Korben Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 multi de pe acest forum nu stiu nici macar cat fac 2+2:2= ? maradeanu nu a stiut Îți place să scormoneÂşti în cacao? Nu îmi permit să emit pretenții față de cineva pe forum, dar cred că ar fi în interesul tuturor să generăm o atmosferă cel puțin colegială, dacă nu chiar prietenească Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 singura chestie care ar trebui interzisa in scoli e religia. in rest nu "ce"-ul e problema, ci "cum"-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 singura chestie care ar trebui interzisa in scoli e religia. tre să iÂşi câÂştige Âşi ăia pâinea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 o castiga ... bine de tot ... si asta in afara scolii oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 tre să iÂşi câÂştige Âşi ăia pâinea. care ii faza cu "Free Bikers Arad" sau "Arad Bikers" si cu interzicerea " scuteristilor" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 (editat) multi de pe acest forum nu stiu nici macar cat fac 2+2:2= ? maradeanu nu a stiut Iti dau eu raspunsul este 2 sa poti dormi linistit la noapte Editat Februarie 1, 2010 de micutu moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 singura chestie care ar trebui interzisa in scoli e religia. permite-mi sa nu fiu de acord cu tine, uita-te la majoritatea rau-facatorilor, nu au nici o tangenta cu religia eu sunt de parere ca cine creste cat de cat intr-o familie "religioasa" sa zicem, va fi un om mai bun decat unul care a crescut fara sa stie de respectul fata de Dumnezeu; bine-inteles ca nu e neaparat sa fie asa, pana la urma fiecare in parte decide ce sa faca si ce sa nu faca in viata, dar cand privesti viata din mai multe pespective (uman, religios, material), ai mai multe sanse sa faci alegerea cea mai buna, mai ales atunci cand viata te incearca cu tot felul de neajunsuri si neimpliniri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 (editat) care ii faza cu "Free Bikers Arad" sau "Arad Bikers" si cu interzicerea " scuteristilor" ? varsta minima 16 ani,si permis(atestat)a1,si poti sa vi si cu bicicleta,sau role,nu e nimeni curios de vehicol ,warn 10%?,pt. ce? Editat Februarie 1, 2010 de laumoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Iti dau eu raspunsul este 2 sa poti dormi linistit la noapte mai calculeaza odata nu e 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 mai calculeaza odata nu e 2 Cred ca se putea deschide un topic separat pt calculele astea. Ii dadeai numele : Hai sa ne etalam matematicile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 m-am lamurit si cu forumu asta e clar ca cineva are ceva cu noi , pt ce am luat warn ? Stiti pt ce? pt c avem in semnatura poza cu arad bikers, am dat mesaj la adimn acum cateva zile sa imi explice de ce nu avem voi sa punem in semnatura acea poza , nu mi sa raspuns. Dc? ca asa ii in Romania. Bine ca altii au voie sa isi faca reclama la tot felu d siteuri si magazine de piese moto, noi nu avem voie, eu cred ca moderatorii se cam plictisesc si nu au ce sa faca, asa cum s-au luat si de topicul cu poze de poveste de la timisoara , si cand le-au sarit tot forumul in cap lor pus inapoi de frica acum nu au de cine se lua si se iau de noi. Si mai se spune ca suntem o tara libera. da vad ca peste tot se impun restrictii, domnilor daca puneti restrictii in semnatura aplicati-o pt toti utilizatorii. Si ca sa completez tot ce am de spus , va mai spun ca forumul merge jalinc de abia se incarca si asta de mult, si nu e de la netul meu ca multi se plang de asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 folosirea acestui forum este un privilegiu, nu un drept. el este proprietate personala. partea buna e ca nimeni nu te poate obliga sa il folosesti ... sa iti toci nervii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 (editat) de azi nici nu il voi mai folosi, am messenger si alte cele daca vreti ceva poze sau orioce ma gasiti acolo sau pe forumul meu Editat Februarie 1, 2010 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Haaai, D`le.. de ce vrei sa parasesti acest forum? sa stii ca o sa ne lipsesti.. Amin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Imi pare rau ca totdeauna exista cate un motiv de ofticare pe acest forum. Hai Makaveli fi om si intelege.Pui prea mult suflet intr-un forum.Fati carnetu macar si implicate mai mult in legile soselelor(junglei) ca sa nu te mai preocupe asa mult forumul.Asta e doar un loc unde ne povestim intamplarile,ne etalam motocicletele care recunosc,in arad avem motociclete frumoase,ne sfatuim in legatura cu toate cele si ne stabilim intalniri.Nu facem nici Chat nici Mirc nici Mess. In legatura cu Warnul primit nu stiu ce sa zic. Nu am cunostintele necesare ca sa comentez.Dar avand in vedere ca Grupul nostru nu are nici un fel de document nimica....sar putea sa fie ala motivul. Ishmael...GooD PostinG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 1, 2010 Autor Share Postat Februarie 1, 2010 ..hai mai. nu fiti tristi...eu am primit warn pt 10 zile acum 3 ani!...nici acum nu l-au anulat!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 varsta minima 16 ani,si permis(atestat)a1,si poti sa vi si cu bicicleta,sau role,nu e nimeni curios de vehicol ,warn 10%?,pt. ce? Pentru ca asa vor muschii lor,prietenii stiu de ce...mi-e sila deja de tot ceea ce se intampla nu numai pe forum ci si in asa zisa ,,comunitate a motociclistilor" care a inceput sa fie doar un joc de interese. In viitorul apropiat poate nici nu voi mai saluta pe vreo-unul pe 2 roti sau mai multi cu care ma voi intersecta. Imi aduc aminte ca era o vreme cand aceste idiotenii erau total straine motociclistilor si ne simteam in largul nostru. Acum se fac tot felul de bisericute si ne atacam unul pe altul,ori personal ori grupurile intre ele,ori indirect(sistemul P.C.R.,adica Pile,Cunostinte,Relatii) In fine asta e. Voi incerca sa-mi pastrez prietenii vechi,cei mai noi si mai tineri multi vor fi pusi sub semnul indoielii.De ce spun asta pentru ca nu cunosc inca notiunea de prietenie si tot ceea ce cuprinde ea.Nu inseamna ca daca iesi cu mine de cateva ori cu mobra la plimbare imi esti prieten. Desi tot mai rara, aceasta notiune inca mai exista dar pacat ptr ca pierde teren in fata prieteniei de interes sau a celei fortate de grup. Prefer sa raman fidel prietenilor vechi decat sa-i tradez cu cei noi pusi sub semnul indoielii. Spirit liber si nesupus constrangerilor de mai sus asa vreau sa raman. Cine ma cunoste stie despre ce vorbesc cine nu poate va intelege. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 1, 2010 Autor Share Postat Februarie 1, 2010 ...kato, nota 10!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Pentru ca asa vor muschii lor,prietenii stiu de ce...mi-e sila deja de tot ceea ce se intampla nu numai pe forum ci si in asa zisa ,,comunitate a motociclistilor" care a inceput sa fie doar un joc de interese....Prefer sa raman fidel prietenilor vechi decat sa-i tradez cu cei noi pusi sub semnul indoielii. Toate aceste probleme apar tot din lipsa culturii si a educatiei Este urmarea fireasca a dezinteresului manifestat atat de parinti cat si de sistemul de invatamant Peste tot se promoveaza non-valorile, pentru a apara interese obscure Se pare ca si acest forum a ajuns in aceeasi situatie (probabil voi fi si eu sanctionat pentru aceste afirmatii) Interesul unui forum ar fi trebuit sa fie dialogul si promovarea valorilor umane Ca nu este asa, o demonstreaza ultimele evenimente In copilarie am invatat un cantecel: "podul de piatra s-a daramat A venit apa si l-a luat ........ Vom face altul......." Tot ce urca va trebui sa si coboare, dragi prieteni Vom face altul... Vom face altul... Mesaj completat de azi nici nu il voi mai folosi, ....... ma gasiti acolo sau pe forumul meu Si pe mine pe al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Toate aceste probleme apar tot din lipsa culturii si a educatieiEste urmarea fireasca a dezinteresului manifestat atat de parinti cat si de sistemul de invatamant Peste tot se promoveaza non-valorile, pentru a apara interese obscure Se pare ca si acest forum a ajuns in aceeasi situatie (probabil voi fi si eu sanctionat pentru aceste afirmatii) Interesul unui forum ar fi trebuit sa fie dialogul si promovarea valorilor umane Ca nu este asa, o demonstreaza ultimele evenimente In copilarie am invatat un cantecel: "podul de piatra s-a daramat A venit apa si l-a luat ........ Vom face altul......." Tot ce urca va trebui sa si coboare, dragi prieteni Vom face altul... Vom face altul... Mesaj completat Si pe mine pe al meu Dovada ca prostia e internationala,dar unii se bat pentru ea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luf Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Vom face altul...Vom face altul... Inceputul il ai asa ca dai bice ca asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 folosirea acestui forum este un privilegiu, nu un drept. el este proprietate personala.partea buna e ca nimeni nu te poate obliga sa il folosesti ... sa iti toci nervii Că bine zici Decât să-mi pierd vremea citind aberațiile astea (inclusiv ale mele ) mai bine îmi fac site-ul meu Acolo o să-mi pot da ban-uri Âşi warn-uri la greu, nu va trebui să mă rog de unul sau de altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
creep Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 salutare! nu stiu daca pun mesajul unde trebuie, dar o sa se descurce... vreau sa aduc 2 motoare din Italia si vreau sa fac RAR-ul in Arad. problema e ca n-am buletin de Arad ci de Constanta. asa ca ar trebui sa ma duc pana la mare sa fac RAR-ul. cine poate sa fie la RAR in ziua cand ajung cu motoarele si sa fie prezent pana se face RAR-ul? nu am o zi exacta, inca, depinde foarte mult de cine se ofera (in principal) si de turele mele de job (mai putin). inafara de multumirile mele eterne ofer si o bere, doua, trei, s.a.m.d. multumesc, Laur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 salutare!nu stiu daca pun mesajul unde trebuie, dar o sa se descurce... vreau sa aduc 2 motoare din Italia si vreau sa fac RAR-ul in Arad. problema e ca n-am buletin de Arad ci de Constanta. asa ca ar trebui sa ma duc pana la mare sa fac RAR-ul. cine poate sa fie la RAR in ziua cand ajung cu motoarele si sa fie prezent pana se face RAR-ul? nu am o zi exacta, inca, depinde foarte mult de cine se ofera (in principal) si de turele mele de job (mai putin). inafara de multumirile mele eterne ofer si o bere, doua, trei, s.a.m.d. multumesc, Laur Dupa cate stiu eu la RAR se face programare pentru identificare.Sau sa modificat aceasta regula? Dupa cate vad pe siteul lor se merge cu programare. Si pentru ce trebuie sa stea cineva cu tine acolo? Sa se faca identificarea pe cineva din Arad? iata pagina ptr programare: http://pro.rarom.ro/protara/programari.asp?judet=AR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
creep Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 Dupa cate stiu eu la RAR se face programare pentru identificare.Sau sa modificat aceasta regula? Dupa cate vad pe siteul lor se merge cu programare. Si pentru ce trebuie sa stea cineva cu tine acolo? Sa se faca identificarea pe cineva din Arad? iata pagina ptr programare: http://pro.rarom.ro/protara/programari.asp?judet=AR cu programare cu tot. cand am facut RAR-ul la virago am vrut sa-l fac initial la Bucuresti dar nu au vrut ptr ca nu aveam buletin de Bucuresti. asa ca identificarea trebuie sa se faca pe cineva din localitate. din cate stiu taxele care se platesc la ghiseu sunt pe numele cuiva rezident in judetul respectiv. presupun ca persoana trebuie sa fie cand se prezinta actele si dup-aia, cred, la revedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate