tacanel Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 mai fratilor nu simte nimeni nevoia unei plimbari mai lungi macar un zam ceva acolo ?? ca mi sau facut cauciucurile patrate de la atita drum drept. cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 (editat) bah.....aveti grija k vi se pune rugina pe baraitoare de atata stat la terasa am trecut si eu azi pe la notting hill(sau cum se scrie ) si v-am vazut las' ca-mi iau eu motor inmatriculat ODATA si va corup la plimbari off topic...am auzit ca aveti un englez deghizat pe acolo Editat Iulie 8, 2006 de badbeats Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 bai,de doua zile pauza,nu te mai vede lumea. ai luat rosu? brani isi ia fisele cu el macar. am primit bilet de voie....am primit bilet de voie..... am si fise....am si fise....ha,ha,ha..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 am primit bilet de voie....am primit bilet de voie..... am si fise....am si fise....ha,ha,ha..... si unde ziceti ca plecam duminica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 si unde ziceti ca plecam duminica ? plecam la ........vedem noi unde!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brani Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 bah.....aveti grija k vi se pune rugina pe baraitoare de atata stat la terasa am trecut si eu azi pe la notting hill(sau cum se scrie ) si v-am vazut las' ca-mi iau eu motor inmatriculat ODATA si va corup la plimbari off topic...am auzit ca aveti un englez deghizat pe acolo te asteptam si cu motor si fara mai auzi o parere oimpresie poti sa vi linistit cu noi nu avem fumuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 te asteptam si cu motor si fara mai auzi o parere oimpresie poti sa vi linistit cu noi nu avem fumuri... mersi si am sa vin p acolo pt ca fac scoala de soferite si vin des in arad(eu stau in pecica) iar prietena mea e la fotomodele la un colt de nothing hill(iara nu stiu cum se scrie )mersi mult si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 9, 2006 Autor Share Postat Iulie 9, 2006 se pare ca de cand l-or interzis astia pe lemon[florian] nu mai vorbeste nimeni nimic prin zona. ....ha,ha!...asa va trebuie! asta e,daca nu se poate abtine. tre sa fie el tot timpu samanta de scandal. numa bine si-asfalt uscat :-] ...saminta de scandal?? ...eu? lasati omul in pace,acuma nu poate comenta ... !! plecam la ........vedem noi unde!!!! ...ma luati si pe mine???.. ...ca io n-am motor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 uite cine a aparut din nou ...... welcome back,floriane... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spawn Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 uite cine a aparut din nou ...... welcome back,floriane... pai si-au dat seama moderatorii ca nu mai e nici o "scofala" de site-ul asta fara "condimente" E prea mare linistea O sa fie interesant de-acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 10, 2006 Autor Share Postat Iulie 10, 2006 ....va las sa va linistiti oleaca...la noapte plec in italia cu motorul si ma intorc...mai vad eu cind!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luf Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 ....va las sa va linistiti oleaca...la noapte plec in italia cu motorul si ma intorc...mai vad eu cind!!! Numa' ce ai aprut si deja te lauzi .Oricum iti urez Welcome Back Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 ce faci brani?? ai amutit de tot ??? nu mai zici nimic ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 ce faci brani?? ai amutit de tot ??? nu mai zici nimic ??? se da cu motoru.n-are vreme de net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 se da cu motoru.n-are vreme de net. da chiar asa, nici seara nu mai vine la suc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 da chiar asa, nici seara nu mai vine la suc aseara o fost el si n-ai fost tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 aseara o fost el si n-ai fost tu aseara n-am fost eu.....da azi nu a-ti fost voi oare nu mai aveti fise.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 aseara n-am fost eu.....da azi nu a-ti fost voi oare nu mai aveti fise.... am fost si-n sara asta.mai tarziu cei drept si mai putini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brani Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 nu cu fisele am probleme asa mari.am cam mult de lucru si seara is varzala 9-10 inchei programu....drumuri bune sa aveti duminica asta .eu tot la lucru pa pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 nu cu fisele am probleme asa mari.am cam mult de lucru si seara is varzala 9-10 inchei programu....drumuri bune sa aveti duminica asta .eu tot la lucru pa pa cred brani pt ca si eu stiu ce inseamna ''campanie'' ........da las' ca mai sint zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 taca,ai fost azi cu motorul la avramut la mag. ? m-am uitat dupa tine dar nu te-am vazut ,numai motorul era afara . am vrut sa te intreb ce mai e nou pe la deal???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 taca,ai fost azi cu motorul la avramut la mag. ? m-am uitat dupa tine dar nu te-am vazut ,numai motorul era afara . am vrut sa te intreb ce mai e nou pe la deal???? am fost la auto power sa-mi iau placute de frana pe fata,ca s-au gatat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 am fost la auto power sa-mi iau placute de frana pe fata,ca s-au gatat aha, am inteles,ati mai fost plecati pe undeva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 (editat) o fost fain la sibiu.aia 14km mai nasoli,dar asta e. paparazzi o fost cu noi ne-o si plouat otara,da o fost fain. s-or chinuit ei dar n-or avut asa galerie.sticla am luat-o noi. Editat Iulie 23, 2006 de tacanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 In ce m-a bagat Alex cu a lui busa ... ma mir ca a mai reusit totusi sa o vanda.(sau sa o schimbe) /index.php?...mp;#entry446187 P.S. Pentru Thunderace nu ii mai pun nici un anunt, nici macar o clatita nu a dat si el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate