kato_arad Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 In Arad care stie vre-o firma care cromeaza si nicheleaza? Sa dea de veste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coyotu' Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 In Arad care stie vre-o firma care cromeaza si nicheleaza? Sa dea de veste! mai greu in arad ,si eu m-am interesat si nu am gasit pe nimeni,eventual la vagoane sau feroneria daca ai pe cineva acolo.ultima solutie ar fi la timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 mai greu in arad ,si eu m-am interesat si nu am gasit pe nimeni,eventual la vagoane sau feroneria daca ai pe cineva acolo.ultima solutie ar fi la timisoara Mersi! Culmea ca un timisoarean m-a sunat sa ma intrebe daca la Arad este asa ceva. Deci bag seama ca nu a avut sanse nici la Tm. Ar fi cazul sa se deschida una in partea de vest a tarii. Si mai se plang investitorii ca nu stiu ce afacere sa deschida... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 Mersi! Culmea ca un timisoarean m-a sunat sa ma intrebe daca la Arad este asa ceva. Deci bag seama ca nu a avut sanse nici la Tm. Ar fi cazul sa se deschida una in partea de vest a tarii. Si mai se plang investitorii ca nu stiu ce afacere sa deschida... eheh...daca se deschide asa ceva...ma duc sa-mi cromez pixu',sa scriu "cromat" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 La multi ani motociclistelor de pretutindeni !!! Sanatate si implinirea tuturor dorintelor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 "In lumea actuala, se investeste de cinci ori mai mult in medicamente pentru virilitatea masculina si silicoane pentru femei, decat in vindecarea bolii Alzheimer. Din aceasta cauza in cativa ani, vom avea batrane cu bustul mare si batrani cu penisul tare. Dar niciunul nu-si va aduce aminte la ce servesc". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 "In lumea actuala, se investeste de cinci ori mai mult in medicamente pentru virilitatea masculina si silicoane pentru femei, decat in vindecarea bolii Alzheimer. Din aceasta cauza in cativa ani, vom avea batrane cu bustul mare si batrani cu penisul tare. Dar niciunul nu-si va aduce aminte la ce servesc". Asta trebuia postata la bancuri?Tare oricum faza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 Asta trebuia postata la bancuri?Tare oricum faza. Tinere, cam devreme pentru Alzheimer Ăsta nu e topicul de bancuri, ci de discuții Mai lasă beutura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 Asta trebuia postata la bancuri?Tare oricum faza. Nu e banc. E un adevar. Tu ca viitor practicant al medicinei ar trebui sa stii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 (editat) Stiu ca nu e banc,auzisem si eu faza.Doar ca mi s-a parut de prima data cand am auzit-o o cosmogonie.Am observat si eu ca mai nou prin spitale incepe lumea sa vina de placere nu din cauza problemelor de sanatate.Vorba pacientilor la intrebarea "Ce va doare?" "Apoi vin sa ma cot(caut) ca vicina de langa a venit si ea si sa nu fiu proasta satului vin si eu. Editat Martie 9, 2011 de Black Wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 Cine ma poate indruma spre un tapiter auto in arad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 Cine ma poate indruma spre un tapiter auto in arad? In gradiste pe Str Trenului. Stanga la primul semafor in drept cu biserica ortodoxa si inainte 200 m, pe partea dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Martie 10, 2011 Share Postat Martie 10, 2011 (editat) Cine ma poate indruma spre un tapiter auto in arad? 0753564127 Adi 0753538938 Viva 0740497035 Robi Editat Martie 10, 2011 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Martie 11, 2011 Share Postat Martie 11, 2011 0753564127 Adi0753538938 Viva 0740497035 Robi ceva detalii? zona? eu fac cicir-vlaicu... care zici ca e mai ok? ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 mi s-a rupt cheia in contact, cine stie pe cineva care se ocupa cu asa ceva ...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 Intreaba-l pe Ariciu . Stie el un tip care te poate rezolva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 (editat) aveti idee la cati bani ies cu un schimb de ulei + filtru la ariciu, pt un R1, ulei repsol 10W40 Racing? Editat Martie 13, 2011 de Robert_900RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 (editat) aveti idee la cati bani ies cu un schimb de ulei + filtru la ariciu, pt un R1, ulei repsol 10W40 Racing? Suna si intreaba-i tu direct: aricisupermoto.ro Editat Martie 13, 2011 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 Multumesc, tocmai am luat uleiul de la ariciu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 mi s-a rupt cheia in contact, cine stie pe cineva care se ocupa cu asa ceva ...? Daca ai nevoie de cheie bruta sa-ti faci copie, pe okazii.ro este un tip din deva care vinde la 10 euro asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 Un site util (zic eu) pentru scheme, coduri de piese, ets. Dati clik pe marca mobrei si vedeti ce schema vreti. http://parts.cycletrader.com/fiche_select.asp?imc=P+AtabSN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 Un site util (zic eu) pentru scheme, coduri de piese, ets. Dati clik pe marca mobrei si vedeti ce schema vreti. http://parts.cycletrader.com/fiche_select.asp?imc=P+AtabSN Util, multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Daca ai nevoie de cheie bruta sa-ti faci copie, pe okazii.ro este un tip din deva care vinde la 10 euro asa ceva mersi Papa am vazut ca ti-o dat Balanescu alta masina cu cheia nu stiu ce sa spun ca am facut copie la ziridava ( am dat 50 de lei pe ea ) dar nu se potriveste cu nici un contact (rezervor,saua...) si acuma vreau sa vad ce pot face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 mersi Papa am vazut ca ti-o dat Balanescu alta masina cu cheia nu stiu ce sa spun ca am facut copie la ziridava ( am dat 50 de lei pe ea ) dar nu se potriveste cu nici un contact (rezervor,saua...) si acuma vreau sa vad ce pot face Nu ai pentru ce ! balanescu ,,mi-a dat papucii'' in August anu' trecut, impreuna cu jumate din echipa; masina mi-a dat-o Astral-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 Nu ai pentru ce !balanescu ,,mi-a dat papucii'' in August anu' trecut, impreuna cu jumate din echipa; masina mi-a dat-o Astral-ul oohhh ... nu am stiut...sper ca ii mai bine ca la Agrirom, mi-am gasit contact 2 mil ma costa si nu ma mai stresez pe degeaba Mesaj completat miercuri ies si eu la o tura cu motorul dupa 4 luni de pauza si service:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate