cristi cbr Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 astazi, ca si ieri de fapt....scoatem motoru la tureeeee slava Domnului pt vremea smechera de'afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 cristache, stai cam prost cu matematica. Tu, Robert, Geo, Pro tv-ul, Alex, Mortu, Mihail, Lucian, Birsan, si mai sunt. Asa ca.. " DRIVE FAST, BUT DRIVE SAFE ! " Scoate-l pe Geo din schema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 19, 2011 Share Postat Februarie 19, 2011 bau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 (editat) si........ ce mai fac soimii??? un pic cam tarziu dar... La Multi Ani Gospooo Editat Februarie 20, 2011 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Ba baietzi da ce de felicitari la tg neamt ce ti decutat la sedinta? ce mai construiti, yo bag antibiotice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 Mersi de urari, dar ziua mea e tocmai prin iulie.. La multi ani si tie, Prita!! " DRIVE FAST, BUT DRIVE SAFE! " ma scuzi, a fost o confuzie, cati Cristi Gospodaru'-s in tg neamt? se pare ca ti-am urat anticipat tare bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 wa da ce pustiu e pe aici de cand nu mai au cont forumistii. prita esti sefu pe forum la neamt ) da vezi ca tot mai ai pana la 1069 cat aveam eu. oricum eu am intrat in istoria forumului. hai ca daca da domnu vremuri bune si vaca da lapte vara asta va salut cu faza lunga ca am Xenoane si poate o sa va pun si niste poze de pe Brno sau Hungaroring (faza cu donatu sliderelor tocite ramane valabila) apropo, am inteles ca se face excursie vara asta, marea, transfagarasanu, si predealu. cred ca ma bag si eu atunci. pana atunci salutari din taste, ca nu ma pot da de gol prea tare, nu de alta da am adunat ceva postari la la asta(nu mai am timp de asa multe de adunat) mitrut n-ai tupeu sa scoti cuiu la grenada si sa ii dai drumu in pilotei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 wa da ce pustiu e pe aici de cand nu mai au cont forumistii. prita esti sefu pe forum la neamt ) da vezi ca tot mai ai pana la 1069 cat aveam eu. oricum eu am intrat in istoria forumului. hai ca daca da domnu vremuri bune si vaca da lapte vara asta va salut cu faza lunga ca am Xenoane si poate o sa va pun si niste poze de pe Brno sau Hungaroring (faza cu donatu sliderelor tocite ramane valabila) apropo, am inteles ca se face excursie vara asta, marea, transfagarasanu, si predealu. cred ca ma bag si eu atunci. pana atunci salutari din taste, ca nu ma pot da de gol prea tare, nu de alta da am adunat ceva postari la la asta(nu mai am timp de asa multe de adunat) mitrut n-ai tupeu sa scoti cuiu la grenada si sa ii dai drumu in pilotei aaa Mesaj completat aaa [/quote we mosnegutule da tu esti biker adevarat a? ai cetit o gramada de reviste cu motorete, PS: grenada ii dezamorsata sa ne vedem sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 da wa, cel mai mult am citit de pe cutia de chibrituri. de acolo le stiu eu pe toate. Mesaj completat apropo. daca auziti pe cineva care vrea un combinezon Berik din 2 piese marimea 54-56. nam ideie cam pe cine vine de la noi. probabil unu mai mic ca enache. las pozele sa vorbeasca. mai e o geaca textil marime mica pt cineva ca mine sau mai mare oleaca, si o geaca Suomy care vine cred ca pe unu ca Eny (trebuie curatata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 (editat) ai uitat sa pui pret/kg Editat Februarie 22, 2011 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 combinezonu 300euro, geaca suomy(e marimea 50) 170euro si alea textil 200lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 (editat) mda, ce sa zicem si noi acuma pt o postare in plus totusi nu is ale mele. ajut si eu lumea, ca mna, daca eu cunoaste la tomberoane. Editat Februarie 23, 2011 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 neatza soimiilor kum fu la oaie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 oaia fu maxima.petrecerea super,personaje multe gen:ursi,mineri,pirotehnisti betivaneala maxima La Multi Ani Smakalan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 (editat) domnilor..... pregatiti-va motoarele, primavara e pe vine, noul sezon e aproape asa ca daca planificati iesiri si nu va incomodeaza 2-3 bikeri de aici(tg.neamt) va rog sa aruncati un post si pe'aici....'dry asfalt' Editat Martie 3, 2011 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 Se vorbea de transfagarasan candva. Am inteles ca se face odata cu intrunirea de la predeal. Sau tot aceleasi proiecte raman pe la anu. Probabil o sa ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 Se vorbea de transfagarasan candva. Am inteles ca se face odata cu intrunirea de la predeal. Sau tot aceleasi proiecte raman pe la anu. Probabil o sa ma bag si eu sigur,sigur ai sa te bagi sa dai cu subsemnatu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 4, 2011 Share Postat Martie 4, 2011 sigur,sigur ai sa te bagi sa dai cu subsemnatu' adica wa, nu am inteles la ce te-ai referit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 dapi chiar am vrut sa intreb care l ati mai vazut, mai stii pote castiga premiul cel mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 la multi ani balu!!! vezi ce faci, anul asta vrem sa te vedem la ghidon si la volan cu acte in regula. nu ne dezamagi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 (editat) baluuuuu, hai cu balu. la multi ani wa. vezi daca iti iei motor, sati iei ceva mai autobuz sa nu cedeze. si na, poate ne vedem in trafic. dar inainte iati permisu ca ai sa patesti cum ia zis Robert lu Jonel: tu cand ai sa-ti iei motor, ai sa mergi tot cu autobuzu! ieri am inteles ca au fost peste 15grade. care va-ti dat cu baraitoarea?? Editat Martie 14, 2011 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 ms mult baieti anu asta salut cu faru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 (editat) baluuuuu, hai cu balu. la multi ani wa. vezi daca iti iei motor, sati iei ceva mai autobuz sa nu cedeze. :laugh: a avut el grija, nu te teme tu.... : Editat Martie 17, 2011 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 baluuuuu, hai cu balu. la multi ani wa. vezi daca iti iei motor, sati iei ceva mai autobuz sa nu cedeze. :laugh: si na, poate ne vedem in trafic. dar inainte iati permisu ca ai sa patesti cum ia zis Robert lu Jonel: tu cand ai sa-ti iei motor, ai sa mergi tot cu autobuzu! ieri am inteles ca au fost peste 15grade. care va-ti dat cu baraitoarea?? uite we mi-am luat sa ma tina.dar daca vrei iti trimit bauletele pentru cand vii acasa sa-ti incapa transportu' de marfa la "kg" si shaorma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate