HonditaCBR Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Daca , talonul imi este la politie ptr. schimbare de culosre ... pot sa trec granita la unguri cu dovada ? Vii cu noi la Szeged? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Daca , talonul imi este la politie ptr. schimbare de culosre ... pot sa trec granita la unguri cu dovada ? Dovada e valabila doar pe teritoriul republicii rromâne De facto esti OK dar de jure esti infractor Stai pe bucile tale ca stai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Vii cu noi la Szeged? Eu , vreau ... dar nu este de ajuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 (editat) Eu , vreau ... dar nu este de ajuns Ma, acuma am vb cu un prieten politist,.. el zice ca poti sa treci cu dovada,.. acuma,.. cum crezi... Editat Februarie 26, 2010 de Hondita500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsy Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Eu , vreau ... dar nu este de ajuns pe mine anul trecut,nu m-au lasat.in aceeasi situatie am fost si eu ca si tine,dar cu masina. au zis ca dovada e valabila doar in RO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 au zis ca dovada e valabila doar in RO. Mi se pare corect . Oricum maine dimineata , o sa stiu daca pot sau nu sa merg ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Eu , vreau ... dar nu este de ajuns pai hai facem o afacere, iti dau transalpul, imi dai thunderace-ul si faci plinul la ambele, si eu promit ca nu ies din tzara cu a tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Danutt .. cat ai platit pt schimbarea culorii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Fain, asta ii bine! Dacă o să mai afli ceva detalii , de când o să se ocupe de asta sa ne ți la curent. Mai un pic Âşi trebuie consumabile de saptamana viitoare vor fi si consumabile si piese pe stoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 La Multi Ani Kato :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Sa ne traiesti la multi ani batrane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 LA MULTI ANI ... mosule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 la multi ani kato! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oviYO Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 la multi ani KATO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Multumesc tuturor pentru urari. Sanatate si voua si tot ceea ce va doriti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 28, 2010 Autor Share Postat Februarie 28, 2010 ....la multi ani mai ficiorule!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 eheeeee... mai intinerisi cu un an mai baiete... La multi ani prietene!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 eheeeee...mai intinerisi cu un an mai baiete... La multi ani prietene!!!! intineresc pe naiba,tot mai aproape-i groapa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 La multi ani si ceva mai mult decat iti doresti ca poate ai uitat ceva...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 intineresc pe naiba,tot mai aproape-i groapa... iti iei enduro si sari peste ea La multi ani tata kato ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 "LA MULTI ANI!" pentru Kato si muuuuulti kilometri in sa de-acum incolo, fara evnimente neplacute! ...Iar in iulie sa ne reintilnim sanatosi, prietene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Kato,prietene La Multi Ani in prag de majorat ,sanatate multa si reusite pe toate planurile.Sa ne vedem cu bine. RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Katoo...La Multi Ani!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 LA multi ani kato multa sinatate si fericire si multi km fara evenimente neplacute si mai ales multa benzina in mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
firecapricorn Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Sa traiesti tata KATO multi ani sanatosi fara hibe majore. Kilometrii la fel. LA MULTI ANI !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate