Sari la conținut

Mesaje(vorbe)discutii!

GIV 32
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Super misto filmarea si colajul facut de Alex.

Parca vizionand filmuletele am trait din nou emotia momentelor de Sambata.

Nota 10+ ARAD MOTO

diseara trag dvd-urile pe miercuri sunt gata, eu propun sa ne vedem miercuri seara la un vin fiert in nerv si acolo sa va dau dvd-urile :D deci?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:laugh:

Hai ma rookie , am glumit cu tine . Nu te supara din atat

:D

Da chiar nu m-am suparat, imi trebuie mult mai mult de atat ca sa ma supar :D

Actiunea a aparut si in ziaru CLICK de astazi, iar Laumoto e acolo pe sfert de pagina calare pe mobra, cred ca pe pag 5 nu mai stiu sigur...

Editat de rookie22
Link spre comentariu

diseara trag dvd-urile pe miercuri sunt gata, eu propun sa ne vedem miercuri seara la un vin fiert in nerv si acolo sa va dau dvd-urile :D deci?

Vin si te iau io cu conserva Miercuri (sa-mi dai PM cu ora si locul), ca la vin nu bag botu' in timpul saptamanii

Mesaj completat

Alex, sa ne spui cat te costa blanck-urile DVD sa nu ramai in ,,gaura'' dupa atata facere de bine.

Manopera o achitam in B.R. sau in vin ?

Link spre comentariu

Vin si te iau io cu conserva Miercuri (sa-mi dai PM cu ora si locul), ca la vin nu bag botu' in timpul saptamanii

Mesaj completat

Alex, sa ne spui cat te costa blanck-urile DVD sa nu ramai in ,,gaura'' dupa atata facere de bine.

Manopera o achitam in B.R. sau in vin ?

nu costa nimic , eventual dati un vin :D miercuri seara la 20:00 in nerv

Editat de Makaveli
Link spre comentariu

am scris in ungureste cu ajutorul telefonului, si am facut asta pt a arata persoanei vizate ca sunt cat se poate de serios, dar se pare ca nu ai cu cine....

Cat de serios esti nu am de unde sa stiu... poate o sa am ocazia odata sa trag singura concluzia asta, dar deocamdata cum au zis si altii esti greu de gasit.. :P

in orice caz, cred ca eu am fost singura la care i-a placut raspunsul tau, apreciez gestul :D

Dam sigur dar problema e urmatoarea.De la atat vin nu o sa mai ajungi acasa ca suntem cam multi.

ASA E,... FILMUL A IESIT SUPER,.. MERSI CA TE OCUPI DE DVD-URI,.. DAR O SA TE IMBETI MIERCURI DE NU TE VEZI DACA O SA BEI ATATA VIN CATE DVD-URI FACI... :D :laugh:

Link spre comentariu

By Black Wolf :)

Mesaj completat

1. "-ce`i cu gunoiu` asta ?" (pretenii stiu cand) :laugh:

2. Nicu poate o fost impresionat in mai multe momente, da mai ales impresionaNt la un moment la zapazeala.

Jegu ma , JEGU

:D :D

Nu-i doresc nimic la mosu' , dar daca ar fi sa ne luam cum clasifica el motoare nu cred ca mai ajungea la centrul ala :D

:P

Luat de pe Mos Craciun pe motocicleta 2

Link spre comentariu

By Black Wolf :D

Mesaj completat

Jegu ma , JEGU

:laugh: :P

Nu-i doresc nimic la mosu' , dar daca ar fi sa ne luam cum clasifica el motoare nu cred ca mai ajungea la centrul ala :D

:D

Luat de pe Mos Craciun pe motocicleta 2

sincer la faza cu 400 la ora ce i-ai spus la saracul batran nu o fost asa frumos din partea ta,trebuia sa ii explici frumos cum sta treaba , parerea mea

Editat de paul89
Link spre comentariu

Cat de serios esti nu am de unde sa stiu... poate o sa am ocazia odata sa trag singura concluzia asta, dar deocamdata cum au zis si altii esti greu de gasit.. :P

in orice caz, cred ca eu am fost singura la care i-a placut raspunsul tau, apreciez gestul :D

ASA E,... FILMUL A IESIT SUPER,.. MERSI CA TE OCUPI DE DVD-URI,.. DAR O SA TE IMBETI MIERCURI DE NU TE VEZI DACA O SA BEI ATATA VIN CATE DVD-URI FACI... :D :laugh:

ce face? las ca vedem noi

Link spre comentariu

Pety !!! schimba-ti Semnatura ta imensa ca eu am primit Warn 10% si a mea o fost nici jumatate cat a ta

Acuma baga la matz , dar cand se intoarce ii fac eu semnatura mai mica :D

Editat de maradeanu
Link spre comentariu

Pety !!! schimba-ti Semnatura ta imensa ca eu am primit Warn 10% si a mea o fost nici jumatate cat a ta
Cum naiba sa nu primiti ca numai idiotenii postati aici.faceti mess pe forum.Schimbati-va unul la altul naibii id-urile si vorbiti acolo idiotenii.Postati aici daca aveti mesaje care ne privesc pe toti,nu numai pe 1-2 dintre noi.Bagati de vina la orice,ca nu va place muzica aia sau saracia mea stie ce. Ce vreti AC/DC la Craciun?

Asta e rugaminte.Nu zic sa nu se vorbeasca aici,dar spuneti ceva concret.Nu comentati faze de fotbal sau de la telenuvele...In rest e libertate,daca stiti ce e ala bun simt e ok,daca nu nu.

Editat de kato_arad
Link spre comentariu

Cum naiba sa nu primiti ca numai idiotenii postati aici.faceti mess pe forum.Schimbati-va unul la altul naibii id-urile si vorbiti acolo idiotenii.Postati aici daca aveti mesaje care ne privesc pe toti,nu numai pe 1-2 dintre noi.Bagati de vina la orice,ca nu va place muzica aia sau saracia mea stie ce. Ce vreti AC/DC la Craciun?

Asta e rugaminte.Nu zic sa nu se vorbeasca aici,dar spuneti ceva concret.Nu comentati faze de fotbal sau de la telenuvele...In rest e libertate,daca stiti ce e ala bun simt e ok,daca nu nu.

Kato ce ai cu oamenii, ce ai patit nu ti-au picat bine la stomac cartofii aia :D

Link spre comentariu

Poate pentru tine, baiete

Mie chiar imi face placere sa discutam :D

si mie ,da mai vad cateodata posturi de genul : Ba te-am sunat dc nu raspunzi? , Ba ce faci? Bine Ba , Vi la o cafa? da , pt toate celelalte exista master card ;)

pe siteu arad bikers am pus un chat dar nu se prea foloseste pt discutii dinastea. o idee calumea era sa faca moderatorul un chat la fiecare sectiune , arad,timisoara,cluj etc

Editat de Makaveli
Link spre comentariu