atomis Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 (editat) Salutare, Daca il cunoasteti pe ...................... care conduce masina NT 79 JAN sticarita pe spate cu Soimii Nemteni ( despre care am o parere foarte buna) sa ii aratati ca in stanga volanului exista o maneta care se foloseste OBLIGATORIU atunci cand schimbi benzile si directia de mers in intersectii. Va rog mult spunetii ca se numeste semnalizare si explicatii cum e cu functionarea ei... Nu de alta da sticker-ul de pe spate spunea ceva de " RESPECT IN TRAFIC " . Multumesc, Iulian Editat Iunie 25, 2010 de atomis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 (editat) Salutare, Daca il cunoasteti pe ...................... care conduce masina NT 79 JAN sticarita pe spate cu Soimii Nemteni ( despre care am o parere foarte buna) sa ii aratati ca in stanga volanului exista o maneta care se foloseste OBLIGATORIU atunci cand schimbi benzile si directia de mers in intersectii. Va rog mult spunetii ca se numeste semnalizare si explicatii cum e cu functionarea ei... Nu de alta da sticker-ul de pe spate spunea ceva de " RESPECT IN TRAFIC " . Multumesc, Iulian ma abtin de la comentarii app. da unde l-ai intalnit in trafic? Editat Iunie 25, 2010 de moshnegutzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atomis Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Azi am vazut masina..... deci mecanicul e un sofer de c...t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 mdea vad k aveti probleme ku Prioritatea ,, da orium multam fain de urari de bn yo imi dau tata silinta sa nu ma doboare babulanii, da intrunirea knd o faceti k am uitat,y o nu pre am ce sa va zic di aci in afra k ii cald praf razboi si se moare plm tote is veki nik nou, V am pupik asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 mdea vad k aveti probleme ku Prioritatea ,, da orium multam fain de urari de bn yo imi dau tata silinta sa nu ma doboare babulanii, da intrunirea knd o faceti k am uitat,y o nu pre am ce sa va zic di aci in afra k ii cald praf razboi si se moare plm tote is veki nik nou, V am pupik asfalt uscat salut mitrut intrunirea e in weekend-ul 27-29august imediat dupa radauti. da se trage asa tare pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kool Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Balu' iti mai place viteza?... Veniti la Gheorghieni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 Balu' iti mai place viteza?... Veniti la Gheorghieni? Normal prietene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator scorelly_2006 Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 Ceata mare pe forum fara mosnegutu! " DRIVE FAST, BUT DRIVE SAFE! " raule, e ai cu oameni cei drept se cunoaste lipsa lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator scorelly_2006 Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 @scorelli Daca dai de mosnegutu sa ne anunti si pe noi, ca avem o vorba cu el. " DRIVE FAST, BUT DRIVE SAFE! ' da da, vreti ceva de la tomberon o sa vina vineri la sedinta cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 o sa vina vineri la sedinta cred te imploram, fa-ti timp si pentru noi we really need you Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 liniste mare pe forum,fara mosneGuta...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator scorelly_2006 Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 (editat) te imploram, fa-ti timp si pentru noi we really need you ti-as mai zice ceva, dar prefer sa tac. liniste mare pe forum,fara mosneGuta...... da da. a ramas doar un Super Membu Mesaj completat @scorelli Daca dai de mosnegutu sa ne anunti si pe noi, ca avem o vorba cu el. " DRIVE FAST, BUT DRIVE SAFE! ' da va e dor de el pe aici. se simte lipsa lui. ia faceti o cerere de reactivare a contului Mesaj completat te imploram, fa-ti timp si pentru noi we really need you data viitoare inainte de a vorbi gandestete daca te crezi tu in stare. nu-ti fa doar prezenta virtuala. clubul are nevoie de toti membri la sedinta, nu doar pe forum Editat Iulie 30, 2010 de scorelly_2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 data viitoare inainte de a vorbi gandestete daca te crezi tu in stare. nu-ti fa doar prezenta virtuala. clubul are nevoie de toti membri la sedinta, nu doar pe forum bai, bravo tie ca ai fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 no servus care i baiu pi la tg neamt dc nu mai este topiku, ku ivitatia la petrecere nu se mai tine?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 no servus care i baiu pi la tg neamt dc nu mai este topiku, ku ivitatia la petrecere nu se mai tine?? salut mitrut. sunt kati, dar scriu de pe contul lui mihail ca el nu mai are net iar eu nu mai am cont. se tine petrecerea! dar nu stiu care-i treaba ca adminu s-a cam pus pe noi astia de la targ, ne sterge conturi, topicuri... Sa auzim numai de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 (editat) i-au sters iarasi contul lui mosnegutu AAAHAHAHA si cu postul asta , am facut 1000 . apropos, care mai e viata voastra de motociclisti pe ...4 roti? Cont sters_:scorelly_2006_* Jul 26 2010, 12:55 AM Post #95 Guests Editat August 5, 2010 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Salutare, Mitrut!! Ne bucuram sa te "auzim" sanatos! Petrecerea se tine, asa cum am stabilit, detalii aici . Se pare ca au sters topicul pentru ca a fost afisat pe toate subforumurile, ceea ce contravine regulamentului. Nu cred ca a fost ceva tendentios. Urmareste forumul si vei afla permanent detalii. Cu bine si sa ne vedem sanatosi! Salutare, aku m ma mai linistt nitel, k stiu kre ii baiu. si apropo ku "cearta" voastra k v ati vandut motoretele, degeaba va luati de prita k are si el dreptate in felu' lui, na nu are ku cine sa se plimbe si tat asa.. Sa vad kum fac pote imi iau si yo o permisie si dau o fuga pana la neamt sa particip la intrunire Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 si urmatoarea plimbare va fi peste 1 luna. cam asa nu? si numarul de motociclete ale organizatorilor intrunirii de anul acesta va fi mai mic sau egal cu 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 (editat) nu Mesaj completat ca duminica si in zile de sarbatoare ies si ceilalti si ce ma fac eu atunci? Editat August 10, 2010 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 da nu te-ai plictisit numai de secu. el se referea la cei cu care iese pe Secu. adica el, fodor si vali si daca mai gaseste si fodor combinatia, va fi ca la matemativa mai mic sau egal cu 3 spre deosebire de altii noi avem cu ce. asa ca tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 (editat) bai, am cu ce? da... stai jos , ai 2 . la gramatica .... Editat August 12, 2010 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 (editat) cine vorbeste...burgunde ) vrei sa-ti refaci nr de posturi de pe primul cont? ) Editat August 13, 2010 de ceberem@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 cine vorbeste...burgunde ) vrei sa-ti refaci nr de posturi de pe primul cont? ) oare chiar e necesar sa ne coboram la nivelul lui? da-l in... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 pai el nu are treaba cu sedintele noastre ca e ''from: piatra neamt-roman-iasi'' nu vezi ce scrie la profil? pana nu ii sterg adminii si contul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 nu mai vin frate la sedinte din alte motive, bravo tie daca ai facut un efort sa ajungi la sedinte, cand o sa fim toti pe aceeasi lungime de unda atunci o sa am si eu o atractie sa ma implic, m-am inscris si eu intr-un colectiv in speranta ca vom face SI EXPEDITII pe 2 roti (in mare parte cam in asta si consta ideea unui club de motociclisti... sunt si destule exemple si le stiti si voi) nu numai oi la protap, gratare si baute.no offence, prefer altceva.Numai bine ! Mesaj completat nu mai vin frate la sedinte din alte motive, bravo tie daca ai facut un efort sa ajungi la sedinte, cand o sa fim toti pe aceeasi lungime de unda atunci o sa am si eu o atractie sa ma implic, m-am inscris si eu intr-un colectiv in speranta ca vom face SI EXPEDITII pe 2 roti (in mare parte cam in asta si consta ideea unui club de motociclisti... sunt si destule exemple si le stiti si voi) nu numai oi la protap, gratare si baute.no offence, prefer altceva.Numai bine ! . si spre curiozitatea unor ''vedete''din grup nu stau doar pe internet zi de zi si nu plimb copile de 15 ani cum vad ca si-ar dori cineva de p'aici daca ar avea unul. am si eu colectivul meu in care ma simt mai bine si nu vad de ce mi-as petrece timpul intr-un loc unde a se face misto unul de altul e la moda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate