iggy Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 AMW (All Motor Wear), in subcetate pe dreapta cum urci podul dar inca nu au deschis, acu mse muta Arici Supermoto, Vlaicu langa Pizza 5 Colturi, aduce tot felul din dezmembrari Mai sunt cele doua de pe Andrei Saguna cred ca ii zice Speed Motor la una din ele sunt aproape vis-a-vis, Succes, eu am umblat pe la toti sapt trecuta si nu am gasit nimic pt un TA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Salut. Cine si la ce pret imi aduce si mie o moto de la arad la oradea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Salut. Cine si la ce pret imi aduce si mie o moto de la arad la oradea? Daca motocicleta e inmatriculata si cu actele in regula, nu cred ca e o problema majora, se gasesc destui voluntari la care trebuie sa le platesti doar benzina pt moto si biletul de tren pt retur Daca nu e, problema se complica Revino cu detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Daca motocicleta e inmatriculata si cu actele in regula, nu cred ca e o problema majora, se gasesc destui voluntari la care trebuie sa le platesti doar benzina pt moto si biletul de tren pt retur Daca nu e, problema se complica Revino cu detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Daca se putea veni pe ea veneam eu. Motoreta e la circuitul las vegas-vik power cu maneta de ambreaj rupta si fara alte chestii pt strada. Caut transport cu duba sau remorca evident contra cost. Sau vin la arad si o urc la fancurier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Daca se putea veni pe ea veneam eu. Motoreta e la circuitul las vegas-vik power cu maneta de ambreaj rupta si fara alte chestii pt strada. Caut transport cu duba sau remorca evident contra cost. Vorbeste cu Sorin (Ariciu - de la Arici SuperMoto) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Daca se putea veni pe ea veneam eu. Motoreta e la circuitul las vegas-vik power cu maneta de ambreaj rupta si fara alte chestii pt strada. Caut transport cu duba sau remorca evident contra cost. Sau vin la arad si o urc la fancurier Eu am trailer pentru masini, insa te-ar costa mult un drum dus-intors. Vorbeste cu cristi de la allmoto 0743035655. Are remorca mica de motoare, si masina cu consum mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oviYO Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pt. weekend : /index.php?/topic/682222-campionat-national-viteza/page__pid__3201527#entry3201527 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat August 11, 2012 Share Postat August 11, 2012 Pentru că mi-am dorit mai multă lumină de la faza scurtă, Âşi pentru că nu sunt fan xenon aftermarket, mi-am cumpărat un bec Philips XP-Moto. Ma jos aveți comparația dintre un bec normal ELTA Âşi un Philips XP Moto. ELTA Philips XP Moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Pentru că mi-am dorit mai multă lumină de la faza scurtă, Âşi pentru că nu sunt fan xenon aftermarket, mi-am cumpărat un bec Philips XP-Moto. Ma jos aveți comparația dintre un bec normal ELTA Âşi un Philips XP Moto. ELTA Philips XP Moto De unde ai achizitionat becul si la ce pret? Daca tot dai detalii fa-le complect, ce palaria mea, ori e secret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 De unde ai achizitionat becul si la ce pret? Daca tot dai detalii fa-le complect, ce palaria mea, ori e secret? http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10031093&lang=en zi daca vrei si il comand ca vreau sa imi iau si eu ceva de pe louis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10031093&lang=en zi daca vrei si il comand ca vreau sa imi iau si eu ceva de pe louis Vorbiti cu Cucun ca si el si-a luat ceva super-bec si zice ca bate extraordinar de bine. Zicea ca a dat 45 lei pe el si din cate am inteles l-a luat din Romania (cred ca iesiti mai ieftin decat pe Louis). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herlopaul Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 (editat) eu mi-am luat niste becuri tare ok, dau spre xenon ca si culoare si or fost vreo 20 lei bucata(h4 si h1 parca am eu). Cucun poate confirma ca faza lunga a mea ii ca una de tir Editat August 16, 2012 de herlopaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 (editat) Si eu eram foarte mandru de becurile mele Nu aveam probleme noaptea, ziceam ca vad foarte bine Dar de cand am pus xenoane am desfiintat noaptea Cucun stie Editat August 16, 2012 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Si eu eram foarte mandru de becurile mele Nu aveam probleme noaptea, ziceam ca vad foarte bine Dar de cand am pus xenoane am desfiintat noaptea Cucun stie cam da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat August 17, 2012 Share Postat August 17, 2012 Păi becul l-am luat de pe Andrei ÂŞaguna, de peste drum de Lupul Singuratic, Duo Star îi zice la firmă. L-am comandat că omul nu-l avea pe stoc Âşi a fost 65 de lei (h7), dar h4 era undeva pe la 45 de lei dacă nu mă îmÂşel. ÂŞi aseară venind de la TimiÂşoara am observat o îmbunătățire serioasă a luminii fazei scurte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Greu s-au desteptat! http://www.agenda.ro/examen-pe-traseu-pentru-permisul-de-conducere-a-motocicletei/259028 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 ...Salut...Caut roata fata pentru Honda 954 rr din 2003 ...sau daca stiti unde pot gasi. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
73deauville Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Greu s-au desteptat! http://www.agenda.ro/examen-pe-traseu-pentru-permisul-de-conducere-a-motocicletei/259028 In sfarsit s-au trezit si si-au dat seama ca e nevoie de o examinare in trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Hai sa vad daca ma poate ajuta cineva... Am nevoie de 2 bucati de burete aprox. 170x60 cm, grosime 6 cm. Poate e cineva cu cunostine in tapiterie, sau chiar tapiter si ma poate ajuta. Sau unde gasesc in Arad... Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Hai sa vad daca ma poate ajuta cineva... Am nevoie de 2 bucati de burete aprox. 170x60 cm, grosime 6 cm. Poate e cineva cu cunostine in tapiterie, sau chiar tapiter si ma poate ajuta. Sau unde gasesc in Arad... Mersi la Jisk am vazut odata ceva bureti de saltele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herlopaul Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 (editat) Hai sa vad daca ma poate ajuta cineva... Am nevoie de 2 bucati de burete aprox. 170x60 cm, grosime 6 cm. Poate e cineva cu cunostine in tapiterie, sau chiar tapiter si ma poate ajuta. Sau unde gasesc in Arad... Mersi Nu mai ai loc de Oana sau care-i treaba de vrei sa dormi pe saltea Editat August 30, 2012 de herlopaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Sambata, ora 3, pe strada Abatorului (confectii), ne asteapta un coleg motociclist (din pacate accidentat) sa il insotim la nunta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Sambata, ora 3, pe strada Abatorului (confectii), ne asteapta un coleg motociclist (din pacate accidentat) sa il insotim la nunta Mai precis la ora 15 ne intalnim imediat dupa semaforul de pe Padurii pe dreapta, vizavi de statia taximetre. Cine nu vine pana la 15,10 adresa e Strada Abatorului bl. 18. Sa fie intr-un ceas bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate