cipenyrider Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 pe mine ma provoaca BIKE ON ICE.asa ca......................... ia sa mai vedem pe cine provoaca enache nu esti provocat????????????????? bike on ice???????? ia da tu curs provocarii iulian ,gospo ce ziceti??????????????????mitrut?????????? eu cred ca o sa merg in varianta ''stealth'', s-ar putea sa nu ma vedeti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 unde cand cum?? nu ca as avea vro posibilitate da intreb si yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 unde cand cum?? nu ca as avea vro posibilitate da intreb si yo peste doua saptamani 17-19 feb, hateg hunedoara, aici peste dealuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Ce mai, la doi pasi distanta! 600 km de la noi boooooooon dus intors 1200.acum 1200impartit la 4 egal 300 de km de achitat de persoana.asta luat la un consum de 7 nu de aro lu gospodaru deci??????????????????????ia ganditi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Buget minim 300 lei/persoana, adica gaz, cazare, mancare, 2-3 beri si un coniac. Minim. Care e fumator mai pune 30 lei. Eu ma bag, daca e . Cu masina lui Cojo eventual, sau alta cu consum mai rezonabil, ca la a mea facem x 2. maine, aceiasi poveste?s ni vorbim, da la telefon c aici ii sloboda lumea la gura, sh nu ni-oi puni acu meniu pi forum.enache sa vii nedeghizat, sa te vedem si noi, sau daca nu o sa urmarim termosul!!!! Buget minim 300 lei/persoana, adica gaz, cazare, mancare, 2-3 beri si un coniac. Minim. Care e fumator mai pune 30 lei. Eu ma bag, daca e . Cu masina lui Cojo eventual, sau alta cu consum mai rezonabil, ca la a mea facem x 2. cred ca ne descurcam si cu 250 de lei de om peste doua saptamani 17-19 feb, hateg hunedoara, aici peste dealuri... hai cu sania!inca nu va-ti trezit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 cat mai tine frigul asta?????piei drace!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 (editat) cat mai tine frigul asta????? pana pe data de 20 fe-martie Editat Februarie 9, 2012 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Alo? Ati inghetat ? Soimii, receptie! aici Deju... comunicati.. chhhhh . terminat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 N-au inghetat ma. Care ati uitat usa deschisa la frigider, ca iar e spre -20gr C. Salutare, Mitrut. Ce faceti, totul e ok? servus noi suntem ok, ne luptam cu facturile la gaz , in rest nimic nou sub soare, aspirina si mult ceai. Salutari la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 servus noi suntem ok, ne luptam cu facturile la gaz , in rest nimic nou sub soare, aspirina si mult ceai. Salutari la toata lumea da ci ti mai lupti cu ele?da-le foc.daca te intreaba aia de la gaz ceva le spui ca e de la ficus!!!! BEWARE OF THE FICUS!!!!! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 da ci ti mai lupti cu ele?da-le foc.daca te intreaba aia de la gaz ceva le spui ca e de la ficus!!!! BEWARE OF THE FICUS!!!!! ! nu am prins faza cu ficusul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dominte_lucian Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 (editat) e luuuunga povestea......) Editat Februarie 12, 2012 de dominte_lucian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 e luuuunga povestea......) M am gandit yo k are lgatura cu grataru de vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 M am gandit yo k are lgatura cu grataru de vineri io is pe langa subiect din pacate ca am chiulit de la sedinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BushyBou Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Sa va traiasca noul club moto. Vad ca pe aici nu se anunta nimic trebuie sa aflam si noi de prin alte surse. Cam cati "Cavaleri" aveti ? Oricum :" Vine vine primavara ii omat in toata tara!!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Salutari,"Cavalerii Cetatii M.C Tirgu Neamt"suntem noul club de motociclisti din tg neamt,suntem 10 motociclisti(deocamdata).asfalt uscat si sa ne vedem sanatosi la un pahar de bere.RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 intrebare: Ce e portocaliu si face rau la dinti? Raspuns: O Caramida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 Bine ca nu era maro! M am gandit si yo la o culoare mai dulce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 eram cu vreo 3 ani mai tineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 eram cu vreo 3 ani mai tineri si daca tot suntem la capitolul ''poze vechi'', cine stie a cui, unde si cand...??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 si daca tot suntem la capitolul ''poze vechi'', cine stie a cui, unde si cand...??? dak nu ma insel aia ii troscoleta lu coxtin si era la intrunire la iasi akolo sus la bucium, akolo unde erau niste relee parka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Ai cam imbatranit, Prita. Se vede pe fata ta. De la 20 la 23. lasa, ca am timp. pana una alta, sa vina primavaraaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 eram cu vreo 3 ani mai tineri sa mor de te-am cunoscut wa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 (editat) Ai cam imbatranit, Prita. Se vede pe fata ta. De la 20 la 23. de la 23 la 26 poate vrei sa zici pe vremeam aia nici nu erai motociclist, de parca acum ai fi.... Editat Februarie 18, 2012 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 dak nu ma insel aia ii troscoleta lu coxtin si era la intrunire la iasi akolo sus la bucium, akolo unde erau niste relee parka 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate