Korben Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 ia sa va vad,dupa actiune asa vreau sa dansati Excepțional! Kato, mi-ai făcut seara foarte frumoasă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 (editat) ia sa va vad,dupa actiune asa vreau sa dansati http://video.bihon.ro/video/46539/dans-mod...-muzica-clasica Editat Decembrie 15, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 ia sa va vad,dupa actiune asa vreau sa dansati http://video.bihon.ro/video/46539/dans-mod...-muzica-clasica sau o sa dansam cu motoarele pe ghiata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
73deauville Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 sau o sa dansam cu motoarele pe ghiata După cum arată vremea nu cred că o să fie gheată. Mie îmi este frică că se va topi Âşi zăpada asta puțină care este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 (editat) pe sambata se anunta -7 grade si duminica -7 si soare Editat Decembrie 16, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 (editat) pe sambata se anunta -7 grade si duminica -7 si soare Nu temperatura ar fi asa mare problema... da ii bai pe stradutele astea mai micute unde nu ii foarte circulat, ca nu dispare zapada de pe drum... ca pe centru nu ar fi problema , nu cred ca ingheata sa fie grav. Da faza ii cum ajungem pana acolo ? Vedem noi cum o fi ... Chiar nu as vrea sa dau cu mine de pamant Editat Decembrie 16, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 Nu temperatura ar fi asa mare problema... da ii bai pe stradutele astea mai micute unde nu ii foarte circulat, ca nu dispare zapada de pe drum... ca pe centru nu ar fi problema , nu cred ca ingheata sa fie grav. Da faza ii cum ajungem pana acolo ? Vedem noi cum o fi ... Chiar nu as vrea sa dau cu mine de pamant o sa ne descurcam cumva ....nimeni nu ar vrea sa cada ... Abia astept sa imi comand Pirelli Angel :laugh: http://www.youtube.com/watch?v=kMtpLVcv-m8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 Chiar nu as vrea sa dau cu mine de pamant pai nu tu te dai de pamant, motoru da cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 pai nu tu te dai de pamant, motoru da cu tine Tu ai noroc... n-are ce da cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 Tu ai noroc... n-are ce da cu tine pai io nam tata asa bogat ca atau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 care are tata bogat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 care are tata bogat ? pai lutzifer , doara nu sio luat pe banii lui motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 da tu da` unde stii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 pai lutzifer , doara nu sio luat pe banii lui motor da...tu da' unde stii? ha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 Hmm... pe criza asta destul de evaziva treaba cu bogatia Sensibil rau subiectu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 pai io nam tata asa bogat ca atau De as avea tata bogat ti-as da si tie , da din pacate nu-i pe cum crezi tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 da...tu da' unde stii? ha? Bai lembre, mai traiesti... de cand esti BIG STAN nu mai dai nici un semn de viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 pai lutzifer , doara nu sio luat pe banii lui motor Jumi-Juma o fost ... tata mi-o dat 1000 de euro si am pus 900. Pe care i-am lucrat frumos incet cu cele doua manutze , o masina de shlefuit si o pensula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 Jumi-Juma o fost ... tata mi-o dat 1000 de euro si am pus 900. Pe care i-am lucrat frumos incet cu cele doua manutze , o masina de shlefuit si o pensula. pai vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 (editat) Bai lembre, mai traiesti... de cand esti BIG STAN nu mai dai nici un semn de viata Isi va face Big Stan intrarea la anu triumfal...tace si face pruncu de zici ca-i samanta de securist... Editat Decembrie 16, 2009 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 app Stanule cu ce vi la parada cu conserva? sau nu vi..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 app Stanule cu ce vi la parada cu conserva? sau nu vi..? mai bine ii dai P.M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 Isi va face Big Stan intrarea la anu triumfal...tace si face pruncu de zici ca-i samanta de securist... auu bah stanule ca cica esti samantza de securist... that was a good one Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 auu bah stanule ca cica esti samantza de securist.. Nu a zis ca este Doar ca se comporta ca si cum ar fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 (editat) Nu a zis ca esteDoar ca se comporta ca si cum ar fi eram sigur , de aia am si lasat asa, ca cineva se va gasi sa faca pe lingvistu' cu mine si sa ma corecteze vrei sa-ti spun cate ceva...ta manca... ... Editat Decembrie 17, 2009 de CuCun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate