Sari la conținut

Imi Fac Motorul Varza

kata
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 211
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

motivul din care vreau sa il vand este ca vreau un El Bruto de la Ultima de 130''/2130cc cu vreo 140 hp si cam tot atatia foot-pound of torque140 sau mai exact 203N-m. mai vreu sai un baker 6 speed si mai vad eu

post-7361-1180215982_thumb.jpg

S-mi bag... Fain de tot! Il faci dragster? :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu dragster, imi place ideea unui bobber/sleeper cu o herghelie de cai la comada cind situatia o cere. am un prieten care ara un chevy nova din '72, nu dai 2 bani pe masina dar sub capota... alta poveste: are un hemi V8 de 550 ci sau pt cei care nu vorbesc in inchi cubici 9012 cc, cu vreo 650 bhp. lasa corvette-uri si alte conserve in fum de cauciuc ars pe autostrada la cam 130kmh, isi baga cizma in acceleratie si la viteza aia lasa cam 120 m de urma de roti pe drum.

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

evolution of the evilution...sissy bar, buson cu camasa de cupru, reinvelite tevile cu banda termo, alte comezi pe fata. cam atat deocamdata, vor mai urma si altele.

post-7361-1182206340_thumb.jpg post-7361-1182206389_thumb.jpg post-7361-1182206424_thumb.jpg post-7361-1182206515_thumb.jpg

Link spre comentariu

pai imbatranesc decand cu motocicletele astea

lupule: nu am stiut ca esti tu la tel. eram in drum spre lucru cand mai sunat (tre sa vb in weekend)

black: camasa aia a fost o bucata de tabla pe care am ciocanito pe un buson, niturile iti vin si tie nu? cind iti ajung re sa iti spun cum sa le bati sa iti iasa bine.

mas: am folosim cam 80% dintr-un rol de 50 ft (aprox 15m) si ma costat cam 50$, sissy bar-ul ala parac mi-ar fi placut mai groasa un pic, oricum acum asa moare.

am mai facut niste panouri azi sa imi acopere cadrul sub rezervor (asta macar pina imi fac cadrul rigid) si am mai schimbat si niste piulite din crom in fluturi din arama, urmeaza scaunul pt pasager si comenzile avansate... aaa si saddlebags-urile alea de care va spuneam.

post-7361-1182391670_thumb.jpg post-7361-1182391699_thumb.jpg

p.s. va place mai mult avatarul asta?

Editat de kata
Link spre comentariu

si niste nituri ca alea de la sha...

B.

Am vazut eu nituri de cupru la Mr. Bricolage (un fel de Bricostore nou aparut) si pistol special de nituit. Daca te intereseaza, le pot cumpara azi sa i le dau dupa amiaza lui Geo sa ti le duca la Brasov.

Link spre comentariu

• 3 weeks later...
  • 5 weeks later...

am pus desagile si caucioacele alea grosolane, cu jentzile spitate am lasat-o balta deocamdat ca numai batai de cap imi dau, pacat ca am 140$ in spite de inox, eh asta este! urmeaza floorboards si radiatorul de oloi ca ma mut in AZ si acolo-i cald si bine...

aaa si mi-am facut si alt sissy bar ca ala era prea subtire.

post-7361-1186533534_thumb.jpg post-7361-1186533606_thumb.jpg

Link spre comentariu

fain fain fain!!!!!

totul e fain la motorul asta, rezervorul fain tare de tot, desagile nu mai zic!

da de ce era mai subtire celala sisy bar? asa din poze nu prea observ diferenta.

Link spre comentariu

Totul superb, cu o singura exceptie: rezervorul. Imi pare prea mic si strica armonia proportiilor ansamblului. La acel motor care pute de la o posta a forta, mi-ar fi placut o "lacrima" de crocodil, care sa tina de la jug pana la sha. Acum sunt 2 gap-uri in fata si in spatele rezervorului care... nu stiu. De gustibus... OK! Ti-ai facut motorul varza. Dar daca restul motorului e varza, rezervorul e varza de Bruxelles. Ceva mai mititica.

Link spre comentariu

sorin: iara viii cu idei... am vrut un butoi de varza sa pun ca rezervor dar m-am linistit cu asta dat fiind ca este varza de bruxelles si nu din aia din padurea ursului, incape o cantitate decenta din varza mai sus mentionata. nu stiu daca imi prinzi ideea. daca tu imi arati un bobber cu rezervor in forma de lacrima de orice fel de reptilian, asa il fac! am incercat sa combin 2 stiluri ce imi plac mie: frisco+bobber= al meu (cel putin asa imi place mie sa cred..)

mas: era prea subtire si imi era frica sa nu pierd nevasta, mai si vibra al dreq!

Link spre comentariu

Uaaaauu! Bestial!

Poate daca era un pic mai patratos rezervorul se incadra si mai bine in liniile motocicletei...

Editat de alex_en
Link spre comentariu

am incercat sa combin 2 stiluri ce imi plac mie: frisco+bobber= al meu (cel putin asa imi place mie sa cred..)

I like bobber!

I like frisco! NOT!!!! (quote from Borat)

Deci cum am zis, de gustibus. Si ca sa imi duc carcoteala pana la capat, nici apehangerul nu-mi place, poate ca vine tocmai de la... ai ghicit! Frisco! De fapt, ce ma scurma pe creier la ape a acel nefericit unghi obtuz pe care il face cu furca. Bate-ma, omoara-ma, dar daca ghidonul ape nu vine pe aceeasi linie cu furca am o senzatie de disconfort. Desi, in nemernicia mea, ca sa pot trece cu ghidonul peste oglinzile masinilor la semafor, am rasucit ghidonul VN-ului meu putin spre fata, astfel ca face cu furca in unghi cam la fel de obtuz ca la tine. Dar nefiind ghidon ape, fenomenul e mai atenuat. Urasc acel unghi, dar e eficient in trafic.

PS In padurea ursului nu era varza, era salata (povestea Harap-Alb, in Ion Creanga - Povesti, Povestiri, Amintiri din copilarie, Editura Didactica si Pedagogica, 1979). Dar imi place ideea cu rezervorul-butoi de varza. Faci coast-to-coast cu un singur plin. Cheers!

Link spre comentariu

mea culpa! am lipsit de la scoala cind a fost cu ala de zici tu.. creanga sau cum il cheama. in ceea ce priveste unghiul obtuz imi da o pozitie mai... ''agresiva'' pe drum. in + de asta nu am nici un soi de suport la partea de jos a spatelui (zona lombara ii spune?) si daca pun o linie dreapta intre furci si ghidon nu mai am de ce ma tzine cind depasesc limita legala. apehangerul cred ca vine din anii 70 si de la digger-e nu de la frisco, frisco-ul ne-a dat cred dragbars-urile, asta daca nu ma insel, de la frisco am luat mult discutatul rezervor si inaltimea toatala a scuterului. hai, mai zii ce nu iti place daca tot suntem la impartasit opinii si contra opinii.

Link spre comentariu

Kata,este super tapan motorul. Are o linie perfecta. Ai ales foarte bine si culoarea. Scaunul este demential si face linie faina cu rezervorul. Rotile de Fat Boy se potrivesc de minune. Galeriile paralele care se termina scurt si in acelasi loc,vreau sa le fac si eu la al meu. Absenta aripii de fata este super cat si cea de spate bobberita scurt.Eu iti dau nota 10 pentru motocicleta asta si la mine putine primesc 10. Ai surprins bine un spirit vechi si tot mai rar. Lucreaza mai departe ca ai talent.

Sorine,

Uite un chopper Frisco. M-am gandit ca daca tot iti plac asa mult sa iti si pun unul pe net. Chopperele Frisco sunt bobbere. Confunzi ciresele cu visinele. :burnout: Pe Frisco s-au folosit si ape-uri mici si drag bars cu reisere si Z-bar-uri.

post-7907-1186626365_thumb.jpg

Link spre comentariu

Sorine,

Chopperele Frisco sunt bobbere. Confunzi ciresele cu visinele.

Daca au acelasi gust, e inevitabil. Consideratiile mele plecau de la marturia lu @Kata, citata chiar in capul postului, cum ca a combinat stilurile, frisco+bobber=al meu. La rigoare, evident ca ai dreptate.

Link spre comentariu

Motorul e super. Nu cred ca m-as impaca cu ape/ul, e un pic mai inalt pentru mine.

In rest linia e de mare gust (Kata, sa dai o bere din State ca ti-am laudat motorul atat)

--- Mesaj completat în 09 Aug 2007 11:07 -------------
Motorul e super. Nu cred ca m-as impaca cu ape/ul, e un pic mai inalt pentru mine.

In rest linia e de mare gust (Kata, sa dai o bere din State ca ti-am laudat motorul atat)

Link spre comentariu