MOTOBRAND Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Din ciclul "Prietenii ii vreau in jurul meu", Adam Lihor si prietenii Ma bucur ca v-am cunoscut, oameni buni, sunteti extraordinari Sa inteleg ca pe ceilalti de i-ai cunoscut la SMAEB nu ii vrei in jurul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.matei Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 O editie foarte reusita a SMAEB: numar mai mare al expozantilor, echipamente si accesorii mult mai variate in comparatie cu anul trecut, public vizitator avid si pasionat (am vazut mai putine perechi de nike de aur ). La mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Sa inteleg ca pe ceilalti de i-ai cunoscut la SMAEB nu ii vrei in jurul tau? Ba da bre, da pe tine nu te aveam in poze... Colegii Urbani au mai facut poze, ramane doar sa le aranjeze/selecteze....numai eu cate am facut cu aparatele lor! Din ciclul "cand pisica nu-i acasa", Raducu77 si Bogo, la o sesiune de reising: http://www.mototube.ro/view/1220/urban-riders-la-smaeb/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 raducu. ne-a placut,mah.. ..pacat ca nu a apucat wattu` sa ne prinda cu genunchii pe jos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 raducu. ne-a placut,mah.. ..pacat ca nu a apucat wattu` sa ne prinda cu genunchii pe jos.. Lasa ca avem si mai reising: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.matei Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Mai baieti, dar sunteti patetici rau, ce dracu va minunati asa de ce femei a-ti vazut la SMAEB, voi chiar sunteti labagii, nu sunteti in stare sa cunoasteti sau sa convietuitii cu femei frumoase, traiti cu posterele lipite pe spatele usii camerei voastre? Si uite asa mai apare o asociatie care sa ne roage sa le donam cei 2% din impozit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moscku Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 O editie foarte reusita a SMAEB: numar mai mare al expozantilor, echipamente si accesorii mult mai variate in comparatie cu anul trecut, public vizitator avid si pasionat (am vazut mai putine perechi de nike de aur ). La mai mare! MUTZAM PENTRU POZA DE LA ROATA MAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 are cineva vreo poza cu cbr 600 rr ? eu am rugat pe cineva sa imi faca langa motor si cand a ajuns acasa am vazut ca toate erau varza de nu intelegeam numic din ele multam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 mr ORL anul asta ne mai vedem organizam ceva super tare am vb cu Radu asa ca........vom fi acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 De ea e vorba? E cumva aceasta cea de care vorbesti? aaah, da, Oana. intr-adevar una din cele mai dragute fete de acolo. si desteapta si frumoasa si de bun simt, rara avis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 (editat) Kawasaki ER6N Suzuki Gladius Editat Aprilie 15, 2009 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EIILC Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddr Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 chiar daca is mai intarziate ...postez si eu cateva poze de la SMAEB....... http://picasaweb.google.ro/miculeu/Smaeb2009#....vizionare placuta si o seara faina sa aveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 mr ORL anul asta ne mai vedem organizam ceva super tare am vb cu Radu asa ca........vom fi acolo Abia astept...surprize surprize...sper sa am timp sa ajut com pot chiar daca is mai intarziate ...postez si eu cateva poze de la SMAEB.......http://picasaweb.google.ro/miculeu/Smaeb2009#....vizionare placuta si o seara faina sa aveti Sarumana pt poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddr Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Abia astept...surprize surprize...sper sa am timp sa ajut com pot Sarumana pt poze sa cresti mare dragul meu ORL.....sper ca te-ai identificat printre poze...sanatate si de toate alea bune sa ai parte...ai pup iu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lihor_anita Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 fain. fain... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Ete ca am reusit si eu sa recuperez din laptopul decedat pozele cu motorete. Le-am pus aici. Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate