Larking Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 (editat) LA MULTI ANI !!! Editat Decembrie 31, 2010 de Larking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guiutzu Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI UN AN NOU MAI BUN VA DORESC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Ianuarie 1, 2011 Share Postat Ianuarie 1, 2011 La multi ani tuturora, sperante de mai bine, tot ce va doriti sa vi se implineasca ! Papa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 daca tot e asa "liniste" pe forum, ia bagati ochiul aici Marturiile unui francmason de gradul 33 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 Marturiile unui francmason de gradul 33 E o contradictie in termeni Francmasonii adevarati nu "dau din casa" decat daca li se spune sa o faca, si asta tot in scopul manipularii maselor de imbecili Oricum, eu nu cred in gogoritele astea cu si despre francmasoni (printre care si celebrul Sfantul Graal pe care nu l-a vazut nimeni, nici macar nu se stie ce e) Toate cele sunt sfinte si/sau oculte pana in ziua in care stiinta demonstreaza contrariul Asa e si cu masonii, li se acorda mult prea multa atentie in raport cu meritele sau realizarile lor Nu cumva Boc si Basescu sunt masoni? (mai degraba Basoni ) Nu cumva masonii ne scumpesc benzina? Cum ar zice un amic: "da-i dreacu' " NOI sa fim sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 1.Probabil titlul nu e corect, tipul a facut parte din masonerie mai bine de 10 ani, si a ajuns la gradul 33, dar a iesit din randurile lor 2.Chiar el spune ca nu stie ca cineva sa fi facut pana acum ce face el (adica sa se retraga si sa inceapa sa divulge "probleme interne") 3.Eu cred ca masonii ne scumpesc mai ales benzina, pentru ca ei controleaza financiar lumea 4.De acord cu amicul tau, dar problema e ca chiar sunt "dati dracu", ca doar pentru el lucreaza la New World Order 5.Cu sanatatea, Doamne da sa fie cat de multa, dar cu cate otravuri ne pun in alimente, tare mi-e ca nu o sa fie sanatate prea mult timp Negarea existentei lor sau a actiunilor pe care ei le intreprind, nu ii face sa nu existe sau sa nu isi duca planul la indeplinire, cu atat mai bine pot actiona nestingheriti. Cea mai mare provocare pentru diavol, este sa te faca sa crezi ca el nu exista... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 Eu nu dau nici doi bani pe ce spune individul Uite cum vad eu problema: Masoneria A FOST candva ceva serios In zilele noastre este doar o jucarie a unor plictisiti NU masoneria conduce lumea Masonii duc dorul vremurilor de mult apuse si prin "interviuri" de genul celui prezentat de tine incearca sa mai dreaga busuiocul Stii cine a fost un mare mason roman? Florian Pittis, care a trecut saracu' la cele vesnice in urma cu cativa ani Da, actorul acela putred de bogat, cu 7 vile si 15 mertanuri Sunt de acord cu tine intr-o singura privinta, pentru ca e constatare de bun simt: intr-adevar oamenii cu bani conduc lumea Nici nu se poate altfel Ca mai e cate unul care se inscrie intr-o loja masonica, da, se poate, dar o face doar pentru distractie, iar loja respectiva profita la maxim de pe urma unor asemenea membri Pfuaiiii, da' ce frig poate fi Ma duc sa beau un mason Pardon, un bourbon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 Doamne da sa ai dreptate ti-a mai ramasa cumva un pahar de bourbon ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 Nu, ca era o mostra furata de mine la ultima adunare a marii loje a vulturului de otel cu creasta despicata. Vertical Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 Va invit si pe voi sa fiti alaturi la protestul impotriva scumpirii combustibilului. Am postat in sectiunea generala, insa poate sunt altii care nu trec cu "ochiul pe acolo", asa ca acesta este linkul direct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Va invit si pe voi sa fiti alaturi la protestul impotriva scumpirii combustibilului. Am postat in sectiunea generala, insa poate sunt altii care nu trec cu "ochiul pe acolo", asa ca acesta este linkul direct. si totusi nu inteleg ce se rezolva cu protestul asta ? credeti ca daca facem noi protest ieftinesc benzina ? o sa vedeti ca nu o ieftinesc ci o sa o scumpeasca si mai mult. In Romania nici daca iti dai foc tot nu rezolvi nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Ianuarie 7, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2011 ..cerere-oferta!..asta e principiul de scumpire!.... ...daca se scumpeste, a-ti observat voi sa scada consumul?...au scazut nr de masini?...nu! ...atunci de ce sa o ieftineasca daca oricum se vinde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Nu pretul carburantilor e problema, ci PIBul rromanilor, care se traduce in salarii de cacao Cam peste tot in Europa (Florian poate confirma asta) pretul benzinei e mai mare decat la noi Dar cand ai salariu de 150-200 euro nu prea iti vine sa dai 1,15-1,2 EUR pe litru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 CORECT...!Defapt asta e cel mai corect calcul...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Am alimentat in decembrie in germania diesel cu 1.08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Am alimentat in decembrie in germania diesel cu 1.08 Si eu mai demult tot asa dar in Romania, numa ca de atunci s-a scumpit peste 1.08 In sfarsit ii batem si pa hitleristi la ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviutz Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Suntem de mult inaintea lor.....cu o ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 care stie pe cineva care vopseste electrostatic sau cv de genul'...vreau sa vopsesc crash-barurile si cricurile tnx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 care stie pe cineva care vopseste electrostatic sau cv de genul'...vreau sa vopsesc crash-barurile si cricuriletnx Festeaua ,,lovitura de ciocan" ii baza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 care stie pe cineva care vopseste electrostatic sau cv de genul'...vreau sa vopsesc crash-barurile si cricuriletnx Incearca VERBITA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 Festeaua ,,lovitura de ciocan" ii baza sa vezi ce te lovesc io pe tine cu ciocanu'...la baza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 In atentia celor care "le plac carnea" de la "mec" Happy Meal rezista 6 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 In atentia celor care "le plac carnea" de la "mec"Happy Meal rezista 6 luni Puii mei, nici kukoti nu mai mananca carnea aia. pescarii ar astepta mult si bine dupa kukoti de la carnea aia. Intrebare: alarma de auto se poate adapta la mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Puii mei, nici kukoti nu mai mananca carnea aia. pescarii ar astepta mult si bine dupa kukoti de la carnea aia. Intrebare: alarma de auto se poate adapta la mobra? kato esti baut sau ce dreq ?pai tu ne intrebi pe noi de-astea ? Io ti-am mai zis sa te lasi de ginecologie si sa te apuci de electrice. P.S.1 - Oricum, daca totusi o montezi pe motor, nu uita sa anulezi contactele de usi ca altfel o sa ai probleme cu Vasile Roaita ! P.S.2 - PE CELE MAI BUNE ACUMA : CINE ARE PE ACASA UN CD AUTO DE LA SONY-DEZAFECTAT, MA INTERESEAZA RAMA ACEEA DE PLASTIC CARE INCADREAZA FATA DETASABILA.PLATESC F BINE IN LICHID ! Cius ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate