu propria ta minte si cu propriul tau suflet, fara a te lasa vrajit de teoriile altor minti. Construieste-ti propria ta fiinta. Cerceteaza cu grija, nu crede tot ce studiezi, gandeste cu propria ta inteligenta, cu propria ta fiinta si nu respinge nimic, aduna si aranjeaza in forma puritatii tale. Un adevar se naste doar in cel care il cauta.

 

Pentru ca de foarte multe ori gandurile si simtirile noastre sunt superficiale fiinta se destabilizeaza. Fara luciditate, supraapreciem diverse stari, ganduri si lucruri ce se petrec in jurul nostru, dam importanta lucrurilor fara de valoare, apoi cadem in propria noastra groapa la care cu grija am sapat in cele mai mici detalii. Fara profunzime, fara luciditate reala, singuri ne construim capcanele in care sa cadem pe viitor. Placerea si suferinta ar trebui accesata ca un imens dar al cunoasterii si nicidecum al excitarii sburdalnice si a disperarii morbide. Nu putem discuta de evolutie reala in spirit si gand atata timp cat ne identificam cu forma de suprafata a bucuriei si durerii. Fara a patrunde in esenta durerii si a bucuriei nu vom intelege nimic, ne agatam doar de o iluzie perversa ce pandeste la fiecare pas decaderea. Devenim prinzonierii proprilor noastre superficialitati de moment care in cele mai multe cazuri se nasc din lipsa de constiinta. Placerea si durerea in acest caz nu aduce nimic in evolutie, doar franturi moarte, fara energie, lipsite de beatitudine, care aduc la infinit starea de goliciune a fiintei, pentru ca orbita de iluzie, fiinta nu patrunde esenta pura a vietii in ansamblul ci doar la nivelul minuscul al sinelui afectat de auto-indoctrinarile sale multiple.

 

Omul e tolerant cu ceilalti in mare parte doar datorita specificului sau. Propria lui baza de valori il face sa distruga caractere mari, esente si comori spirituale in celalalt pentru ca nu poate sa-si depaseasca propria slabiciune, nebunia, propria cusca, inchisoarea in care se inchide zilnic. Absolut normal, atragem in general valori, oameni, trairi care se aseamana cu ceea ce suntem, cu salbaticia ori linsitea noastra. Nu putem vedea in fata noastra un om de valoare doar daca nu depaseste propria mea valoare. Ciudat nu? Tot ce este mai fermecator decat noi ne ucide sinele, ne omara propria noastra iluzie despre ceea ce suntem si pentru ca ne e prea greu si lene sa evoluam la nivelul celuilalt mai bine preferam sa il umplem de sange, cel putin in sinele nostru, aceasta fiinta a disparut. Morbiditatea apare in momentul in care sinele meu devine tiranul meu iar el imi da impresia de valoare pe care vreau sa o impun celorlalti, apoi, vrem sa fim acceptati de lume asa cum suntem, dar nu vrem sa acceptam pe ceilalti asa cum sunt, asta ne demonstreaza ca suntem toleranti doar cu ceea ce corespunde specificului noastru, iar fata de toate celelalte ne exprimam o ura mascata. Desigur orice inclinare spre un anumit tipar orbeste iar in timp atrofiaza capacitatiile noastre de a face diferenta intre un adevar sau o eroare. De foarte multe ori inclinatiile noastre ne demonstreaza ca ne automanipulam in minciuna dupa care luptam ca ea sa fie nu doar un adevar pentru noi, dar si un adevar pentru ceilalti.

 

Gand si simtire inalta? Evident o gluma in fata unui ego inradacinat in noi de prea mult timp. Actionam si reactionam pretutindeni la orice doar cu egoism, la placere, la durere, simpatie si antipatie. Omul nu mai realizeaza ca tot ce manifesta el inafara se revarsa din egoism, egoismul duce in general spre obsesie, atasare perversa, distrugere, dependenta, iata ca incet ne pierdem sinele in tulburatorul ego. Trairea profunda inseamna simtire profunda, gandire profunda, relaxare, liniste, incantare. Atat placerea cat si suferinta sunt treptele mici ce duc spre portile uriase, trebuie ca ele sa te inalte spre cunoastere si nu spre excitarea simturilor de moment, sa reveleze fiintei o energie ce duce spre ceva si mai sublim si nicidecum o poarta ce se inchide in zambete si lacrimi de moment. Viata nu trebuie traita prin concepte de bine-rau, bucurie si triste, ea trebuie sa ofere un prilej de a vedea nu parti, franturi, ci un ansamblu, un intreg care da stralucire fiintei si o duce spre alte si mai incantatoare clipe in evolutie. Un adevar nu se poate accesa doar prin chipul lui placut ci si prin cel neplacut. Doar noi vedem viata ca fiind in nuante de alb-negru, in realitate nu exista decat culoare, iar pentru a savura un curcubeu frumos, intotdeauna ai nevoie de toate culorile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tot mai multi circula fara permis ,asta e doar unul dintre ei.

Mesaj completat

Parada Nunta (Nadlac), fain o fost :lol: sambata ne vedem la ghioroc :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tot mai multi circula fara permis ,asta e doar unul dintre ei.

Mesaj completat

Parada Nunta (Nadlac), fain o fost :wink: sambata ne vedem la ghioroc :makeout:

Film incomplect,unde-s celelalte bournoutu-ri si gumele sparte?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta profetie este reala sau falsa.

mda, sunt o mie de teorii despre 2012, a mea este cea rationala cu probabilitate de 99% : nu se va intampla nimic in genul. Eu am auzit de cazuri in Romania in care familii de pocaitzi nu isi mai trimit copii la scoala sub pretext ca nu are rost, ca oricum vine apocalipsa si cei "alesi" vor fi luati cu "domnul", sincer imi vine sa ii impushc :makeout:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mda, sunt o mie de teorii despre 2012, a mea este cea rationala cu probabilitate de 99% : nu se va intampla nimic in genul. Eu am auzit de cazuri in Romania in care familii de pocaitzi nu isi mai trimit copii la scoala sub pretext ca nu are rost, ca oricum vine apocalipsa si cei "alesi" vor fi luati cu "domnul", sincer imi vine sa ii impushc :wink:

:makeout:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor !

 

Ce spun colegii de antifurtul asta ?

http://www.okazii.ro/catalog/30522437/SIST...RMA-SONORA.html

Mie unul mi se pare ok, mai ales la pretul de 90 ron, iar Xena am inteles ca totusi e firma buna

E fix caca,cum se zice.Baietii ,,buni" astupa minuscula sirena cu spuma poliuretanica ininte de a ,,manevra" utilajul si nu mai face nici fas obiectul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Papa,daca nu ai unde sa tii mobra baga anunt pe aici,poate se vor mai gasi cativa mobristi pe unde stai si luati in chirie un garaj,iesiti ieftin daca il impartiti la 4-5 mobre cat intra in unul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...