laumoto Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 (editat) casa de piatra!! Editat Iulie 24, 2012 de laumoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 Felicitari si casa de piatra ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draqonlady Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 casa de piatra!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 Multumesc pentru urari! http://www.aradon.ro/kempes-mi-e-frica-de-mor-sa-urc-pe-scena/1144337 Multumesc pentru urari! http://www.aradon.ro/kempes-mi-e-frica-de-mor-sa-urc-pe-scena/1144337 http://www.slowride.ro/2012/07/12/scrisorica-intai-pentru-motociclisti/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 http://www.slowride....u-motociclisti/ Cetateanului care a scris pe slowride ii scapa un "mic" detaliu: traim in Romania, si aici nu se poate trai prin bun simt Cina ma cunoaste stie ca in general militez pentru un motociclism civilizat si in armonie cu ceilalti participanti la trafic (urasc formularea asta) si mai ales in armonie cu legislatia in vigoare (care e de cacao) Dar din pacate experienta de zi cu zi ma impinge din ce in ce mai des si mai puternic spre o maniera agresiva de impunere a drepturilor mele pe strada, atunci cand sunt pe motocicleta Deci ce fac? Continui sa conduc asa cum am fost invatat sau ma adaptez la "trafic"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cris J Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 Â Vand Yamaha YZF R6 2003 in stare impecabila din toate punctele de vedere , inmatriculata , 30 000 km , evacuare Akrapovic, filtru aer K&N , xenon 6000k pe ambele faze , baterie noua , toate consumabilele schimbate recent!!! motivul vanzarii : AM NEVOIE DE BANI URGENT!!! pret 2700 euro!!! Â Â Vand Yamaha YZF R6 2003 in stare impecabila din toate punctele de vedere , inmatriculata , 30 000 km , evacuare Akrapovic, filtru aer K&N , xenon 6000k pe ambele faze , baterie noua , toate consumabilele schimbate recent!!! motivul vanzarii : AM NEVOIE DE BANI URGENT!!! pret 2700 euro!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Merge careva azi la cursul moto de la TM de la ora 17 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Merge careva azi la cursul moto de la TM de la ora 17 ? Ce curs moto? Pare interesant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 La 3:30 ma intalnesc cu inca un amic la Lukoil >service ArNou si o intindem spre Calea Sagului, langa Metro. Uita-te pe Timisoara la topicul curs moto gratuit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iggy Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 AMW (All Motor Wear), in subcetate pe dreapta cum urci podul dar inca nu au deschis, acu mse muta Arici Supermoto, Vlaicu langa Pizza 5 Colturi, aduce tot felul din dezmembrari Mai sunt cele doua de pe Andrei Saguna cred ca ii zice Speed Motor la una din ele sunt aproape vis-a-vis, Succes, eu am umblat pe la toti sapt trecuta si nu am gasit nimic pt un TA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Salut. Cine si la ce pret imi aduce si mie o moto de la arad la oradea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Salut. Cine si la ce pret imi aduce si mie o moto de la arad la oradea? Daca motocicleta e inmatriculata si cu actele in regula, nu cred ca e o problema majora, se gasesc destui voluntari la care trebuie sa le platesti doar benzina pt moto si biletul de tren pt retur Daca nu e, problema se complica Revino cu detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Daca motocicleta e inmatriculata si cu actele in regula, nu cred ca e o problema majora, se gasesc destui voluntari la care trebuie sa le platesti doar benzina pt moto si biletul de tren pt retur Daca nu e, problema se complica Revino cu detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Daca se putea veni pe ea veneam eu. Motoreta e la circuitul las vegas-vik power cu maneta de ambreaj rupta si fara alte chestii pt strada. Caut transport cu duba sau remorca evident contra cost. Sau vin la arad si o urc la fancurier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Daca se putea veni pe ea veneam eu. Motoreta e la circuitul las vegas-vik power cu maneta de ambreaj rupta si fara alte chestii pt strada. Caut transport cu duba sau remorca evident contra cost. Vorbeste cu Sorin (Ariciu - de la Arici SuperMoto) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Daca se putea veni pe ea veneam eu. Motoreta e la circuitul las vegas-vik power cu maneta de ambreaj rupta si fara alte chestii pt strada. Caut transport cu duba sau remorca evident contra cost. Sau vin la arad si o urc la fancurier Eu am trailer pentru masini, insa te-ar costa mult un drum dus-intors. Vorbeste cu cristi de la allmoto 0743035655. Are remorca mica de motoare, si masina cu consum mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oviYO Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pt. weekend : /index.php?/topic/682222-campionat-national-viteza/page__pid__3201527#entry3201527 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat August 11, 2012 Share Postat August 11, 2012 Pentru că mi-am dorit mai multă lumină de la faza scurtă, Âşi pentru că nu sunt fan xenon aftermarket, mi-am cumpărat un bec Philips XP-Moto. Ma jos aveți comparația dintre un bec normal ELTA Âşi un Philips XP Moto. ELTA Philips XP Moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Pentru că mi-am dorit mai multă lumină de la faza scurtă, Âşi pentru că nu sunt fan xenon aftermarket, mi-am cumpărat un bec Philips XP-Moto. Ma jos aveți comparația dintre un bec normal ELTA Âşi un Philips XP Moto. ELTA Philips XP Moto De unde ai achizitionat becul si la ce pret? Daca tot dai detalii fa-le complect, ce palaria mea, ori e secret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 De unde ai achizitionat becul si la ce pret? Daca tot dai detalii fa-le complect, ce palaria mea, ori e secret? http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10031093&lang=en zi daca vrei si il comand ca vreau sa imi iau si eu ceva de pe louis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10031093&lang=en zi daca vrei si il comand ca vreau sa imi iau si eu ceva de pe louis Vorbiti cu Cucun ca si el si-a luat ceva super-bec si zice ca bate extraordinar de bine. Zicea ca a dat 45 lei pe el si din cate am inteles l-a luat din Romania (cred ca iesiti mai ieftin decat pe Louis). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herlopaul Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 (editat) eu mi-am luat niste becuri tare ok, dau spre xenon ca si culoare si or fost vreo 20 lei bucata(h4 si h1 parca am eu). Cucun poate confirma ca faza lunga a mea ii ca una de tir Editat August 16, 2012 de herlopaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 (editat) Si eu eram foarte mandru de becurile mele Nu aveam probleme noaptea, ziceam ca vad foarte bine Dar de cand am pus xenoane am desfiintat noaptea Cucun stie Editat August 16, 2012 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Si eu eram foarte mandru de becurile mele Nu aveam probleme noaptea, ziceam ca vad foarte bine Dar de cand am pus xenoane am desfiintat noaptea Cucun stie cam da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate