paul89 Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 (editat) By Black Wolf Mesaj completat Jegu ma , JEGU Nu-i doresc nimic la mosu' , dar daca ar fi sa ne luam cum clasifica el motoare nu cred ca mai ajungea la centrul ala Luat de pe Mos Craciun pe motocicleta 2 sincer la faza cu 400 la ora ce i-ai spus la saracul batran nu o fost asa frumos din partea ta,trebuia sa ii explici frumos cum sta treaba , parerea mea Editat Decembrie 21, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Cat de serios esti nu am de unde sa stiu... poate o sa am ocazia odata sa trag singura concluzia asta, dar deocamdata cum au zis si altii esti greu de gasit.. in orice caz, cred ca eu am fost singura la care i-a placut raspunsul tau, apreciez gestul ASA E,... FILMUL A IESIT SUPER,.. MERSI CA TE OCUPI DE DVD-URI,.. DAR O SA TE IMBETI MIERCURI DE NU TE VEZI DACA O SA BEI ATATA VIN CATE DVD-URI FACI... ce face? las ca vedem noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 sincer la faza cu 400 la ora ce i-ai spus la saracul batran nu o fost asa frumos din partea ta,trebuia sa ii explici frumos cum sta treaba , parerea mea Glumeam si eu ... dar stia mosu' oricum , stai linistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 (editat) Pety !!! schimba-ti Semnatura ta imensa ca eu am primit Warn 10% si a mea o fost nici jumatate cat a ta Editat Decembrie 21, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 (editat) Pety !!! schimba-ti Semnatura ta imensa ca eu am primit Warn 10% si a mea o fost nici jumatate cat a ta Acuma baga la matz , dar cand se intoarce ii fac eu semnatura mai mica Editat Decembrie 21, 2009 de maradeanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Acuma baga la matz , dar cand se intoarce i-o fac eu mai mica Ai grija ce scrii pe forum Precizeaza ca e vorba despre semnatura, sa nu creada ca vrei sa-i micsorezi altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Ai grija ce scrii pe forumPrecizeaza ca e vorba despre semnatura, sa nu creada ca vrei sa-i micsorezi altceva bine ochit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Ai grija ce scrii pe forumPrecizeaza ca e vorba despre semnatura, sa nu creada ca vrei sa-i micsorezi altceva Corectat sefu' :birthday: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 (editat) Pety !!! schimba-ti Semnatura ta imensa ca eu am primit Warn 10% si a mea o fost nici jumatate cat a ta Cum naiba sa nu primiti ca numai idiotenii postati aici.faceti mess pe forum.Schimbati-va unul la altul naibii id-urile si vorbiti acolo idiotenii.Postati aici daca aveti mesaje care ne privesc pe toti,nu numai pe 1-2 dintre noi.Bagati de vina la orice,ca nu va place muzica aia sau saracia mea stie ce. Ce vreti AC/DC la Craciun? Asta e rugaminte.Nu zic sa nu se vorbeasca aici,dar spuneti ceva concret.Nu comentati faze de fotbal sau de la telenuvele...In rest e libertate,daca stiti ce e ala bun simt e ok,daca nu nu. Editat Decembrie 21, 2009 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Cum naiba sa nu primiti ca numai idiotenii postati aici.faceti mess pe forum.Schimbati-va unul la altul naibii id-urile si vorbiti acolo idiotenii.Postati aici daca aveti mesaje care ne privesc pe toti,nu numai pe 1-2 dintre noi.Bagati de vina la orice,ca nu va place muzica aia sau saracia mea stie ce. Ce vreti AC/DC la Craciun? Asta e rugaminte.Nu zic sa nu se vorbeasca aici,dar spuneti ceva concret.Nu comentati faze de fotbal sau de la telenuvele...In rest e libertate,daca stiti ce e ala bun simt e ok,daca nu nu. Kato ce ai cu oamenii, ce ai patit nu ti-au picat bine la stomac cartofii aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Kato ce ai cu oamenii, ce ai patit nu ti-au picat bine la stomac cartofii aia eu unul sunt de acord cu kato Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 eu unul sunt de acord cu kato eu nu e topic de mesaje vorbe discutii asa ca pa si pusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 sau mai bine zis topic de concurs la posturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 sau mai bine zis topic de concurs la posturi Poate pentru tine, baiete Mie chiar imi face placere sa discutam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 (editat) Poate pentru tine, baieteMie chiar imi face placere sa discutam si mie ,da mai vad cateodata posturi de genul : Ba te-am sunat dc nu raspunzi? , Ba ce faci? Bine Ba , Vi la o cafa? da , pt toate celelalte exista master card pe siteu arad bikers am pus un chat dar nu se prea foloseste pt discutii dinastea. o idee calumea era sa faca moderatorul un chat la fiecare sectiune , arad,timisoara,cluj etc Editat Decembrie 21, 2009 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 eu unul sunt de acord cu kato atunci nu mai posta scurt si la subiect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 atunci nu mai posta scurt si la subiect Totusi , urmez exemplul majoritatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 atunci nu mai posta scurt si la subiect Mi-a promis ca o sa fie cuminte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Totusi , urmez exemplul majoritatii si daca 10 negrii mititei sar cu capul in W.C sari si tu pentru ca majoritatea o facut asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Mi-a promis ca o sa fie cuminte.... era beat cand ti-a promis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 era beat cand ti-a promis nu ma,.. ii trebe dvd-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 (editat) si daca 10 negrii mititei sar cu capul in W.C sari si tu pentru ca majoritatea o facut asta? Eu imi iau si casca in cap Glumeam ... dupa ce ei sar eu ma pun pe W.C. ... poate ii mai si "sfintesc" nu ma,.. ii trebe dvd-ul... Cu imprumut doar pana il copiez , dupa aceea il "donez" altcuiva Editat Decembrie 21, 2009 de maradeanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Eu imi iau si casca in cap Glumeam ... dupa ce ei sar eu ma pun pe W.C. ... poate ii mai si "sfintesc" Cu imprumut doar pana il copiez , dupa aceea il "donez" altcuiva DvD-urile le face ca sa le avem,sunt destule pentru toti stai linistit,daca nu sunt destule se pot cumpara Mesaj completat Makaveli care ii treaba cu Cargo ? pana la urma ce si cum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 DvD-urile le face ca sa le avem,sunt destule pentru toti stai linistit,daca nu sunt destule se pot cumpara Mesaj completat Makaveli care ii treaba cu Cargo ? pana la urma ce si cum ? pana la urma nu ii nici o treaba , nu mai sunt locuri asa ca eu unu nu ma duc sa ma inghesui pe acolo.+ ca si biletul e 20 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Gata ... am pacatuit destul pentru ziua de azi Windows has just recovered from a serios error @paul : eu nu tin DVD/CD-uri ca m-am saturat de ele , azi le puneam in birou si maine le gaseam zgariate . Mai cum stau langa drumul national cand trece vreun TIR supraincarcat se scutura toata casa ... un bas excelent . Si problema cu locul in hard nu este , daca e chiar neaparat bag pe stick(flash memory/USB) . Va las , noapte buna tuturor si asfalt uscat PS: mi-a vazut cineva cheia de la motor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate