Korben Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 apai asta ii ceva cuvant in genul "difosfopiridinnucleotidpirofosfataza" de ce esti rau, scrie pe intelesul tuturor: "di-fosfo-piridin-nucleotid-piro-fosfataza" Ca sa fie foarte clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 de ce esti rau, scrie pe intelesul tuturor: "di-fosfo-piridin-nucleotid-piro-fosfataza" Ca sa fie foarte clar Bai,ce naiba? Mi se imbarliga limba'n gura.Mosu,atentie la mine:maine daca poti face un ocol sa mai luati si pe mine de la domiciliu in jurul orei 20.Asta daca mai aveti loc.dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 de ce esti rau, scrie pe intelesul tuturor: "di-fosfo-piridin-nucleotid-piro-fosfataza" Ca sa fie foarte clar eu la chimie am invatat ca se scrie impreuna, deci ala rau a fost cel care a realizat pentru prima oara cest proces chimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Ma ... daca ati vazut-o careva pe Crina , trimiteti-o acasa ca numai ce m-am trezit si mieste foame . Mi-am pierdut telefoanele azinoapte si nu mai stiu in ce dimensiune sunt ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Ma ... daca ati vazut-o careva pe Crina , trimiteti-o acasa ca numai ce m-am trezit si mieste foame . Mi-am pierdut telefoanele azinoapte si nu mai stiu in ce dimensiune sunt ... hai la mine sa manci, o sa manci pe 3 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 hai la mine sa manci, o sa manci pe 3 zile Vin si eu,apoi merem la mine la o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Care va pricepeti ? Ptr. schimbarea culorii in talon , ce  pasi trebuie sa urmez si cat ma costa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Care va pricepeti ? Ptr. schimbarea culorii in talon , ce pasi trebuie sa urmez si cat ma costa ? La R.A.R. trebuie sa te interesezi. Se face un fel de a doua autentificare, la modul grotesc vorbind... Noul certificat de inmatriculare va fi eliberat de Serviciul Inmatriculari (str. Vicentiu Babes). Ar trebui sa te coste contravaloarea eliberarii unui nou certificat de inmatriculare dar nu stiu sa-ti spun exact suma. Anyway, astea sunt informatii orientative, s-ar putea sa se fi schimbat procedurile lor de lucru. La mine a fost trecuta culoarea motorului ''alb-rosu'' in certficatul de afara si nu am mai avut stress. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Bafta! NO ... MULTAM FAINA . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Lau..................... Ai trecut azi pe langa mine cu motoru'... dimi pe la 9 in gradiste.. eram prima la semaforul rosu, cu un Volvo combi, negru... dar NU M-AI VAZUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 (editat) Care va pricepeti ? Ptr. schimbarea culorii in talon , ce  pasi trebuie sa urmez si cat ma costa ? 1) RAR In urma unei programari, care poate fi facuta si on-line aici, trebuie sa mergi la RAR, unde completezi cererea de mai jos CerereActivitateRAR.pdf pentru modificarea in CIV. 2) Polita - serviciul inmatriculari Dupa obtinerea modificarii in CIV, vei preschimba si certificatul de inmatriculare (talonul). Documente necesare : a)cererea solicitantului; b)cartea de identitate a vehiculului, cu modificarile tehnice operate de catre Regia Autonoma ?Registrul Auto Român?, original si copie; d)vechiul certificat de înmatriculare; e)dovada de plata a contravalorii certificatului de înmatriculare; Taxa pentru emiterea certificatului de inmatriculare este de 37 de lei. Aceasta poate fi achitata la orice sediu CEC sau BCR din tara. f)actul de identitate al solicitantului, în original si în copie; Editat Octombrie 28, 2009 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Lau.....................Ai trecut azi pe langa mine cu motoru'... dimi pe la 9 in gradiste.. eram prima la semaforul rosu, cu un Volvo combi, negru... dar NU M-AI VAZUT scuze sunt mai atent la motociclisti,nu bag in seama masinile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 1) RAR In urma unei programari, care poate fi facuta si on-line aici, trebuie sa mergi la RAR, unde completezi cererea de mai jos CerereActivitateRAR.pdf pentru modificarea in CIV. 2) Polita - serviciul inmatriculari Dupa obtinerea modificarii in CIV, vei preschimba si certificatul de inmatriculare (talonul). Documente necesare : a)cererea solicitantului; b)cartea de identitate a vehiculului, cu modificarile tehnice operate de catre Regia Autonoma ?Registrul Auto Român?, original si copie; d)vechiul certificat de înmatriculare; e)dovada de plata a contravalorii certificatului de înmatriculare; Taxa pentru emiterea certificatului de inmatriculare este de 37 de lei. Aceasta poate fi achitata la orice sediu CEC sau BCR din tara. f)actul de identitate al solicitantului, în original si în copie; ei ... asa , da . Cine stie ... cunoaste . MERSI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 ei ... asa , da . Cine stie ... cunoaste . MERSI Unde-l vopsesti tu..ca tre sa-l vopsesc si eu CB-ul.. Mesaj completat CHIAR... unde sa-mi vopsesc CB-ul... sa fie vopsit calumea si la pret bun..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Unde-l vopsesti tu..ca tre sa-l vopsesc si eu CB-ul.. Mesaj completat Eu il vopsesc la un amic , vopsitor mare , la servisul mare , din micalaca . Inca nu stiu cu cat . Trebuie sa ajung pe la el intai , sa il vada . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Eu il vopsesc la un amic , vopsitor mare , la servisul mare , din micalaca . Inca nu stiu cu cat . Trebuie sa ajung pe la el intai , sa il vada . Siiii....... cand ajungi pe la el,...nu intrebi si pt Cb...? eu n-am carene,.. nu-i asa de mult de lucru daca se poate... ; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Siiii....... cand ajungi pe la el,...nu intrebi si pt Cb...? eu n-am carene,.. nu-i asa de mult de lucru daca se poate... ; O sa-ti spun cat m-a costat pe mine , ca sa sti asa aprox. O sa-ti fac lipeala si te descurci tu , ca esti fata mare . Inainte trebuie sa ti-o vadat (mobra) si dupa aceea iti zice ,ce , cat , si cum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 O sa-ti spun cat m-a costat pe mine , ca sa sti asa aprox. O sa-ti fac lipeala si te descurci tu , ca esti fata mare . Inainte trebuie sa ti-o vadat (mobra) si dupa aceea iti zice ,ce , cat , si cum . De unde stii tu ca e fata mare,ha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 De unde stii tu ca e fata mare,ha? ma! nu treceti pe prostii,ca se lasa cu offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Siiii....... cand ajungi pe la el,...nu intrebi si pt Cb...? eu n-am carene,.. nu-i asa de mult de lucru daca se poate... ; Ce culoare vrei s-o faci ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 De unde stii tu ca e fata mare,ha? Mi-a zis ea ... te oftici ? Mesaj completat ma! nu treceti pe prostii,ca se lasa cu offtopic Nu se lasa . Topicul asta , ptr. asa ceva a fost deschis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Mi-a zis ea ... te oftici ? Mesaj completat Ahaaa,deci discutii din astea ai tu cu Hondita...sincer eu unul nu mi-am permis sa o intreb asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Ahaaa,deci discutii din astea ai tu cu Hondita...sincer eu unul nu mi-am permis sa o intreb asta. Normal ... varsta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Ce culoare vrei s-o faci ? Tot verde inchis, cum era... il vopsesc pt ca rezervorul si cv plasticuri necesita reparatii... Mi-a zis ea ... te oftici ? Danut, ma tem ca ma confuzi...poate ai avut astfel de discutie cu altcineva, numai ca erai...obosit ... sau cv de genu, si nu tii minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 In 30-45 de min plec in plimbare pana la timi care vrea sa vina e binevenit 14:15 la petrom(iesirea spre tm) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate