SNOWMAN Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Ce parere aveti de urmatoarea propunere a deputatilor europeni de-a eticheta pneurile in functie de consum? Vezi linkul urmator pt. detalii: http://www.prisma-online.ro/pagina5.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 (editat) Este o idee, dar ma indoiesc ca cineva va alege un pneu pentru motocicleta sa doar pentru ca este eco. In cazul autovehiculelor este alta treaba dar la moto, in nici un caz consumul nu va conta nici 5% din ponderea deciziei. Editat Aprilie 21, 2009 de sorinm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SNOWMAN Postat Aprilie 22, 2009 Autor Share Postat Aprilie 22, 2009 Oricum interesant de stiut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Ce parere aveti de urmatoarea propunere a deputatilor europeni de-a eticheta pneurile in functie de consum? Vezi linkul urmator pt. detalii: http://www.prisma-online.ro/pagina5.html Interesanta propunere. Mi se pare o idee buna. Dar o idee si mai buna mi s-ar parea etichetarea cauciucurilor dupa durata lor medie de viata. Ai putea face o alegere mai buna in acest caz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Interesanta propunere. Mi se pare o idee buna. Dar o idee si mai buna mi s-ar parea etichetarea cauciucurilor dupa durata lor medie de viata. Ai putea face o alegere mai buna in acest caz. gume moi = aderenta buna da se duc repede, gume tari, aderenta mai putin buna, tin mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 mai bine ar baga o eticheta cu perioada lor de viata, pe langa dot sa bage si cati ani mai este in parametri cauciucul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 mai bine ar baga o eticheta cu perioada lor de viata, pe langa dot sa bage si cati ani mai este in parametri cauciucul +1 cauciucul, chiar si nou, neutilizat, are termen de garantie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Daca se vor introduce astfel de etichete, cu siguranță ca aÂş alege guma în funcție de gradul de aderență. Consumul ține cel mai mult de cât bagi mâna în gaz. O altă variantă de micÂşorare a consumului e un pinion pe spate cu dinți în minus față de standard. În ceea ce priveÂşte durata de viață a cauciucului, contează mult modul de folosire. Că dacă-ți place să pleci pe-o roată, să faci burn-out-uri Âşi alte rahaturi d'astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator mariion Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Ce parere aveti de urmatoarea propunere a deputatilor europeni de-a eticheta pneurile in functie de consum? Vezi linkul urmator pt. detalii: http://www.prisma-online.ro/pagina5.html Mno, tu, UE si nevasta-mea se pare ca aveti o mare problema: Etichetarea anticonceptionalelor in functie de copiii ratati. Oare ii bun asa? gume moi = aderenta buna da se duc repede, gume tari, aderenta mai putin buna, tin mult. Nu e regula ceea ce spui tu. Te cam inseli amarnic si te dai in stamba aiurea. Ce parere aveti de urmatoarea propunere a deputatilor europeni de-a eticheta pneurile in functie de consum? Vezi linkul urmator pt. detalii: http://www.prisma-online.ro/pagina5.html Niste dobitoci gata de spagi, e ceva gresit in asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Mno, tu, UE si nevasta-mea se pare ca aveti o mare problema: Etichetarea anticonceptionalelor in functie de copiii ratati.Oare ii bun asa? Nu e regula ceea ce spui tu. Te cam inseli amarnic si te dai in stamba aiurea. Niste dobitoci gata de spagi, e ceva gresit in asta? tu sigur nu ai o problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator mariion Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 tu sigur nu ai o problema? Nu. Am mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Nu. Am mai multe. walking on thin ice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SNOWMAN Postat Aprilie 23, 2009 Autor Share Postat Aprilie 23, 2009 Sa ne mentinem la subiect...pe cine intereseaza! Oricum lucrurile pot evolua in functie si de alti factori, daca sunt relevanti...oricum interesanta ideea zic eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 +1 cauciucul, chiar si nou, neutilizat, are termen de garantie. da, dar e vorba de vreo 10 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Si la UE sunt frecatori de menta care mananca bani de pomana,nu numai in Romania! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate