cojho Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 moshnegutzule, te lauzi cu motorul meu, de fapt cu motoarele mele? merci de livrare! mai incap in dulap?pardon vitrina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 mai incap in dulap?pardon vitrina. in cateva luni va trebui sa fac alta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 in cateva luni va trebui sa fac alta... da mai bine se punem la sediu!!! facem o vitrina mare si le punem langa peretele din stanga usii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 da mai bine se punem la sediu!!! facem o vitrina mare si le punem langa peretele din stanga usii! las' ca sta bine si pe peretele meu acasa... ce grijuliu esti tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 (editat) moshnegutzule, te lauzi cu motorul meu, de fapt cu motoarele mele? merci de livrare! detin documente bree, documentu:)) placere si astept sa vad poza cu realitatea...... alea la scara 1:1 Editat Februarie 25, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 azi eu cu snake am scos mobrele la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 v-am auzit iudelor si asa ma mancau palmele,dar eram in atelier! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 v-am auzit iudelor si asa ma mancau palmele,dar eram in atelier! mishule da pi uni umbli? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 m-am taranit complet. i-ar am ratat ceva fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 pt cei care tin minte de disparitia motoretei lui Alin din Pascani, a fost gasita saptamana trecuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 Cavalerii au incalecat din nou pe mobre azi,din pacate ninsoarea a cam stricat cheful de plimbat si ne-am retras la un jinars de pruna asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 (editat) v'am vazut in trafic sambata si m'am inmuiat pe loc de dor ....prima plimbare serioasa pe anul acesta o vom face pe tihuta pe undeva si o vom face in curand .... Primavara bate la usa chiar de mai ninge azi si maine, ce a fost greu a trecut Editat Februarie 27, 2012 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 (editat) scuzati-ne ca va facem greata... Editat Februarie 28, 2012 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 nu vorbi la plural k doar yo am scris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 pt cei care tin minte de disparitia motoretei lui Alin din Pascani, a fost gasita saptamana trecuta. da a gasit-o la un km de casa.......si-a recuperat baiatul motoreta plus 1200 de euro despagubiri pt stricaciuni.bineinteles si cu dosarul penal aferent faptelor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 (editat) da a gasit-o la un km de casa.......si-a recuperat baiatul motoreta plus 1200 de euro despagubiri pt stricaciuni.bineinteles si cu dosarul penal aferent faptelor! chiar e o veste buna, la cum tinea baiatul asta la jucaria lui chiar ma bucur ca a gasit'o Editat Februarie 28, 2012 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 (editat) da a gasit-o la un km de casa.......si-a recuperat baiatul motoreta plus 1200 de euro despagubiri pt stricaciuni.bineinteles si cu dosarul penal aferent faptelor! eu stiam de 1000euro si i-am recomandat sa ceara mai mult.(1500) dar e ok oarecum si 1200 pe langa dosarul ce le ramane, dar motoreta au distruso. jug si butucu la contact rupt, oglinzi si altele marunte. ca vorbise cu mine sa ii caut pe Ebay. doar ca iam recomandat sa o vanda, iar cu banii si cu ce ia de la ei, sa-si ia alta mai noua. chiar e o veste buna, la cum tinea baiatul asta la jucaria lui chiar ma bucur ca a gasit'o cei drept era foare atent cu ea si nici forjator nu era(acu nici motoreta nu era pt forja) dar uite ca a fost mai ochioasa si inevitabilu sa intamplat. stiindu-i povestea cand am stat o noapte in pascani, eram in stare sa dorm pe geam. zici ca e Detroitu acolo. numa tigani, boschetari si drogati care se taie si se bat. totusi bine ca au fost copchii cu chef de plimbare, si nu dezmembratori. Editat Februarie 28, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 like : ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 stejareluuu" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 stejareluuu" asta n'are jante de lamborgini cum are al tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 asta n'are jante de lamborgini cum are al tau parca-s eu pin 2005 cu pedeleta lui costin la parada la bacau. LA MULTI ANI MOTOCICLISTELOR SI TUTUROR FEMEILOR DE LANGA MOTOCICLISTI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 (editat) 8 martie, bubuiala de motoare in tg neamt 4 la numar, ati speriat primarul care impartea flori la domne si domnisoare sa va fie rusine ca ati atras atentia mai tare asupra voastra decat asupra enevimentului ce avea loc pe trotuar bravooos !!! pacat ca nu am apucat sa va fac o poza, am incercat oricum Editat Martie 8, 2012 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 a fost cam frigutz dar a iesit treaba buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate