stefangc Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 Mda, am vazut si eu. Si banuiesc ca din Istambul e ceva de mers pana in Grecia. Nasol.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzz Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 tare mult as vrea si eu sa merg pana in Grecia pe motor poate la anu sau peste 2 ani o sa reusesc...o sa-mi prinda bine sfaturile voastre de aici SUCCES Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 cateva poze foarte recente din Thessaloniki drumul prin bulgaria e 80% ok, drumul ce ocoleste sofia e foarte prost parerea mea e ca 12 euro/zi pentru mancare e cam putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chizmo Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boo Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 Inainte de a pleca trimitemi um email sau un PM aici sa-ti dau telefonul meu, poate ne intilnim in Atena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 O ALTA VARIANTA : PLECARE 10 IUNIE(Sambata) - INAPOIERE 17 IUNIE(Sambata) .... 8 zile din care 5 zile lucratoare..... 1. 10.06.06 - BUC.-GIURGIU-RUSE-SOFIA-SALONIC - 750-800 km.(plecare din Buc. la ora 5.00 - la Giurgiu ora 6.00 - la Ruse ora 7.00 - la Salonic ora 19.00 dupa 12 ore de la plecarea din Ruse....cred ca este timp suficient si ptr. 4 pauze a cate 20-30 min. - CAZARE 1 NOAPTE LA SALONIC. 2. 11.06.06 - SALONIC - VOLOS - 300 km. - CAZARE 1 NOAPTE LA VOLOS 3. 12.06.06 - VOLOS - ATENA - 300 km. - CAZARE 2 NOPTI LA ATENA (eventual 4. 13.06.06 in apropiere de ATENA ) 5. 14.06.06 - ATENA - IOANNINA (METEORA) - 500 KM. - CAZARE 1 NOAPTE la METEORA 6. 15.06.06 - IOANNINA - SALONIC - 400 km. - CAZARE 2 NOPTI LA SALONIC 7. 16.06.06 8. 17.06.06 - SALONIC - SOFIA - RUSE -GIURGIU - BUC. (plecare din SALONIC la ora 5.00 - sosirea in BUC. in jurul orei 20.00 ....8 zile si 7 nopti de cazare....aproximativ 3200 km. de parcurs....benzina la un consum mediu de 6.3 l/100 km. aproximativ 200 l , aproximativ 220 EUR....cazare 7 nopti la o medie de 25 EUR/pers. x 2 aproximativ 350 EUR....mancare 8 zile la o medie de 18 EUR/pers./zi x 2 aproximativ 290 EUR. CHELTUIELI PENTRU 1 MOTOCICLETA SI 2 PERS. MAXIM 900 EUR ( 800 eur - 900 eur ) P.S. Pentru Grecia traseul poate fi schimbat , eu m-am orientat dupa cel dat de Placebo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 15, 2006 Autor Share Postat Mai 15, 2006 Inainte de a pleca trimitemi um email sau un PM aici sa-ti dau telefonul meu, poate ne intilnim in Atena Bineintzeles ca te contactam. Doru a pus bine haleala la 18 euro / zi / persoana. Eu voi manca doar "suvlakgi" ... 6-7 pe zi insemnand la un pretz de 1.5 - 2.5 euro /bucata insemnand vre'o 15 euro la care mai adougam ardei uitzi coptzi, o sticla de apa shi una de suc ... in total cam 20 euro. In grecia am fost de vre'o 5 ori (din care 4 in Salonic) asha ca haleala ieftinache shtiu unde gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 Tocmai m-am intors din Grecia. Ceva pretzuri: - benzina fara plumb CO 95 1....1,1 euro - apa plata 6x1,5 l 1,4...3 euro - gyros pita, suvlaki pita 2 euro, cu 2-3 pe zi nu-tzi mai tre' nimic - roshii, portocale, ardei 0,8-2 euro/kg - bere Amstel 6x0,5 l cu pahar cadou 4,74 euro, plus garantzie 10 centzi/sticla - bere Mythos 6x0,5 l cca 4 euro idem garantzie - exista campinguri OK la Meteora, Delfi, Atena (intrare autostrada), Cap Sunio - bautura pt acasa- de luat din Duty free la ieshirea din Grecia- 10-11 euro metaxa, 5-6 euro Ouzo la 2 chile - in acelashi duty-free- articole promotzionale olimpiada, f mishto, la solduri- cani 1,5 euro, tricouri 2,5 euro; electronice cam scumpe, tzoale la fel, la parfumuri nu m-am uitat In vami era coada doar la tir-uri. Cu autocarul am stat numai cat sa puna shtampilele. La intoarcere bulgarii au cerut sa vada asigurarile medicale, dar pana la urma nu s-au mai uitat la ele. La intr in Grecia e afish cica sa nu intri cu mancare, dar nu a controlat nimeni niciodata de cand merg. Autocarul a fost oprit in Bulgaria de nishte putzoi, nu politzai, cred ca erau de la drumuri shi au vrut sa vada robineta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 8, 2006 Autor Share Postat Iunie 8, 2006 Din pacate Excursia a picat pentru ca restul au renuntzat iar Bulgaria nu am chef sa o fac singur. Oricum alataieri m-am intors din Atena asha ca nu imi pare asha de rau ca a picat. In schimb mergem: A I C I ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 Bulgaria nu mai este chiar ce-a fost, vor shi ei UE shi s-au mai dezraketzit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 Bulgaria nu mai este chiar ce-a fost, vor shi ei UE shi s-au mai dezraketzit In bulgaria voi merge pe la sfarstiul lunii iulie cine vrea...bagati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate