ApriliaFan Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 hehehehehe...cata dreptate....sper sa nu ai domne fereste un bin laden la bord... cand ziceai ca pleci? have a nice flight! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 24, 2006 Autor Share Postat Februarie 24, 2006 ..saltare!!!!...am ajuns inapoi!!...acum nu am timp dar cind pot am sa va arat ceva poze!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 27, 2006 Autor Share Postat Februarie 27, 2006 ....hei bajeti,ne vedem saptamina asta,miercuri la papa joe?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApriliaFan Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 Sal'tare! ne veedm sa ne zici cum a fost...ai zburat mane cu blue air...astia nu au ceva low cost park??? cat te-a costat beletu' ca ma intereseaza...in cam 2 sapt-3 tre' sa ma duc la italia sa imi trag motorishca, ca a mea o dau sapt. asta... apropo, voi nu stiti dak pot sa inmatriculez un motor care a fost de politie afara?? am acte la el, contract de VC, radiere pt expeort...alea-alea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 28, 2006 Autor Share Postat Februarie 28, 2006 ...101 euro,biletu!!dus-intors...iar de restu mai vorbim miercuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 Sal'tare si welcome back nenea Poze, poze In leg cu sosirea la Papa Joe incerc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikeAR Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 ....hei bajeti,ne vedem saptamina asta,miercuri la papa joe?? foarte frumoase pozele.... dar?de la 'jocuri' nu ai?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 1, 2006 Autor Share Postat Martie 1, 2006 foarte frumoase pozele.... dar?de la 'jocuri' nu ai?? ...nu am ca nu am mai ajuns pina acolo!!..a tras niste zapezi ca s-au blocat toti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudolfkaflikiewicz Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 La noi nu ii nici un loc de intalnire,avea cluburi dar stau ascunse,pe majoritatea nu ii intereseaza discutiile de pe forum (ei stiu tot fara sa citeasca de pe forum),de salut s-a uitat...si mai sunt.Cand da caldura sper ca macar noi de pe forum ne intalnim prin Arad sau in Ghioroc la Harley. S-a format clubul Black Angels. Informatii la tel.:0744161597 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 S-a format clubul Black Angels. Informatii la tel.:0744161597 Din cine e compus? Unde l-ai facut? Botez a fost cumva? Doar nu a fost miercurea asta :blady: (dar nu cred ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 S-a format clubul Black Angels. Informatii la tel.:0744161597 si de cine dau la capatul celalalt al firului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikeAR Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 si de cine dau la capatul celalalt al firului? de vreo gagica??? cine stie....? :banana dorim informatii.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilla tilla Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 si de cine dau la capatul celalalt al firului? la celalt capat al firului dai de Rudi ----- in club din cate stiu eu sau inscris deja 15 sau 20 si se intalnesc in general acum iarna miercurea la Akando dupa opt seara dar clubul este format din toamna anului trecut au tres si niste chefuri la ghoroc cu unguri Transilvania Bikers si cu Road Patrol . javascript:emoticon('', 'smid_37') smilie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 3, 2006 Autor Share Postat Martie 3, 2006 S-a format clubul Black Angels. Informatii la tel.:0744161597 ....ceau rudi!!...stiam de clubul vostru dar nu de mult!! stiam pt ca in club e si planet nebunu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 Rudi? Rudi care il stiu si eu ? Bafta si numa de bine... Ati gasit sa va coase cineva emblemele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 multam de explicatie,bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 multam de explicatie,bafta. Asteptam si eu explicatiile de la cel care a postat anuntul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 6, 2006 Autor Share Postat Martie 6, 2006 ....unde-i akando ?? ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 ....unde-i akando ?? ... In Piata Avram Iancu, langa Crama Clujului, unde era .... (bar rock, am lapsus si imi este jena ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 6, 2006 Autor Share Postat Martie 6, 2006 In Piata Avram Iancu, langa Crama Clujului, unde era .... (bar rock, am lapsus si imi este jena ) ....ma,dar bar rock era sau este in piata pompierilor,acolo unde zici tu a fost bizzar-ul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 ....ma,dar bar rock era sau este in piata pompierilor,acolo unde zici tu a fost bizzar-ul!! Exact unde era Bizar-ul. Eu merg in fiecare sambata pe acolo si e destul de ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 6, 2006 Autor Share Postat Martie 6, 2006 ahaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Lapsusul meu, eu am fost pe acolo in Bizzar si de fiecare data era rock..ce D-zeu am eu bafta asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 6, 2006 Autor Share Postat Martie 6, 2006 Lapsusul meu, eu am fost pe acolo in Bizzar si de fiecare data era rock..ce D-zeu am eu bafta asta? ...las ca poate intr-o zi se va deschide si un loc ca si bizzaru dar numa cu house de calitate,necomercial!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 ...las ca poate intr-o zi se va deschide si un loc ca si bizzaru dar numa cu house de calitate,necomercial!! Am auzit ca s-a deschis UNDERGROUND X, in loc la FRONTIERA (pe Unirii). Mergem acolo sa vedem cum e? A fost careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate