Makaveli Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Normal ... varsta asta o durut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 Danut, ma tem ca ma confuzi... Nu te , teme . Era o gluma . Unde vezi tu fata mare dupa 18 ani ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 Nu te , teme . Era o gluma . Unde vezi tu fata mare dupa 18 ani ? cunosc eu una. deci exista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 cunosc eu una. deci exista poate mare,(inalta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 (editat) poate mare,(inalta) 19 ani, inalta nu e ,cam 165 cm Editat Octombrie 31, 2009 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rocco23 Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 In 30-45 de min plec in plimbare pana la timicare vrea sa vina e binevenit 14:15 la petrom(iesirea spre tm) mersi pt ziua de ieri cand mi-ai salvat lantu' impreuna cu baietii de la moto extreme bem niste beri la prima intrunire la care ne vdm numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 Nu te , teme . Era o gluma . Unde vezi tu fata mare dupa 18 ani ? La Maranata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 La Maranata Under cover Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 mersi pt ziua de ieri cand mi-ai salvat lantu' impreuna cu baietii de la moto extremebem niste beri la prima intrunire la care ne vdm numai bine! nu ai de ce man, oricand.. bem ca doar o viata avem numa bine si rau la nime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 In 30-45 de min plec in plimbare pana la timicare vrea sa vina e binevenit 14:15 la petrom(iesirea spre tm) Daca vrei sa vina mai multi spune si tu cu o zi inainte sau cel putin cu cateva ore, sau in cel mai scump caz da un telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 (editat) Sambata am fost la Hunedoara la CRASH BAR la Achim, pozele spun totul POZELE AICI Editat Noiembrie 1, 2009 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Sambata am fost la Hunedoara la CRASH BAR la Achim, pozele spun totul POZELE AICI Ce mortzi ati fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Ce mortzi ati fost spre deosebire de Nandru si Motorock am fost bine pacat ca nu ai venit , o fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Sambata am fost la Hunedoara la CRASH BAR la Achim, pozele spun totul POZELE AICI am ramas in urma ca va-ti cam grabit,dar am fost sunat probleme acasa si a trebuit sa ma intorc.,imi pare rau dar eu nu circul asa (cu peste 120),prefer sa raman intreg,las ca dau eu R.I.P uri,dati voi gaz.ma bucur ca vati distrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 las ca dau eu R.I.P uri,dati voi gaz.ma bucur ca vati distrat Poti sa mori si la 80 km/ora , poti sa mori si la 20 km/ora . Asa ca nu fi rau sau naspa cu remarci , dinastea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Poti sa mori si la 80 km/ora , poti sa mori si la 20 km/ora . Asa ca nu fi rau sau naspa cu remarci , dinastea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 (editat) Poti sa mori si la 80 km/ora , poti sa mori si la 20 km/ora . Asa ca nu fi rau sau naspa cu remarci , dinastea . FFF adevarat .... Editat Noiembrie 2, 2009 de Hondita500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 ,imi pare rau dar eu nu circul asa (cu peste 120),prefer sa raman intreg,las ca dau eu R.I.P uri,dati voi gaz. 120 in curbe In linie dreapta am lasat-o si eu mai moale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 (editat) Am 2 subiecte: Baietii cu experienta in domeniu...!!!!.... cei care au avut fracturi, operatii..cicatrice.... ce imi propuneti sa-mi ramana cicatricea cat mai mica.. ca-i tare urata acuma... aveti ceva reteta? si Pt cei care nu au unde sa-si tina motorul iarna... am un garaj in zona Intim.... mai incap vreo 2-3 motoare linistit... daca-i interesat careva, va primesc cu cea mai mare placere.... sa-mi trimiteti PM.. Va pup Editat Noiembrie 2, 2009 de Hondita500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Am 2 subiecte: Baietii cu experienta in domeniu...!!!!.... cei care au avut fracturi, operatii..cicatrice.... ce imi propuneti sa-mi ramana cicatricea cat mai mica.. ca-i tare urata acuma... aveti ceva reteta? :laug Va pup Nu mai stiu unde am vaz./ auzit de ceva crema pentru asta, dar exista sigur.Vezi la farmacii, sau la astea naturiste intreaba daca au produse de la RADIX SRL - la stia am io pe cineva si putem cumpara la pret ok (cu adaos f.mic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 v-am vazut cand mergeati sambata spre DEVA..eu veneam de la meci de la deva..am fost la DEVA-UTA ) evident cu masina . interesanta oferta cu locul de garaj pt motor...oare e pt toata lumea oferta ??) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 zona Intim.... mai incap vreo 2-3 motoare linistit... In zona intim` MAI incap vreo 2-3 motoare linistit ? Scuze de offtopic , dar suna bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 In zona intim` MAI incap vreo 2-3 motoare linistit ? Scuze de offtopic , dar suna bine ! Lut , cu scuze da nici tu nu cred ca te mai faci bineeee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 120 in curbeIn linie dreapta am lasat-o si eu mai moale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Am 2 subiecte: Baietii cu experienta in domeniu...!!!!.... cei care au avut fracturi, operatii..cicatrice.... ce imi propuneti sa-mi ramana cicatricea cat mai mica.. ca-i tare urata acuma... aveti ceva reteta? jupoi pielea de pe cineva si o lipesti peste , glumesc, cum a zis si Papa, sunt creme de regenerare a pielii, de exemplu crema cu propolis, sau e foarte bun chiar si unguentul cu galbenele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate