shadowrider Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 DACA SUNTETI AMATORI - LET ME KNOW. PLECAREA PE 1 MAI LA 9 AM DE LA ARC. MERGEM PE VARIANTA GIURGIU - VELIKO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 DACA SUNTETI AMATORI - LET ME KNOW.PLECAREA PE 1 MAI LA 9 AM DE LA ARC. MERGEM PE VARIANTA GIURGIU - VELIKO. /index.php?...p;#entry1850192 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianbercea Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 mai multe detalii despre Veliko, oras si traseu, gasiti aici: /index.php?showtopic=347329 Drum bun si uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 voiam si noi sa mergem da' ploo de rupe. http://www.accuweather.com/world-forecast....VO&metric=1 intrebare pt bila alba: unde nu ploua de 1 mai anul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 intrebare pt bila alba: unde nu ploua de 1 mai anul asta? La Poli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 intrebare pt bila alba: unde nu ploua de 1 mai anul asta? Doar in Transilvania cica nu ploua. In rest sud si sud-est cat cuprinde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 M-am uitat acu la meteo la Sighisora de exemplu Zice soare si frumos tot weekendul (cativa stropi pe ici pe colo) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate