Lucian Cezar Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 (editat) In fiecare saptamana,Vinerea ora 18.00 la "La Rosa"ne intalnim motociclisti din Tulcea la un suc,cafea pentru o barfa,una alta.Nu este o obligatie ,este o ocazie de a ne mai cunoaste intre noi si a mai purta diverse discutii. ...Este bine venita toata lumea ! Atentie ( SE POATE SA FIM LA ETAJ SAU ), VARA LA TERASA DIN SPATE Editat Aprilie 12, 2009 de Lucian Cezar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 zum zum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ares_HondaF4i Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Definitiv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papas Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 In fiecare saptamana,Vinerea ora 18.00 la "La Rosa"ne intalnim motociclisti din Tulcea la un suc,cafea pentru o barfa,una alta.Nu este o obligatie ,este o ocazie de a ne mai cunoaste intre noi si a mai purta diverse discutii....Este bine venita toata lumea ! Atentie ( SE POATE SA FIM LA ETAJ SAU ), VARA LA TERASA DIN SPATE ERATA: ACOLO SE INTALNESC MOTOCICLISTII DIN CLUBUL DANUBE OF REBELS...NOI, CEILALTI, IN MAREA MAJORITATE MOTOCICLISTI NEMEMBRI NE INTALNIM IN ALTA PARTE ( PRIETENII STIU DE CE...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Corect Paul, le rezerva Mihai 2 mese de 4 persoane. E mai bine asa, sa nu cumva sa dam peste ei din greseala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi.mocanu Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 lamuriti-ma si pe mine care-i diferenta dintre motociclisti si motociclistii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rusky_81 Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 chiar imi pare rau sa spun , dar a cam inceput sa fie un chin sa fii motociclist in Tulcea din cauza anumitor persoane care pur si simplu nu inteleg ce vor de la viatza shi totushi au o varsta inaintata, sincer imi este rushine mie de ceeea ce fac ei sau cel putzin cea ce incearca ei sa faca. sper sa fie doar ceva de moment am mai vazut efecte secundare la anumite medicamente, poate asta ar fi un motiv. ASFALT USCAT FRATZII MEI shi mintzi luminate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
no name Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 lamuriti-ma si pe mine care-i diferenta dintre motociclisti si motociclistii iti zic eu Titi, unii cred ca din cauza ca sunt mai batrani si cu mai multi km sunt adevaratii motociclisti...asa e..ei sunt..hai sa le facem o statuie(o sa fac rost de o vidanja cu tot cu material) pana una alta restul care au un motor nu sunt motociclisti, idealul lor e sa ajunga ca Stanescu sau ca Mititica(doamne fereste..daca ajung asa impuscati-ma) asa ca ei traiesc acol sus intre "zei" iar noi aici jos intre oamenii normali c are mai au si un servici si o familie si le mai place sa se plimbe in timpul liber cu trotineta..nu ca ei care sunt niste divinitati care o freaca toata ziua si se gandesc de ce nu mai au clienti asa ca scriu si mai multe rahaturi , de plictiseala.... ..eu zic ca urmatoarea actiune ar fi sa adunam bani sa-i internam pe cei 2 la un azil unde sa se dea cu capul de pereti pana le iese motociclismul din cap..si poate vine si mos craciun pe la ei daca sunt cuminti si nu scapa sapunul.. :) mult succes domnilor si hai dati-mi o replica cum va sta in fire...aveti subiect in noaptea asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amatoru Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 SUPER TARE FRATE ,SUBSCRIU ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Cezar Postat Aprilie 14, 2009 Autor Share Postat Aprilie 14, 2009 NO NAME eu cred ca tu ai dat o tema (lectie) pentru a 2 zi si astepti un raspuns ,ori vrei sa dai nota 10 cuiva pt.replica care se va da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
no name Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 mai baieti..m-ati dezamagit..nici unu nu a venit cu tema scrisa..RUSINE ma asteptam sa vad Fatalai, mincinosi..hai ca se poate ce naiba nu asta iti place sa faci....sa incerci sa ne ataci cat mai mult posibil? hai domnu membru AMR...lasa-ti politeturile...spune-ti ce aveti de spus, sau acum sunteti credincios dupa ce aacum ceva timp in urma spunea-ti neste chesti despre religie si biserica ..oare ce ar spune maica stareta de ceea ce ai scris tu atunci? nu-ti face probleme..nu o sa te param ... inca... aa, esti ocupat cu vopsitu oualelor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 mai baieti..m-ati dezamagit..nici unu nu a venit cu tema scrisa..RUSINEma asteptam sa vad Fatalai, mincinosi..hai ca se poate ce naiba nu asta iti place sa faci....sa incerci sa ne ataci cat mai mult posibil? hai domnu membru AMR...lasa-ti politeturile...spune-ti ce aveti de spus, sau acum sunteti credincios dupa ce aacum ceva timp in urma spunea-ti neste chesti despre religie si biserica ..oare ce ar spune maica stareta de ceea ce ai scris tu atunci? nu-ti face probleme..nu o sa te param ... inca... aa, esti ocupat cu vopsitu oualelor? mai felix,eu personal va invit pe toti cei care sinteti nemultumiti sa veniti sa-mi beliti mielul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
no name Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 ooo, bravo in sfarsit ne bagi in seama si binenteles in stilul tau caracteristic...ai vazut ca se poate?hai ..ti-ai revenit mersi de invitatie o sa ne gandim serios ca si-asa nu aveam miel..da esti sigur ca e miel sau e javra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 in genunchi curvo ...si JET .... MIZERIE de om Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 lamuriti-ma si pe mine care-i diferenta dintre motociclisti si motociclistii simplu unul are 2 de i !!! si hai ca prea va intindeti si va simtiti bagati in seama,deacum in colo trebuie sa platiti ca sa va mai bag in seama! o sa va las un nr de cont,ptr ajutorarea celor care cad! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ares_HondaF4i Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 simplu unul are 2 de i !!! si hai ca prea va intindeti si va simtiti bagati in seama,deacum in colo trebuie sa platiti ca sa va mai bag in seama! o sa va las un nr de cont,ptr ajutorarea celor care cad! E SIMPLU PT NOI MOTOCICLISTI PT TINE ,,MOTOCICLISTII'' E CEVA MAI COMPLICAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 Alo...motociclisti din Tulcea...am auzit si noi(gruparea de gherila) un zvon,de la unul mai pitic asa(la statura),cica presedintele clubului si-a dat demisia...este adevarat? Daca este adevarat rugam sa ne scrieti...este posibil sa fim interesati sa aderam la club.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carabulea Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 cum ...??? a demisionat??? gata i-a pierit entuziasmul? dorinta de a conduce gloata de eroi..?acum cand era aproape de apogeul fenomenului moto din tulcea?...ce misto...!! si cine ii va lua locul...? ...Nela?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 cum ...??? a demisionat??? gata i-a pierit entuziasmul? dorinta de a conduce gloata de eroi..?acum cand era aproape de apogeul fenomenului moto din tulcea?...ce misto...!! si cine ii va lua locul...? ...Nela?? imi permit sa-ti dau un sfat...nu vorbi despre membra nela ca dimineata te trezesti cu ex-presedintele la poarta...nu stiu exact ce o sa-ti spuna...probabil ca-l doare undeva in adincul sufletului de copil + o citatie la politie... /index.php?showtopic=367408 asa ca fii atent maine dimineata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carabulea Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 ooooppsss...am uitat ca simtul umorului e "dezvoltat."...incercam sa fac si eu conversatie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 da,presedintii astia nu prea stiu de gluma...ei taie si spinzura...doar din membri sau membrele lor...atit au putere...restul se amuza de puterea lor! (puterea presedintelui de club moto tulcean) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 asimov e mult mai interesant decat tine ...dar oricum plin de SF uri ca intotdeauna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 asimov e mult mai interesant decat tine ...dar oricum plin de SF uri ca intotdeauna da' eu nu stiu cine este asimov,doar sint tractorist...te deranjeaza daca imi,(ne) spui cine este? si dupa aceea sa-mi,(sa ne) explici ce inseamna SF...cred ca ar fi interesant sa-ti vedem explicatia! pina la urma pacaliciul si-a dat seama ca este in plus fata de restul motociclistilor sau nu? oricare ar fi raspunsul,rezultatul este acelasi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 pacalici.... pacalici esti tu draga marius ....!!!!MUAHAHAHAHA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate