Sari la conținut

Mesaje(vorbe)discutii!

GIV 32
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Toate scolile lucreaza cu un singur instructor: Lucian

La Belc scoala costa ~350 lei, daca acolo ai incluse 5 ore si examenul in pret (plus cursurile teoretice, adica legislatia)

La Custom, daca tin minte bine, scoala costa ~200 lei dar ei iti ofera doar dosarul ca si cum ai facut scoala (cred ca nici legislatie nu fac baietii).

Lucian si-a schimbat recent motocicleta, si din auzite, am inteles ca are un Suzuki GS500.

Daca au ramas cele de anul trecut, preturile sunt: 25 lei ora de poligon, 25 lei examenul.

Iar in legatura cu seriozitatea... nicio scoala nu e serioasa. Aproape nicio scoala nu a anuntat cand se dau si cand nu examenele... a doua saptamana din Decebrie dupa ce a nins nu s-a ocupat nimeni sa curete poligonul (cu toate ca ultimii fulgi au fost miercuri, si joi daca se facea "cheta" si il chema pe un sofer de la deszapeziri, cu max 200 lei era brici poligonul...erau ~80 de persoane la examen)... iar a treia saptamana daca nu m-ar fi anuntat Dudu, caruia ii raman vesnic recunoscator, probabil nu as fi avut A-ul inca daca nu era el. Am dus lopeti de tabla, de zapada, sare, am facut "lacrima" poligonul si nimeni nu ar fi zis "multam fraiere"

Concluzie: alege scoala cea mai apropiata de tine si vezi daca vrei sa faci legislatie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Toate scolile lucreaza cu un singur instructor: Lucian

La Belc scoala costa ~350 lei, daca acolo ai incluse 5 ore si examenul in pret (plus cursurile teoretice, adica legislatia)

La Custom, daca tin minte bine, scoala costa ~200 lei dar ei iti ofera doar dosarul ca si cum ai facut scoala (cred ca nici legislatie nu fac baietii).

Lucian si-a schimbat recent motocicleta, si din auzite, am inteles ca are un Suzuki GS500.

Daca au ramas cele de anul trecut, preturile sunt: 25 lei ora de poligon, 25 lei examenul.

Iar in legatura cu seriozitatea... nicio scoala nu e serioasa. Aproape nicio scoala nu a anuntat cand se dau si cand nu examenele... a doua saptamana din Decebrie dupa ce a nins nu s-a ocupat nimeni sa curete poligonul (cu toate ca ultimii fulgi au fost miercuri, si joi daca se facea "cheta" si il chema pe un sofer de la deszapeziri, cu max 200 lei era brici poligonul...erau ~80 de persoane la examen)... iar a treia saptamana daca nu m-ar fi anuntat Dudu, caruia ii raman vesnic recunoscator, probabil nu as fi avut A-ul inca daca nu era el. Am dus lopeti de tabla, de zapada, sare, am facut "lacrima" poligonul si nimeni nu ar fi zis "multam fraiere"

Concluzie: alege scoala cea mai apropiata de tine si vezi daca vrei sa faci legislatie.

am fost colegi de lopata? :))))))

Link spre comentariu

Luci face si pe MZ pt subcategorii A1 , AM ...si mai nou pt A foloseste un GS500 pt ca il obliga noua legislatie sa predea pe ceva mai puternic, este super ok omu ,il Recomand ca instructor , tarifele sunt aceleasi ca si anul trecut 25 lei ora plus examenul , si in functie de scoala unde faci ai cateva ore sau nu , incluse in costul cu scoala.Scoala Belc este foarte operativa si rapida in intocmirea dosar-ului eu am pierdut cate 2 ore in 2 dimineti si cam atat.Ii recomand si pe cei de la Belc!

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

nici langa picioru podului nu mai exista?

Acolo s-a mutat celalalt asociat a lui Soso dar nu e tot timpul la sediu. Depinde ce il intereseaza pe om, sa zica ce vrea, poate ii gasim alternative.
Link spre comentariu

......o rugaminte........as vrea sa cumpar o pereche de cizme marimea 43 sau 44 probiker travelerhttp://www.kronaumoto.ro/index.php/detalii/311 sau PROBIKER STIEFEL LOUIS 75 http://www.kronaumoto.ro/index.php/detalii/1830.html...............acum si rugamintea mea catre voi.....cine detine aceste doua modele de incaltaminte, l-as ruga daca m-ar lasa sa le incalt si sa le tin vreo 2 minute in mana sa ma uit cum sunt lucrate, sa stiu le comand sau nu ca poate nu-mi plac cum arata in realitate......sunt patit si am zis ca nu mai cumpar fara sa probez.....deci cineva din arad care le are si e dispus la cele de mai sus il rog sa ma contacteze pe PM sau e-mail(danut_tuning@yahoo.com)...marimea 43 sau 44....eu stau in zona vlaicu deci daca si sunte-ti pe aproape......tare ma faceti bucuros.......o seara placuta.........!!!!!!!

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

In Arad mai exista vreun atelier de sablare?

Am de sablat o toba de Transalp

Eftimie Murgu, nr. 82, vizavi de PanPro, D-l Pantea. Am facut multe piese, pt. motocicleta, la atelierul lui, are si aparat pt. sablat.

Crom nu am sablat niciodata (daca toba e cromata), insa din cate stiu, se poate sabla. Foarte important este tipul de "nisip" folosit.

Marcel

Link spre comentariu