GIV 32 Postat Iunie 21, 2006 Autor Share Postat Iunie 21, 2006 ...a-ti vrea voi sa ne mai ude dar cu vara asta am pus-o!!...sa vezi tu calduri mai incolo!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 ...a-ti vrea voi sa ne mai ude dar cu vara asta am pus-o!!...sa vezi tu calduri mai incolo!! salut sant ttk 72 si va doresc o vara cat mai frumoasa si fara evenimente ne dorite..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 22, 2006 Autor Share Postat Iunie 22, 2006 salut sant ttk 72 si va doresc o vara cat mai frumoasa si fara evenimente ne dorite..... ceau bai cornel!!!...e,ok dar nu aici trebuia sa te prezinti!!!...este o sectiune speciala!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brani Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 sa te auda Dumnezeu Floriane cu vara aia calduroasa ca ieu am emotii pentru uikendul asta.Ieri ne-am dat putin pana la lipova..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luf Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 si eu tare am impresia ca vara acesta mult asteptata se lasa si mai mult asteptata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brani Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 mai iesi si tu cu motoru seara pe centru ca trece vara fara tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luf Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 mai iesi si tu cu motoru seara pe centru ca trece vara fara tine saptamana ce vine o sa ies ca sunt schimbul 1 si am timp seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 nu mai zice nimeni nimic ?????????????? ceva noutati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 as zice si eu ceva da nu stiu cui si ce sa zic ,,,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spawn Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 as zice si eu ceva da nu stiu cui si ce sa zic ,,,,,,, Asta se numeste DILEMA sau plictiseala,.dupa caz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brani Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 iesim Luf.noi iesim aproape in fiecare seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 se pare ca de cand l-or interzis astia pe lemon[florian] nu mai vorbeste nimeni nimic prin zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 se pare ca de cand l-or interzis astia pe lemon[florian] nu mai vorbeste nimeni nimic prin zona. ai dreptate,dar si cand o sa se intoarca Florian pe forum.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 ai dreptate,dar si cand o sa se intoarca Florian pe forum.......... probabil ca unii o sa moara de invidie ori cum eu abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 asta e,daca nu se poate abtine. tre sa fie el tot timpu samanta de scandal. numa bine si-asfalt uscat :-] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 asta e,daca nu se poate abtine. tre sa fie el tot timpu samanta de scandal. numa bine si-asfalt uscat :-] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 (editat) asta e,daca nu se poate abtine. tre sa fie el tot timpu samanta de scandal. numa bine si-asfalt uscat Editat Iulie 3, 2006 de tacanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 hai sa traiasca cine a platit la vinga!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 hai sa traiasca cine a platit la vinga!!!!!!!!!!!! sa traiasca si sa-l tina naravu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BAR Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 lasati omul in pace,acuma nu poate comenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 lasati omul in pace,acuma nu poate comenta da???am inteles sa traiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibiloi Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Deci? Cine a platit la Vinga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Deci? Cine a platit la Vinga? nu se stie,dar dupa cum zice taca "sa-i tina D-zeu naravul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 nu se stie,dar dupa cum zice taca "sa-i tina D-zeu naravul" bai,de doua zile pauza,nu te mai vede lumea. ai luat rosu? brani isi ia fisele cu el macar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brani Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 mai fratilor nu simte nimeni nevoia unei plimbari mai lungi macar un zam ceva acolo ?? ca mi sau facut cauciucurile patrate de la atita drum drept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate