Sari la conținut

alex.matei

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    05.06.2008
  • Motocicleta
    SV 650s

Vizitatori Recenți Profil

317 citiri profil

alex.matei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Frumoase locuri. Transilvania are un farmec aparte. Acolo s-au pastrat multe cetati in stare relativ buna care merita vizitate. Biserica imi place mult.O dovada ca exista lucruri deosebite in locuri in care nici nu te-ai gandi sa cauti.
  2. Felicitari pentru tura, felicitari pentru fotografii. Peisajul este extraordinar. Este poate cel mai bun ride report al sezonului pe acest forum. Tipul asta de calatorie te face sa te simti cu adevarat liber si sa te bucuri deplin de fiecare moment din plimbarea cu motorul . BRAVOS!
  3. Bravos, felicitari!!!Era si timpul! Cred ca va fi cel mai vandut numar al NG in Romania...cel putin printre motoristi
  4. Bug spoiler vezi http://barracudamoto.ro/accesorii-moto-contact.php ;face si montaj!
  5. Extraordinara ideea! Felicitari. Cine nu ar vrea sa participe la o asa calatorie, macar cu numele! Succes cu pregatirile! Poti fi sigur ca o sa ai escorta serioasa la plecare. PS: Dupa cum se prezinta topicul pana acum cred ca trebuie sa faci rost de un parbriz destul de inalt!
  6. Felicitari pentru intrunire; arata foarte bine parcarea plina de SV-uri aliniate . Dar nici un SV 1000???
  7. Mie mi-ar fi placut sa merg si sa va cunosc pe cei care participati,dar m-a lovit din plin criza si nu stau bine pe cascaval Drum bun si distractie din plin!
  8. Salut. Am sa-ti spun si eu ca SV650 este o alegere buna daca esti un om echilibrat, chiar daca are 72 de cai. E foarte important sa inveti sa stapanesti acceleratia,dar asta e valabil la orice motocicleta ai alege. In nici un caz nu e o motocicleta care sa ti se ridice in cap. Iti recomand varianta cu semicarena pentru protectia pe care ti-o ofera la vant,in special la drum intins e mai putin obositor. Mai are avantajul ca te poti strecura foarte usor in trafic datorita semighidoanelor,care nu reduce cu nimic din manevrabilitate. E un motocicleta zvelta si distractiva. Vibreza un pic,dar nu deranjant, si are un sound deosebit chiar si cu toba stock. Nici intretinerea nu e o problema, fiind un motor fiabil, iar consumul e ok. Ca incepator ar fi bine sa mergi pe o strada fara trafic sau poligon sa te obisnuiesti cu modul in care raspunde la comenzi, cu greutatea motocicletei (nu se compara deloc cu cele de la scoala). Prima iesire in trafic ar fi bine s-o faci in compania unui prieten cu un pic de experienta care sa-ti tina spatele. Iti mai taie din emotii. Apoi sa mergi mult singur sa-ti formezi ritmul tau. Si ai grija la gagicile cu SUV care vorbesc la telefon! Bafta!
  9. Merci, maine dimineata ma infiintez la ei, ca nu gasesc pe nicaieri. Daca pontul e bun raman dator de cinste . Ps: Cand fac rost de marafeti trec pe LED!
  10. Stie cineva unde pot gasi in Bucuresti becuri de semnalizare 12V 21W BAY9s ? Adica sa arate ca cel de aici: http://www.consumabulbs.com/files/bdet.php?id=171 . Asta ca sa nu astept 1-2 sapt pt o comanda louis.de.
  11. Felicitari pentru tura. Foarte frumoase locuri. In ce zona ai fost? Poza din hamac e cea mai tare !
  12. Adica la fel de priceput ca si noi doar ca are dexteritate mai mare la surubarit? )
  13. Si eu le-am trimis un mail acum vreo doua saptamani; si acum astept raspunsul!!! La salon l-am intrebat pe unul dintre ei daca pot adapta sistemul asta (de pe V-Strom si SV-urile mai noi) ca sa nu-mi mai arunce apa la bujie la mers pe timp de ploaie. Mi-a spus ca el nu stie,dar ca pot trimite un mail celor ce se ocupa de service. Cred ca-s profi!
  14. Si uite asa mai apare o asociatie care sa ne roage sa le donam cei 2% din impozit .
×
×
  • Creează nouă...