GIV 32 Postat Septembrie 16, 2008 Autor Share Postat Septembrie 16, 2008 Si "ciresica" unde se afla in toata ecuatia asta ??? ...hmmm, ciresica?...e pusa bine, la loc de cinste!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ...hmmm, ciresica?...e pusa bine, la loc de cinste!.. Vrei sa spui ca locul de cinste este pe tort, nu ??? Chiar in varful tortului... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 16, 2008 Autor Share Postat Septembrie 16, 2008 Vrei sa spui ca locul de cinste este pe tort, nu ??? Chiar in varful tortului... . ...asta chiar nu pot sa-ti spun!!...e prea secreta locatia ciresei!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nightmare_Teo Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Mah.............voi ce faceti acum?Teoria ciresei de pe tortul meu??????Stati linistiti ca nu am tinut nici un chef................asa k sorry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Mah.............voi ce faceti acum?Teoria ciresei de pe tortul meu??????Stati linistiti ca nu am tinut nici un chef................asa k sorry. Eu am intrebat cand vei tzine chef ? .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nightmare_Teo Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Eu am intrebat cand vei tzine chef ? .. Sincer nu stiu......dar dk o fi ceva am s ava anunt,ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZMAUL Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 mah sa mearga cineva sa opreasca ploaia asta ca deja ma enerveaza sa fac baie(pe drum)in fiecare zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) ...asta chiar nu pot sa-ti spun!!...e prea secreta locatia ciresei!... cata dreptate poti sa ai..... Editat Septembrie 16, 2008 de JVC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 cata dreptate poti sa ai..... .. prietenii stiu unde .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nightmare_Teo Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 .. prietenii stiu unde .. N-as baga mana in foc in locul tau..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 .. prietenii stiu unde .. inca nu am zis nimic de popcorn si cola..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 inca nu am zis nimic de popcorn si cola..... Merge si fara .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nightmare_Teo Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Merge si fara .. Iti e frica sa nu te inneci????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Iti e frica sa nu te inneci????? Adica ? Eu ma refeream la faptul ca merge si fara popcorn si cola .. .. sti tu ce .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 cireasa se poate servi oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 cireasa se poate servi oricum Faci confuzie intre un fruct si o ... prajitura. SI CHEF ??? Ce chef ? La cat se discuta aici despre fructe si prajituti, cred ca o sa fii invitat direct la botez , nu la chef !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Faci confuzie intre un fruct si o ... prajitura. Ce chef ? La cat se discuta aici despre fructe si prajituti, cred ca o sa fii invitat direct la botez , nu la chef !!! V-am zis ca prietenii stiu despre ce vorbesc .. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nightmare_Teo Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 (editat) Se ofera cineva voluntar k nas?????? Editat Septembrie 18, 2008 de Nightmare_Teo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 eu da numa daca o sa fiu nas de ala fara par. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Se ofera cineva voluntar k nas?????? Nasul poate sa-si exercite drepturile .. sau numai obligatiile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nightmare_Teo Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Nasul poate sa-si exercite drepturile .. sau numai obligatiile ? Asupra cui pt k vorbim de nasul copilului,lamurestema ce drepturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 meei ce naiba ....maine poimaine ajungem la schimb de mame ???? eu nu joc asa ceva....ce este al meu e pus deoparte..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nightmare_Teo Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 eu da numa daca o sa fiu nas de ala fara par. Adica???????? meei ce naiba ....maine poimaine ajungem la schimb de mame ???? eu nu joc asa ceva....ce este al meu e pus deoparte..... Care mame mei???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Asupra cui pt k vorbim de nasul copilului,lamurestema ce drepturi? Hoooooooooooooooooooo ...mai intai nuntaaaaaaaaaaaaaa .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 observ ca se deraiaza rau de la subiect..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate