paul89 Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 A ramas prognoza de 15-16 grade, dar cu ploaie nu ne putem lua dupa prognoza saptamana trecuta in ziua in care am fost la Lipova or anuntat zapada si o fost soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Cine cunoaste un baiat bun care poate retapita sezutul la motor. Vreau sa-l fac ca in poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Cine cunoaste un baiat bun care poate retapita sezutul la motor. Vreau sa-l fac ca in poza. /index.php?...1524&st=440 Ia de aici,e un tip care face minuni.Chiar acum vad ca a scos o saua aprox ca si cum vrei tu. Umple cu gel,schimba materialul,culoare,brodeaza.Daca urmaresti postarile mai vechi vei vedea. Trimiti saua prin posta si la fel o primesti gata facuta.Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Multumesc mult de tot. daca ai sti de cate ore caut acest topic. Il vazusem acu un an dar nu mai stiam pe unde sa-l mai caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 16 martie, aproape primavara Ninge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 da de unde ... ii vreme faina afara vine primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Ish,... daca n-ai slabit de Craciun atunci schimba-ti semnatura ... 210/150 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 am slabit la loc papushe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Ish,... daca n-ai slabit de Craciun atunci schimba-ti semnatura ... 210/150 ish... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Dragii mosului, a venit primavara Sunteti pregatiti? Pana in noiembrie e mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Dragii mosului, a venit primavara Sunteti pregatiti? Pana in noiembrie e mult [/quote/] Aproape gata cu pregatirile trebuie numa montate piesele, umplut rezervoru si pe cai si pe curand.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Dragii mosului, a venit primavara Sunteti pregatiti? Pana in noiembrie e mult Aproape gata cu pregatirile trebuie numa montate piesele, umplut rezervoru si pe cai si pe curand.... Daca ai nevoie de ajutor la montat, striga tare Sambata sunt liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Aproape gata cu pregatirile trebuie numa montate piesele, umplut rezervoru si pe cai si pe curand.... Daca ai nevoie de ajutor la montat, striga tare Sambata sunt liber se descurca el ca doar e baiat mare, vaccinat...vb aia..) si totusi ce piese ai schimbat la motor cristiano ? bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 se descurca el ca doar e baiat mare, vaccinat...vb aia..)si totusi ce piese ai schimbat la motor cristiano ? bafta nununu, ai gresit,.. el e 'animal mare' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Aproape gata cu pregatirile trebuie numa montate piesele, umplut rezervoru si pe cai si pe curand.... Daca ai nevoie de ajutor la montat, striga tare Sambata sunt liber voi avea eu poate nevoie de ajutor nu stiu exact cand vreo 2 persoane sa ridic capra pe ceva suport sa pot sa ii dau jos rotile sa schimb cauciucele ca nu detin cric central Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 se descurca el ca doar e baiat mare, vaccinat...vb aia..)si totusi ce piese ai schimbat la motor cristiano ? bafta Kit de lant, placute fata-spate, baterie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 voi avea eu poate nevoie de ajutor nu stiu exact cand vreo 2 persoanesa ridic capra pe ceva suport sa pot sa ii dau jos rotile sa schimb cauciucele ca nu detin cric central Ramane valabil: striga tare cand te hotarasti Sambata sau in timpul saptamanii dupa ora 6 PM Mesaj completat Kit de lant, placute fata-spate, baterie... Daca ti-au venit piesele rezolvam Mesaj completat nununu, ai gresit,.. el e 'animal mare' Prietenii stiu de ce! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Kit de lant, placute fata-spate, baterie... Pot da si eu o mana de ajutor daca vrei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Pot da si eu o mana de ajutor daca vrei... Vezi că de TransALP trebuie prins cu două Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Voi lucrati eu ma uit la voi..... na bineee na, va fac cafa sau cv bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 sau cv bun... Un gulaÂş ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 se descurca el ca doar e baiat mare, vaccinat...vb aia..) da da ... si la Drive test ziceai ca e mare si vaccinat, da ete ca de asta tot era sa isi rupa gatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 aveti filmari ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovii Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Salut. Imi puteti spune daca s-a deschis pista de kartinguri? Eventual un numar de telefon de la actualii administratori. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 http://ukfrancebikers.com/2010/03/14/frenc...ngry-than-ever/ uitati aici cum se cer drepturile... sa ne fie invatatura de minte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate