Alexyz2006 Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 Bine v-am gasit,pasionati ai motoarelor!Cel putin odata sunt sigur ca v-ati gandit la un tunning exterior pentru motorul dumneavoasta,sau macar niste mici accesorii.Ei bine,si eu m-am gandit,si nu o data!Asa ca mi-am pus in aplicare planurile,si am montat pe un scuter doua neoane-flash albe.Aratau destul de dragut,asa ca am continuat prin a-i pune inscriptii gen NOS,NFS,lumini de pozitie albastre,pleoape pentru faruri,folie pe stopurile din spate,si ma gandeam chiar si la un CD-player.Am nevoie de parerile voastre,si eventual de unele sfaturi pentru a-mi continua proiectul.Va salut cu farul si va doresc numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 (editat) /index.php?showtopic=32234 sau /index.php?...47entry298347 Editat Ianuarie 28, 2006 de Sufletzel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1992 Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 interesanta ideea!!!succes in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heb0 Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 ia pune si tu niste poze sa vedem si noi cum arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Ianuarie 28, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2006 ia pune si tu niste poze sa vedem si noi cum arata Deocamdata nu am cu ce sa ii fac poze,dar incerc sa fac rost,ca sa va faceti si voi o parere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 da camera digitala din avatar a cui ii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Ianuarie 28, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2006 da camera digitala din avatar a cui ii? Era un telefon cu camera,dar nu-l mai am.Nu va faceti griji,ca tre' sa fac cumva rost de o camera ca sa pun niste poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 Bine v-am gasit,pasionati ai motoarelor!Cel putin odata sunt sigur ca v-ati gandit la un tunning exterior pentru motorul dumneavoasta,sau macar niste mici accesorii.Ei bine,si eu m-am gandit,si nu o data!Asa ca mi-am pus in aplicare planurile,si am montat pe un scuter doua neoane-flash albe.Aratau destul de dragut,asa ca am continuat prin a-i pune inscriptii gen NOS,NFS,lumini de pozitie albastre,pleoape pentru faruri,folie pe stopurile din spate,si ma gandeam chiar si la un CD-player.Am nevoie de parerile voastre,si eventual de unele sfaturi pentru a-mi continua proiectul.Va salut cu farul si va doresc numai bine! o sa iei premiu pt originalitate.ti-l va inmana guta ca sunt convins ca manele vei punel pe CD. tinere n-o face sorcova,nu uita ca"DE LA SUBLIM LA RIDICOL NU E DECAT UN PAS" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Ianuarie 29, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2006 o sa iei premiu pt originalitate.ti-l va inmana guta ca sunt convins ca manele vei punel pe CD. tinere n-o face sorcova,nu uita ca"DE LA SUBLIM LA RIDICOL NU E DECAT UN PAS" Nu ascult manele.Nu se potrivesc cu motoarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misha' Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 asta-i tare ca nu potrivesc cu motoarele...... nici muzica clasica dar mai ascult din cand in cand .... dar oricum nu conteaza. Cu riscu de a-mi continua calea offtopicului, am si eu o intrebare: din punct de vedere legal ai voie sa iti pui neoane sau alte sclipiciuri luminoase, pe masina, motor etc? Merci....... Misha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Ianuarie 29, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2006 asta-i tare ca nu potrivesc cu motoarele...... nici muzica clasica dar mai ascult din cand in cand .... dar oricum nu conteaza. Cu riscu de a-mi continua calea offtopicului, am si eu o intrebare: din punct de vedere legal ai voie sa iti pui neoane sau alte sclipiciuri luminoase, pe masina, motor etc? Merci....... Misha Nu sunt legale,dar pot fi inregistrate in talonul masinii.Cat despre scutere,daca ai carnet si e inmatriculat,nu mai sta nimeni sa te intrebe de ele.Plus ca,pentru un necunoscator,nu e prea mare diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 Uite alt link al lu cobraart ca si el si-a pus neoane: /index.php?showtopic=33301 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 alea cu nos si nfs is tari si unde ai nosu' daca nu sunt indiscret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 m-am gandit sa-mi pun si eu un neon(dar in casca) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Ianuarie 29, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2006 m-am gandit sa-mi pun si eu un neon(dar in casca) Pai ar trebui,ca sa-ti lumineze mintea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 (editat) daca se arde neonul si ramaneti in pana? idioti mici ce santeti! vad ca ai incercat sa te pozezi intr-o oglinda ,fara sa-ti dai seama ca aparatul o sa-ti iasa in fata! stupid! Editat Ianuarie 29, 2006 de revo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Ianuarie 29, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2006 daca se arde neonul si ramaneti in pana? idioti mici ce santeti! vad ca ai incercat sa te pozezi intr-o oglinda ,fara sa-ti dai seama ca aparatul o sa-ti iasa in fata! stupid! Asta am vrut sa iasa:eu in oglinda unui BMW.Crezi ca daca nu iesea klumea,o mai puneam si pe net? daca se arde neonul si ramaneti in pana? idioti mici ce santeti! vad ca ai incercat sa te pozezi intr-o oglinda ,fara sa-ti dai seama ca aparatul o sa-ti iasa in fata! stupid! Si nu mai fi tu asa glumet,ca de glumeti ca tine sunt satul.Daca ai ceva serios de scris,scrie,dar nu te apuca sa faci pe criticul.Am glumit si eu,ce,trebuie sa ne certam din asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 hai ca te iert, piticule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Ianuarie 29, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2006 hai ca te iert, piticule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 Mai este pe TVR1 Iarta-ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Ianuarie 29, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2006 Mai este pe TVR1 Iarta-ma? hai ca ai fost tare la faza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Ianuarie 30, 2006 Share Postat Ianuarie 30, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 si eu vreau sa`mi pun 2 neoane albastre la jucaria mea...da ma mai gandesc ca poate ma ia politia in aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 razvy uitate la data este de 2 ani si ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate