Korben Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 nu vrea nimeni sa le scoata,sa le aseze cum trebuie,ca la podgoria,(see scrie tramvai) Mai, nu ma mai provoca Nu le scoate nimeni, ca nu mai sunt bani Banii sunt in pietroaiele din fata primariei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Octombrie 13, 2009 Autor Share Postat Octombrie 13, 2009 ÂŞi una pt. nenea Florian... ...io stiu ce faceau acolo!! ...schimbau ambreiajul!..operatiune simpla!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 ...io stiu ce faceau acolo!! ...schimbau ambreiajul!..operatiune simpla!.. La naiba...ala e macelar.Trebuia sa cheme un ginecolog,il schimba prin toba de esapament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Mai, nu ma mai provoca Nu le scoate nimeni, ca nu mai sunt bani Banii sunt in pietroaiele din fata primariei OK MAN. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 La naiba...ala e macelar.Trebuia sa cheme un ginecolog,il schimba prin toba de esapament Măăăă... Ăla e motor lovit, se vede de la o poÂştă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Nu e lovit, giv a avut dreptate, omul Âşi-a schimbat oareÂşce rulmenți Âşi semeringuri prin zonă, în vederea călătoriei...unul din cele mai tari reporturi de pe ADVrider, recomand cu căldură, ăÂştia au făcut un fel de Long Way Round, variantă privată, super trip, super poze, panorame, portrete, etc., într-adevăr te duci "în lumea ta". Mesaj completat ... Mesaj completat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasuke Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 stie cineva de unde se pot cumpara bilete penrtu local combat ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 http://www.kombat.ro/local-kombat/pachete-...-arad-2009.html Pretul biletelor: - 50RON bilet normal - 100RON bilet VIP - 2500RON masa de 5 persoane cu catering inclus + bilete la petrecerea care va urma evenimentului Biletele sunt disponibile online pe www.bilet.ro si in magazinele partenere: Sala Polivalenta din Arad, Magazinele Flanco: Arad (Complex Terra), Oradea (Centrul Comercial Real), Alba Iulia, Bacau, Brasov, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Ramnicul Valcea, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Punctul Info din Iulius Mall Timisoara, Iasi si Cluj-Napoca, Libraria St. Iosif din Brasov, si in Bucuresti la Magazinul Muzica, Music Shop Batistei, Music Shop Victoriei, Cora Voiaj Pantelimon, Flanco World Auchan Titan, Flanco Orhideea si Flanco Baneasa. io ma uit la tv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 la preturile astea, si eu ma uit la tv, acasa, comod, cu o bere in mana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 (editat) indefiance live with truda,in club taboo,24.10.09,mege cine va?Visit My Website Mesaj completat indefiance live with truda,in club taboo,24.10.09,mege cine va?Visit My Website vezi calendar evenimente. Editat Octombrie 20, 2009 de laumoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Lau.... GYERE la baut sambata.... locatia o sa postezi diseara.. Batetiiiii!!! Iesirea aia de care am vb inainte de operatie va avea loc sambata Sper ca n-aveti alt program... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 (editat) Baietiiiii!!!Iesirea aia de care am vb inainte de operatie va avea loc sambata Sper ca n-aveti alt program... Eu voi veni, probabil cu sotia si cu ăl micu' Editat Octombrie 21, 2009 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 la preturile astea, si eu ma uit la tv, acasa, comod, cu o bere in mana... Berea da... dar nu acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 la preturile astea, si eu ma uit la tv, acasa, comod, cu o bere in mana... Lasa, ma, ca facem noi local kombat cu berea (sau vinul, dupa preferinte) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Eu voi veni, probabil cu sotia si cu ăl micu' pe cine faci tu mic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 pe cine faci tu mic ? pai si nu esti??? Nu-i stress crestem noi mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 pai si nu esti??? Nu-i stress crestem noi mari tu pune mana si ia-ti carnetul, nu te lua de cei mai mici ( cu un an ) si cu experienta mai multa pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 eu pot sa ma iau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Lau.... GYERE la baut sambata.... locatia o sa postezi diseara.. Batetiiiii!!! Sper ca n-aveti alt program... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 (editat) eu pot sa ma iau? noa nu fi.. Editat Octombrie 21, 2009 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 eu pot sa ma iau? CE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 ATENTIUNE! ATENTIUNE! Reusind sa stabilesc exact ora si locul .... VA INVIT LA O BERE SAMBATA SEARA PE LA 8-9 LA BARUL VAMA VECHE (prietenii stiu de ce ) (da, rookie, poti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 ATENTIUNE! ATENTIUNE! Reusind sa stabilesc exact ora si locul .... VA INVIT LA O BERE SAMBATA SEARA PE LA 8-9 LA BARUL VAMA VECHE (prietenii stiu de ce ) (da, rookie, poti ) problema 1 : unde e barul asta ? prblema 2 : i-l lasi sa se ia de mine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 ATENTIUNE! ATENTIUNE! Reusind sa stabilesc exact ora si locul .... VA INVIT LA O BERE SAMBATA SEARA PE LA 8-9 LA BARUL VAMA VECHE (prietenii stiu de ce ) (da, rookie, poti ) UNDE E BARUL? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 UNDE E BARUL? Eu stiu unu in Aradul Nou cu numele de Vama Veche , imediat cum treci podul pe dreapta ! Poate la asta se refera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate