Sari la conținut

EIILC

Membru
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de EIILC

  1. Salut , unde este facuta fotografia DSC01155 , este o "via ferrata" ?Multumesc .
  2. poze cu motoarele din parcare » Post actualizat in 26 Apr 2015 06:49 si alte poze » Post actualizat in 26 Apr 2015 06:52 poze » Post actualizat in 26 Apr 2015 06:55 alte poze : » Post actualizat in 26 Apr 2015 07:01 si poze : » Post actualizat in 26 Apr 2015 07:07 si alte poze : » Post actualizat in 26 Apr 2015 07:14 gagici : » Post actualizat in 26 Apr 2015 07:19 vezi ultimele 4 poze de mai sus » Post actualizat in 26 Apr 2015 07:21 ultimele 4 poze din postul meu , scuze , am scris aiurea » Post actualizat in 26 Apr 2015 18:51 poze de la sectiunea Retromotor : » Post actualizat in 26 Apr 2015 18:54 » Post actualizat in 26 Apr 2015 19:16 poze de la sectiunea Retromotor » Post actualizat in 28 Apr 2015 05:47 ora de custom » Post actualizat in 28 Apr 2015 05:52 ora de custom : » Post actualizat in 29 Apr 2015 19:13 si cateva poze din interior » Post actualizat in 29 Apr 2015 19:17 poze de la standul Mototehnica » Post actualizat in 29 Apr 2015 19:26 si alte poze :
  3. Salut Am gasit comentariul urmator pe net , e bine de stiut : " Salut, Inainte sa pleci spre castel suna! Nu cumva sa fie REZERVAT precum in data de 07.06.2009. Da, de un grup de la Microsoft din Germania ne-au spus gardienii de la poarta care nu ne-au lasat sa intram. Nu mi-a venit sa cred. Un castel roman, in proprietatea statului, adica a poporului care plateste taxe, este inchiriat strainilor si autocare de oameni care au venit sa-l viziteze au ramas la portile lui multumindu-se cu nimic altceva decat pozele de mai sus. ROMANIA – THE LAND OF CHOICE! (Ironic, Evident!!!) " si cateva link-uri : http://www.harta-hunedoara.ro/# http://www.castelulcorvinilor.ro/castelulc...ramsitarife.php http://www.romanianmonasteries.org/ro/roma...elul-corvinilor Asfalt uscat!
  4. rate salbatice (cred ) pe Dambovita , in Bucuresti , Piata Unirii , la podul unde intra apa in subteran
  5. Salut. Respect pentru cei ce au ajuns acolo unde se agata Europa in cui. Un link pentru cei ce vor sa ajunga la North Cape : http://www.visitnorway.com/en/Articles/The...l-midnight-sun/ Si in josul paginii : " Approximate dates when you can see the midnight sun - The North Cape 14 May - 29 July "
  6. sint ceva baltoace mai mari si portiuni cu noroi partea neplacuta sunt raliurile cu ciinii ciobanesti Drumul a fost asfaltat din orasul Darmanesti pana la granita cu judetul Harghita , in momentul de fata e carpit cu pietris , neintretinut si cu gropi si hogase de la TAF-uri si masini forestiere.Incepand de la granita cu judetul Harghita catre Egherseg , nu a fost asfaltat niciodata si sunt prezente hogase de la utilajele de exploatare forestiera. Cat despre cainii ciobanesti , acolo e patria lor , sunt cateva stani cu oi ,fara ei nu se poate. In gospodariile de la Valea Uzului am vazut usa de la grajd batuta cu cuie de 12 cu varfurile afara , pentru a nu fi distrusa iarna de ursi.
  7. Salut Barajul si lacul sunt la extremitatea dinspre padure a orasului Darmanesti , judetul Bacau.Lacul este pe raul UZ.Au inceput sa apara vile in zona lacului , sunt si casute de inchiriat.Chiar sub baraj e o fosta tabara scolara ,tabara Salatruc , acum abandonata.Tabara in care ai fost este tabara Valea Uzului , situata la aprox. 10 km in susul raului UZ , in judetul Harghita , pe drumul (neasfaltat) ce leaga orasul Darmanesti de municipiul Miercurea Ciuc.Este o fosta cazarma a armatei austro-ungare , dupa 1945 transformata in tabara scolara , si este situata in Valea Uzului . Dupa succesiunea pozelor , cred ca ca drumul parcurs a fost parcurs pe la Sanmartin , Eghersec , Valea Uzului , lacul de acumulare Uzul , barajul Darmanesti. Pentru a ajunge la Tabara Valea Uzului , trebuie sa ajungi la Darmanesti , aflat pe DN 12A Adjud-Miercurea-Ciuc.Din Darmanesti , pe drumul catre baraj , pe langa lacul Uzul , spre Valea Uzului se ajunge la tabara.Zona este deosebita , dupa cum se vede in poze , si datorita faptului ca drumul e neasfaltat si circulat de tractoare forestiere , aproape impracticabil cu masina personala.
  8. EIILC

    INVITATIE

    O initiativa de nota 10! Pentru cei din provincie , pentru cei care nu cunosc capitala , pe ce bulevard este muzeul national si cu ce mijloace de transport in comul se poate ajunge? Multumesc
  9. EIILC

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut. Pentru a cumpara ceea ce doresti din catalogul Louis , din Bucuresti , firma KRONAU MOTO e partener Louis , cu comision zero , la preturile din catalog. .Are magazin in targul Autovit , standul SB 11 , program zilnic. http://www.kronaumoto.ro/index.php telefon 021.344.03.99. http://www.kronaumoto.ro/contact.htm Stiam ca au un magazin si pe strada Razoare , in catrierul Cotroceni , dar acum nu apare pe site-ul lor.
  10. EIILC

    ACCESORII HOME MADE

    Ma gandisem sa fac din teava de inox (am inteles ca se gaseste la Praktiker), pe care sa mi-o indoaie si sa mi-o sudeze un mecanic. Salut. Sunt firme care executa balustrada de la intrarea in vila , din inox sau teava cromata , cu diferite forme si curburi.Cred ca daca-ti faci un sablon si mergi la o astfel de firma , iti poate spune si la ce pret ajunge lucrarea.Si au si dispozitive de indoit , sudat , etc.Doar sa vezi daca se merita din punct de vedere a pretului.
  11. Multumim ca ne-ai impartasit cele vazute de tine.Cat mai multe calatorii de genul asta.
  12. Salut. Am cumparat paraitoarea SH , si proprietarii dinaintea mea si-au lasat amprenta.Acum , cand ma uit la cutia de viteze demontata , nu pot vedea direct bila contactului deoarece in directia pe care privesc este o alta componenta , cea montata pe axul care schimba vitezele.Si capatul acestui ax are striatii pe care se monteaza tija care vine de la schimbatorul vitezelor.Acest ax cu striatii se vede in partea de sus a imaginii.Striatiile sunt deteriorate , si desi in zona striatiilor diametrul axului este mai mic , cand incerc sa-l scot se blocheaza in simering si in bucsa din capacul cutiei.Daca montez la loc componenta cu tevusoara , si rotesc de ea , nu pot vedea tevusoara si nici capatul cu bila al contactului , nu pot vedea daca se inchide circiutul electric prin atingerea celor 2 piese.Si capatul opus al tevusoarei , cel introdus in piesa cu canale , pare ca e umblat , nu e aliniat cu piesa , da impresia ca tevusoara fiind prea scurta , cineva a tras-o putin afara cu un patent , astfel incat sa se inchida contactul , tevusoara e putin turtita , ca si cum ar fi fost prinsa cu ceva , de aceea cred ca a mai fost umblat acolo.Am sa incerc sa o trag si mai mult afara , cu un patent , si daca nu se realizeaza contactul sau daca ramane prea putin in piesa care o tine , sa incerc sa o inlocuiesc cu altceva. Referitor la cealalta intrebare , nu stii ce rol are piesa care in imaginea alaturata e notata cu 4?La unul din capete se monteaza pe ea o roata dintata , si celalalt capat e montat intr-un rulment.Pe partea ei exterioara , "pe cocoasa" , are uzura neuniforma , si nu inteleg cu ce vine in contact.
  13. Salut. Ai dreptate , se numeste contact.Si este un contact cu o bila in capatul unde atinge tevusoara. In momentul cand nu s-a aprins , am demontat contactul , i-am masurat continuitatea , e ok.I-am montat firul si am atins capatul opus , cel cu bila , de parti metalica ale cutiei de viteze , si s-a aprins becul in bord. De aceea am tras concluzia ca din interiorul cutiei nu se inchide circuitul.Acum , cand am demontat , capatul tevusoarei e turtit oblic.Nu cred ca e asa din fabrica , dar nici cand am scos uleiul nu am verificat daca nu sunt parti metalice.Sunt de acord ca trebuie sa se roteasca , dar poate s-a rupt doar atat cat sa nu se inchida circiutul. Multumesc pentru raspuns.
  14. Salut. De ceva timp nu se mai aprinde becul martor la bord cand trec pe neutru.Am verificat sonda , din punct de vedere electric , si e ok.Problema e ceea ce face sa se inchida contactul in sonda.Azi am demontat cutia de viteze si am constatat ca componenta "shift cam"-nu stiu cum se numeste in limba romana-are un orificiu prin care trece o tzevusoara cu diametrul de 1-1.5 mm , aceasta tzevusoara pare rupta si cred ca nu mai atinge contactul sondei (are 13 mm lungime).Cu ce as putea-o inlocui? Ce rol are componenta "balance shaft" (componenta nr. 4), in afara de a fi axa unei roti dintate?De ce are acea forma?Pe "cocoasa" prezinta urme de uzura. Multumesc
  15. Salut.Am cautat in toate paginile manualul de reparatie pentru Aprilia Classic 50 , din 1999 , dar l-am gasit doar pe cel de intretinere si utilizare. Ma poate ajuta cineva cu manualul de reparatie pentru Aprilia Classic 50 din 1999? Multumesc
  16. Salut.Am cautat in cele 33 de pagini un manual pentru Aprilia Classic 50 , din 1999 , si am gasit doar manualul de utilizare si intretinere. Ma puteti ajuta cu un link catre/sau cu manualul de reparatie? Multumesc
  17. Salut! Intra pe www.youtube.com , si cauta :"how a engine works" , sau cauta :"engine" si din ce gaseste alegi motoarul care te intereseaza.Sau intra aici : sau sau http://www.youtube.com/watch?v=QXLsna21FWo...feature=related sau http://www.youtube.com/watch?v=yu7mkxc3sgU...feature=related si motorul in 2 timpi : Spune cu ce te mai pot ajuta.
  18. EIILC

    Lipit plastic

    Salut! Incearca la un SERVICE-GSM , ei au aparate care lipesc plastic , si mai au posibilitatea de a lipi 2 parti ale unui obiect de plastic prin incalzirea cu aer fierbinte a celor 2 parti (pana la temperatura cand plasticul devine vascos-aproape lichid ) si suprapunerea lor , prin aceasta metoda se obtin imbinari fara a folosi material de adaos .Un prieten si-a avariat telefonul mobil si a fost nevoie de o lipitura delicata , si astfel a rezolvat , doar ca trebuie sa cauti , nu toti cei din domeniu au asa ceva.
×
×
  • Creează nouă...