Raptoru_alb Postat Aprilie 19, 2009 Share Postat Aprilie 19, 2009 Salut pe toti Enduristi am o intrebare daca se poate raspunde este ok , in primul rind as vrea sa va intreb unde va centrati rotile.? in Bucuresti..??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Salut pe toti Enduristi am o intrebare daca se poate raspunde este ok , in primul rind as vrea sa va intreb unde va centrati rotile.? in Bucuresti..??? Salut, eu le-am centrat la Sirius, in zona Diham daca iti spune ceva, este o benzinarie Petrom acolo si in spatele ei este un service mare si acoloare atelierul de centrat. Trebuie sa i le ducu fara cauciucuri, altfel nu ti le face sau le duce el sa dea cauciucurile jos. Face treaba buna - centreaza orice fel de roata (aluminiu, magneziu, otel. spite) e meserias omul. Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Ar mai fi Rabinu 0724452023. Sta pe la podul Constanta daca nu ma insel. Eu mi-am centrat o roata si la baietii aia de repara biciclete la fabrica de ace, pe la Baba Novac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Salut pe toti Enduristi am o intrebare daca se poate raspunde este ok , in primul rind as vrea sa va intreb unde va centrati rotile.? in Bucuresti..??? Da i PM lui LO550,eu stiu ca el centreaza la Husaberg in Andronache Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Salut pe toti Enduristi am o intrebare daca se poate raspunde este ok , in primul rind as vrea sa va intreb unde va centrati rotile.? in Bucuresti..??? Da i PM lui LO550,eu stiu ca el centreaza la Husaberg in Andronache Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Salut, eu le-am centrat la Sirius, in zona Diham daca iti spune ceva, este o benzinarie Petrom acolo si in spatele ei este un service mare si acoloare atelierul de centrat.Trebuie sa i le ducu fara cauciucuri, altfel nu ti le face sau le duce el sa dea cauciucurile jos. Face treaba buna - centreaza orice fel de roata (aluminiu, magneziu, otel. spite) e meserias omul. Bafta Pai si dupa aia tre sa ma duc sa le echilibrez, nu? Dupa ce pun caucioaca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 la Rabinu /index.php?...=103299&hl= Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raptoru_alb Postat Aprilie 22, 2009 Autor Share Postat Aprilie 22, 2009 Am notat adresele la care va centrati rotile , dar acum am sa ma duc la Rabinul sa vad cum poate sa imi scoata fulajul dela roata, si si dupa aceea sa ne vedem pe sosea..!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate